09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Zibidi giderse dönemez çiçeeeeemmmm o zaman zibidiye hatun bacımla barıştık sana bay baymı diyecek ?

bay bay demez ama beraber yürütün diyebilir. zibide sinir olur tabiiki. ayrıca o zibididen çnce orada olduğu için herşeyi bilmiş bilmiş söyleyecek oda ona sinir olacak, sonra pöfff. bizim dediğimize çıkacak. hatta abisine bu kadar saydıran bi görümce zibidi için neler söylemez. arkadaşlık başka akrabalık başka..

artık ouza daha neler dediyse adam gelmesin evlensin gitsin yeter diyor
sözde 8 senelik birlikteliği varmışta abisini düşündüğü için evlenmemişte hani radyoyu bırakamamışta..

sözde diyoruz cünkü adamı sadece resimden gördük ve nedense gizli saklı yaşıyorlar soranlara kimse yok diyor

herşey cmts. belli ollucak hadi pzt. olsn..
pzt. ye kadar dönmezse ya biri bulunucak acil yada ben işin başına gecicem.
ouzun bir radyo değill çünkü araba işi de var biliyorsunuz hep radyoda olamıyor

takılıyorum kuşum. saklayadabilirsin. belki onları daha samimi görmüşsündür vs vs. herşeyi uluorta açıklayacağız diye anlaşma yapmadıkya.
kaldıki seni tanıdım ben ketumsun göstermeyedebilirsin

cahil dostun olucağına akıllı düşmanın olsun demişler
çok fena kapışırım
bende iyiym hemen bişi demem ama patlama noktam sert olur kapıyı çekip çıkarım
hele ki o onda ouz şahit olur bişi demezse onu da silerim..
huyumu biliyorum patlama noktam sert oluyor..
he buda var onun gibi çirkef olamam..

Bi de ben karakter olarak birine bağımlı olmayı sevmem
Hele tanıdığa hiç istemem..

Bi kuzneim bana ortaklık teklif etti, reddettim
Bizim aramızda problem olmasa da aileler laf ederdi biliyorum
Hem ortaklı iş sevmem hem akrabayla işi sevmem

Eşimle de aynı
O benim patronum olsun istemem
Ben onun patronu olursam belki
Şaka bi yana onu da istemem, aynı ofis aynı hava sürekli ne bileyim

Evde birlikte olmak kafi

Annem herkese göstertme dedi

kuzum kusura bakma ama sende bu görümceyi dünden silmişsin. tamam onun tarafını tut demiyorum ama ikisninde haklı olduğu noktalar vardır. sende hemen söylenilenle yargılayıp ousu kuşkondurtmaz yapma. belki görümcede sinirle söylemiştir. sinirle hepimizin ağzından yanlış şeyler çıkabilyor dilimizn kemiği yok maalesef.
ay tamam burada son veriyorum yazdıklarıma. bugün çok iyi niyetliyim

AMAN SAKIN canım benımmm sen sakın o kadının seviyesine düşme ve sinrlerini zıplatma sakin ol çiçeğim

canım senin dediğin iyi güzelde. birde oyunu kurallarına göre oynamak diye bişey var. nabza göre şerbet vereceksin. çakallarla dans edeceksin ama yem olmayacaksın. bu dediklerinden bende yapıyordum siliyordum patlıyordum falan ama hayat öyle değil. bazende yaşadığımız yere uyum sağlayacağız. yani bu deveyi güdeceğiz..

diyosun :44:.............
garanti diyorum. o görümce oraya döner demedi deme. abisi kıyamaz. abisi kıysa annesi yada büyükler girer araya öyle kolay olmaz o iş. sen yine yardım et. ouz hem sana güvensin hemde görümce sneinde işleri döndürebildiğini görsün. ama ilk hamlede gitme daha sonra gidersin yine aynı olaylar yaşanırsa ama şimdi zamanı değil bence. hem daha evlenmedin bile.. daha evlenmeden böyleyse derler laf ederler.

Annem herkese göstertme dedi
yanlış söylemişo. doğrusu göster ama elletmedir

Aynen ben eşlerin bir birini özleme taraftarıyım 24 saat oldumu
çok muhabbet tez ayrılık getirebilir.
Misal bizim patronun eşi 15 yılda 2 kez gelmemiştir iş yerine
hayranım o kadına çok asil yaaaaa

Kızlar size garip gelebilir ama
Ben Ous'a bağımlı olmak istemem
Gerektiğinde posta koyabilmem lazım
Bu da o benim patronumken olamaz tabi

Ha sonra da işi ayırmak ta mümkün ama
Bi kere onun personeli olunca
Çantada keklik gibi görünce
İşyerinde yüz göz olununca
Pek te önemi kalmaz
İş ara tekrardan, çömez bi şekilde işe başka vs.
Bunları istemem ben

Hayat ne gösterir bilinmez neticede..

valla asilliğindenmidir bilinmez. mesela benimde eşimin kendi işi olsa gider görür öğrenirim. yanında da çalışırım. aynı yerde çalışmak sürekli dibdibe çalışmak demek değildirki. ben işim işçi kısmında takılırım o patronluk yapsın. ben çalışmayı seviyorum ama liderlik vasfım yok hayattada beceremem, belki patroın karısı olduktan sonra değişebilirim ama

haklısın ama ben senin gibi düşünmüyorum. aynı yerde çalışmak çantada keklik olmak demek değildirki. postada her zamn koyulabilir.
ama çalıştığımız işlere göre düşünüyoruz heralde ikimizde .

bi sigaraya iniyom bn

olayı sadece onun ihtiyacı olduğu anda yanında olmak üzere düşünme derim ,

sabah beraber çıkıp akşam beraber dönüceksiniz eve ,

işyerinde işle ilgili bi sıkıntısı olsa sana patlama olasılığı da var 7-24 birlikte olucaksınız , nazı sana geçicek

olayı iki taraftanda dinlemişsin kim haklı kim haksız değil konu , abi kardeş bile olsa aynı yerde çalışınca ilişkiler bozulmuş

ama kardeşinin kişiliğiyle ilgili sıkıntısı olsa bile senin ousun aynı işyerinde çalışmasaydı kardeşi belki sıkıntı olmuycaktı görüştükleri anlarda idare edicekti abisi kardeşim nasılsa diyerek ama şimdi ipler kopmuşş

gündüz belki işle ilgili bi konuda ufak bi tartışma yaşansa bu eve de dargın gitmenize sebep olabilir,yada tam tersi evdeki tartışma işe yansıyabilir

olmaz ben yapmam öyle bişi deme , birikimler sonucu yapılabilir

Son düzenleme:

Benim eşim 3 yıldır burda
Ben ne sözlü ne nişanlıyken ne de evliyken gelmedim
Çağırmasına rağmen

Aynı dönem evlendiğimiz arkadaşlarımız var
Eşi sürekli çocuğun işyerine gidiyo, arkadaşlarıyla tanışıyo, kaç kız var diye kontrol ediyo

1 yıl önce buraya başladım
Bağlantılı firmayız
Ben akşam bile eşimin binasına gitmem
O da benimkine gelmez
Mesaj atar, kapıda bekler. Eve birlikte gideriz
Sevmiyorum ben öyle şeyler, eşim olabilir, diğer sektörümüzde olabilir de, iki de bir buraya gelip samimi tavırlarda bulunmasını istemem. İşte çok resmiyimdir.
Bazen siz tanışıyo musunuz diye gülüyolar bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…