09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Naber pampalar

Bu bahardacanan kim ya bizden çok burda ama tık yok

günaydın kızlar. az giriyorum ama öz giriyorum merak etmeyin. sıkıntıdan başkalarının işlerine sardım. oyalanıyorum işte böyle.
sebatiye ablanın dün ne derdi vardı birinimi görüyormuş falanmış anlayamadımda.
çek bi özet çek

nolsun ne idüğü belirsiz çarşamba işte nasıl olunursa

benim ous bugünlerde gezmekle bozdu kafayı her gece eve girmemiz 12 yi geçiyo ve ben çok yoruldumm

uykusuzum haliyle bugün geç saatlere kadar çalışcak erkenden uyurum akşam

bahardacann selamm

günaydın piyooo
Seboş Şabanların arabasını görüyormuş hergün yakın oturdukları için görmek zorunda kalıyormuş aslında

Çek Seboşun dilinden daha iyi anlıyor detaylı özet çeksin sana :)

Hoş geldin

Yuk
Düne özel bi problem değil
Şaban familyası bunun komşusu ya
Hep görünce anıları depreşiyomuş, kızıyomuş

bende çok sıkılıyom ama iş yapasım yok birikti işler hepp , beni bu güzel havalar mahvetti

Biz evde de olsak geç uyuyoruz
Sabah ta kalkamıyoruz
Allah'tan Ous'un uykusu benim gibi ağır değil
Yoksa işe hep geç kalırdık

Bende hep eve gidince erken uyuyacam bu sefer diyorum da olmuyo bi türlü, işyerinden dışarı çıkınca cin gibi oluyorum uykum kaçıyo

bende çok sıkılıyom ama iş yapasım yok birikti işler hepp , beni bu güzel havalar mahvetti
benimde kendi işlerim duruyo vallla

o bende de oluyo. bugün kesin erkenden uyicam diyorum ama nerdee gezmelerdeyim hep. bu arada dün ömürde bi kız gördüm mc te. sana benzettim. senmiydin

Şaban eski sevgili
Familyası da ailesi oluyo

O da evli kızı da varya hani Vildan

ya ben bu filmi kaçırmışım kusuruma bakmayın. halbüküsü o kadarda sıkı takipçiydim ne ara olduki bunlar :44::44:
vildan sevgilinin eşimi yoksa kızımı acep? benim babamın eski eşinin adıda vildan dı
yoksa........

Son düzenleme:

o bende de oluyo. bugün kesin erkenden uyicam diyorum ama nerdee gezmelerdeyim hep. bu arada dün ömürde bi kız gördüm mc te. sana benzettim. senmiydin

Tüm mc ler benim mekanım sayılır hamburgere ve patatese bayılırım
Ama dün gitmedim

Ohooo
Sağır sultan duydu
Eski topikte de burda da en kallavi konu buydu

Vildan Şaban'ın kızı oluyo ama
Sıradan bi isim değil bu Vildan'ın hikayesi var

aman o klasik zaten her sabah aynı sözü verip sonra işten çıkınca gözlerim açılıyor,

ous aradı şimdi akşam nereye gidiyoz diyo, bende dedim bi akşam yolda bayılırsam sakın korkma baygınlık değil uyku halidir o neyseki şaka yapıyomuşş sanki sokakta doğmuş adam , yaz gelince bi haller oluyo ona ,

bide dün biraz durgunmuşum ki değildim aslında rutin yorgunluktandır belki ama keyifsiz değildim , 1-2 hafta içinde tatile gidiyz sen çok bunaldın dedi , bende şımardım

Merhaba arkadaşlar
Aranızda üniversite sınavına girmiş olup tercih yapacak olan var mı?
Ya da direk şöyle sorayım aranızda hemşiree var mııı? :26:

çek yaa herkes sana soruyo resmn özetçibaşı oldun

elmiden bi özet dinleyen ona bida sormuyoo

Hikayesini burdan anlarsın Piyonist
Ben eskiden BDV de görmüştüm konusunu
O zaman bile Türkçe meal geçiyomuşum Sebatiye ablaya kimse bişey anlamamıştı da

Ohooo
Sağır sultan duydu
Eski topikte de burda da en kallavi konu buydu

Vildan Şaban'ın kızı oluyo ama
Sıradan bi isim değil bu Vildan'ın hikayesi var

çek'im anlatsana bana şu hikayeyi baştan sona. çok ffransız kalmışım meğersem ben
çok merake ttim ayrıca noluyo ne bitiyo dieeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…