09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Şu heriflere ous demenize hastayım haaaaaaa

uuu geçmiş olsun , şimdide dikkat ediyorsundur diymi, b12 de çok önemli özellikle ileriki yaşlar için ,

amaan haaa önce kendin sonra kızın içinn dimi 12 iyiymiş, annemin bi ara 4 e düşmüştü yürüyemiyodu yerde sürünüyodu resmen hemen hastaneye kaldırmıştık kan vermişlerdi 4 tüp sanırım

hayır tabikii

sovr üşenmezsem üstü ütülerim ama çarşafla uğraşmam. ama tabi boşandıktan sonra hiç ütülemedim

benım 8,7 ye düştüğünde bende hastaneik olmuştum :)))))))))
kalbim sanki dışarda atıodu bayılcak gibi oluyordum
o yuzden bana kötü kedi diyorlardı
lakabım oylede kaldı hep hallsizim oldum olası

Şimdi iyiyim şu myomları bir çözersem çok daha iyi olucam inş.

Bir dr buldum istanbulda çok iyimiş.

Sen hele senin gönlünü hoş eden ousu bul döve döve yatrırız temizliği

hahahaa zaten bulayım tanıştırmaya getircem size. sizden habersiz sevgili yapamamya ben neyse. belki fransaya giderken yolda bulurum bi tane. bakarsınız ekipten yaparım bi tane

slm dun eşimle dışarı dolaşmaya cıktık ve kalabalık birgurubun yanımızdan geçmesinden süregeçmedi ve eşim yolda durdu ve bu koku beni çok tahrik ediyor dedi bu kokuyu normal insanlar kullanmamalı daha oncede duymus bu kokuyu siz olsanız bu durumda ne tepki verirdiniz??**

Ben çok kıskancım çok pis bozardım onu...

tepkini göster derdim. bayıra karşı yatır beni misali...

ay fantazi düşünecek halmi kaldı bende. dün bi konuda yazıyordu. yatak arkadaşı buluyorlarmış diyom bende ölemi baksam. kökten çözüm
şaka şaka diimde bari linç etmesinler beni şimdi

Yorum yokk bebeğimmmm ama özgürsün takıl kafana göre...

Yorum yokk bebeğimmmm ama özgürsün takıl kafana göre...

ay yok be onuda yapamamki ben. itiraf sitesinden konuştuğum biri var mesela ama tam .iç . sürekli buluşalım diyor cevap vermiyorum 1 aydır. hergün yazıyor amaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…