09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

iri yarı bişi olsan seni betona benzetirdim hani hayat bilgisinde vardı ya

demekki bakışların deliciymişş

Yok herkes genelde kendi grubuyla takılırdı ama bilirdin yani şu nasıldır bu olaylara nasıl bakar
Bunlar bi de bizim sınıfa sonradan gelmişti
Ben onlara mülteci gibi bakardım yabani davranırdım iyice

Ama o beni izliyomuş
Öyle şeyler anlatıyo ki çok detay

slm kızlar tanışalım mı? :) geliim mii bende aranıza kabul ederseniz :) sabah 9 akşam 6 mesaisine dahil bir finans sorumlusuyum.adım yağmur 26 yaşındayım yakında nasipse evli bir hatun olucagım.bu arada siz çalışan arkadaşlarımada kolay gelsin diyeyim :)

bu işler kader kısmet bakın birbirimizi hiç görmeden ne çok şey konuşuyoruz özlüyoruz seviyoruz.net olayı sadece bir iletişim şekli.yalan söyleyen her yerde söyler ve o da çıkar ortaya zaten.adam gibiler her yerde adam

As. hoş geldiniz
Bende Çekirge, 26 yaşındayım 1,5 yıllık evliyim muhasebe bölümünde çalışmaktayım
Teşekkür ederiz, size de kolay gelsin.

As. hoş geldiniz
Bende Çekirge, 26 yaşındayım 1,5 yıllık evliyim muhasebe bölümünde çalışmaktayım
Teşekkür ederiz, size de kolay gelsin.

hoşbulduk..Allah yuvanı mutlu etsin cnm..muhasebe işi biraz benim işime yakın bir iş..

Amin inşallah cümlemizin
Hazırlık aşaması da streslidir, kolay gelsin
Evet yakın

amin..çok sağol..hiç sorma ev bakma aşamasındayız sonra eşya bu arada bir de gelinlik bakıyorum.sabah 7 de hayat başlıor eve kaçta girdiğim belli değil..
hangi şehirdesin?

amin..çok sağol..hiç sorma ev bakma aşamasındayız sonra eşya bu arada bir de gelinlik bakıyorum.sabah 7 de hayat başlıor eve kaçta girdiğim belli değil..
hangi şehirdesin?

Rica ederim
Ama düğünden sonra insanın üstünden büyük yük kalkıyor, düzen belli en azından
Hüzündür, alışma dönemidir kısmına geçiyorsun

İstanbul, sen ?

Rica ederim
Ama düğünden sonra insanın üstünden büyük yük kalkıyor, düzen belli en azından
Hüzündür, alışma dönemidir kısmına geçiyorsun

İstanbul, sen ?

İnşallah o düğün falan geçer hayırlısıyla yuvama girerim. hüzün konusu şimdiden içimde zaten. ben ankarada'yım

bu arada tam anlayamadım ama bir kayınvalide muhabbetimi dönüyor burada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…