- 5 Eylül 2011
- 15.586
- 9.596
- 448
sorma nefret ediyorum , neyseki ben de ous ta sürekli takımalrla kumaşlarla gezdiğimiz bi işte çalışmıyoruz
diğerlerinde bile üşenerek yapıyorum öyle olsa biterdim kesin
bişi sorcam sizler nevresimleri ütülüyo musunuz?
O dediğim olay 15 sene evvel oldu , bende kansızlık hat safhaya myomlardan sonra
aşırı kan kaybetmekden oldu kuzum tabiki tedavi görüyorum , şun hemoglabinim 12 şükür iyiyim.
myomları alırırsam sorunum kalmaz inş.
bağılıklık sistemim çok güçlü şükürler olsun ama 2010 yılında b12 tükenmesinden zatürre oldum
15 gün yatışşş
sorma nefret ediyorum , neyseki ben de ous ta sürekli takımalrla kumaşlarla gezdiğimiz bi işte çalışmıyoruz
diğerlerinde bile üşenerek yapıyorum öyle olsa biterdim kesin
bişi sorcam sizler nevresimleri ütülüyo musunuz?
şu temizlik işleri için bi ous bulmam lazım
uuu geçmiş olsun , şimdide dikkat ediyorsundur diymi, b12 de çok önemli özellikle ileriki yaşlar için ,
amaan haaa önce kendin sonra kızın içinn dimi12 iyiymiş, annemin bi ara 4 e düşmüştü yürüyemiyodu yerde sürünüyodu resmen hemen hastaneye kaldırmıştık kan vermişlerdi 4 tüp sanırım
hayır tabikii
selam piyo ve okyonuss
piyooo yardıma bulayım derken başına iş açma daha çok haaa
eyvallah gözüm
kız yok temizliğ yaptırır ayrılırım
Sen hele senin gönlünü hoş eden ousu bul döve döve yatrırız temizliği
çorapları bile ütüleyen varmış
ben gömleklerimi bile ütülemiyorum çünki ütüleme derdine gömlek giymem
Yeni bir fantezimi bu
slm dun eşimle dışarı dolaşmaya cıktık ve kalabalık birgurubun yanımızdan geçmesinden süregeçmedi ve eşim yolda durdu ve bu koku beni çok tahrik ediyor dedi bu kokuyu normal insanlar kullanmamalı daha oncede duymus bu kokuyu siz olsanız bu durumda ne tepki verirdiniz??**
slm dun eşimle dışarı dolaşmaya cıktık ve kalabalık birgurubun yanımızdan geçmesinden süregeçmedi ve eşim yolda durdu ve bu koku beni çok tahrik ediyor dedi bu kokuyu normal insanlar kullanmamalı daha oncede duymus bu kokuyu siz olsanız bu durumda ne tepki verirdiniz??**
ay fantazi düşünecek halmi kaldı bende. dün bi konuda yazıyordu. yatak arkadaşı buluyorlarmış diyom bende ölemi baksam. kökten çözüm
şaka şaka diimde bari linç etmesinler beni şimdi
Yorum yokk bebeğimmmm ama özgürsün takıl kafana göre...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?