haklısın ama ben senin gibi düşünmüyorum. aynı yerde çalışmak çantada keklik olmak demek değildirki. postada her zamn koyulabilir.
ama çalıştığımız işlere göre düşünüyoruz heralde ikimizde .
bi sigaraya iniyom bn
valla asilliğindenmidir bilinmez. mesela benimde eşimin kendi işi olsa gider görür öğrenirim. yanında da çalışırım. aynı yerde çalışmak sürekli dibdibe çalışmak demek değildirki. ben işim işçi kısmında takılırım o patronluk yapsın. ben çalışmayı seviyorum ama liderlik vasfım yok hayattada beceremem, belki patroın karısı olduktan sonra değişebilirim ama
ben geldim.............
Çok severim Fallen
Birde 'Aslan gibi' yi
kızlar bdv de ko nu var kız 3 yıldır nette konuşuyormuş çocukla şimdi buluşacaklarmışş,
siz ne düşünüyorsunuz netten sevgili muhabbetine,
ben karşıydım önceden güvenemem diyordum ama 2 tane arkadaşım netten buldukları kişiyle evlendiler
gayette mutlular işte klasik kv sorunlarını saymazsak o durumunda netle alakası yok zatne
hatta biri face okeyden tanıştı
gündyın abla
kızlar bdv de ko nu var kız 3 yıldır nette konuşuyormuş çocukla şimdi buluşacaklarmışş,
ben karşıydım önceden güvenemem diyordum ama 2 tane arkadaşım netten buldukları kişiyle evlendiler
gayette mutlular işte klasik kv sorunlarını saymazsak o durumunda netle alakası yok zatne
gündyın abla
gündyın abla
Ben eşimi önceden tanıyordum
Aynı sınıftaydık ama merhabamız bile yoktu
Sonra beni netten buldu döküldü
O sayılıyo mu
aaa bizim hikayemizde öyle.
Kızlar size bişiy sorucamm hayatımda ilk kez geçen ay aşırı strese maruz kaldığım için
reglim 5 gündür gelmiyor bende 3 gündür tarlusal ( söktürücü ) içiyorum
ama 3 gün içtim bugun içmedim 6 günlük normalde bileninz varmı
ilacı kesmekle doğrumu yaptım devam edeyimmi ???
yok çek seninki saylanmıyor, adam sana ulaşmak için o yolu denemiş napsın bacadan mı girsin yolunu kesip tanışabilirmiyiz diye kafasına çantamı yesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?