09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

hoşgeldin sirkecii,

katie sen ne utanıyon kıızz hanım hanım oturmuşsun işte,

bu arada yanında oturdun diye sana gönlü kayan adamın elini tutsan nolurdu kimbilir

tek kişilik koltuğu ıkı kişi oturduk dıyommmm el ele tutmaktan çok daha möhümmm

aynen bende öyle düşünüyorum 30 yaşından sonra aşka bıle çok ıhtımalvemrıyorum ancayan etkenler(maddi)olursa bi aşk ortaya çıkar

aynen bende öyle düşünüyorum 30 yaşından sonra aşka bıle çok ıhtımalvemrıyorum ancayan etkenler(maddi)olursa bi aşk ortaya çıkar

yani tabi düşününce mantık daha ağır basar sanki, o yüzden demiyorlar insan belli bi yaştan sonra daha seçici oluyor diye

kız arabanın içinde 10 tane 20 yaşlarında genç var nereye koyayım mabadımı bılemedım çok tehlikeli bi yolculuktu

iyi bari kim vurduya gitmemişsinnn

tövbe tövbe konuyu ne kadar kolay sapıttırıyoruz değilmii

olsun içimiz temiiz

bide arabada giderken şarkı söyleseydin

ben askeri fındık ile
ben askeri fıstık ile
ben askeri badem ile beslerim

iğrencim biliyorum

bi şişirdim suratımı kımseden çıt çıkmıyo sankı cenazeye gıdıyoz mınıbusle yan yana gelıyoz onlar şarkı turku bizde çıt yok

İyi bari en büyük asker bizim asker yapıp yanlışlıkla seni de havaya atıp tutabilerdi

en çok üzülenii

ahaha :) onu test edemiyorum kiii, cidden çok kişi var
beni potansiyel gelini olarak gören kv adayları hala yüzünü asıyor bana
sanki bişi yaptım :)))) Hatta çok sevdiğim bi komşumuzda elin kızı olsaydın bize gelin olsaydın demişti :)

İşvesiz cilvesiz odun gibi olsamda kısmetim çokdu nedense, nasip işte eşimle evlendim
Yaşadığım sorunlarında nazar kaynaklı olduğunu düşünüyorum. :)
Allah beterinden korusun hepimizi.

Aslında çok utanıyorum ama
Bir de kuzenim var benim böyle..
Benle küs hala

Aynen :13: amin

bir kere çok guzelsin.sonra çok akıllı fikirli vicdanlısın.yalaka çıkarcı değilsin.eee daha ne olsun böyle odun mu olur

bide arabada giderken şarkı söyleseydin

ben askeri fındık ile
ben askeri fıstık ile
ben askeri badem ile beslerim

iğrencim biliyorum

İyi bari en büyük asker bizim asker yapıp yanlışlıkla seni de havaya atıp tutabilerdi

çok kötüsünüz

ya ben ozamanlar yaz gunu bıle yelekle dolaşıyorum malum şeylerı saklamak için markete bıle gıtmek istemıyorum ergenliğin dibine vurmuşum bide böyle bişi yaşadım hepten çıkamaz oldum

Aslında çok utanıyorum ama
Bir de kuzenim var benim böyle..
Benle küs hala

Akraba tayfasını saymıyorum bile :)

Hatta h.sonu düğüne gittik onlardan birisi ile karşlaştım şuan 2 çocuklu
sırf onla evlenmedim diye annemlere herkese hoş geldin dedi bana dimedi mal mıdırı nedir :)
Görücüyü kabul etmeyincede selam vermiyorlar anam :)

Saçını da örüyo muydun :112:

hala niye surat asarlar ki herkes yoluna gitmişş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…