Bende tamamen olmasa da kısmen becerdiğimi düşünüyorum
Formaliteden görüşürüm, onda da merhaba hoş geldiniz güle güle ile geçiştiririm yani
bunu becersem sorun hallolacak, yani tam anlamda becersem
İnşallah o düğün falan geçer hayırlısıyla yuvama girerim. hüzün konusu şimdiden içimde zaten. ben ankarada'yım
herkese anladığı dilden muamele işte
bide gelin değişti demezler mi
bi sor kendine niye değişti gelin
Ben zaten yapı itibariyle soğuk biriyim
Yeni tanıdığım insanı gözlemlerim, uyarsa samimi olurum uymazda daha geri giderim
O yüzden pek değişim gördüklerini söyleyemem de
Maymun gözünü açtı diyebilirim
bende yapmacık değilim, karşımdakinin karakterine göre ayarlarım davranışlarımı
tepkilerimi belli ederim bu yüzden de arkamdan konuşuluyor olabilir bilemiyorum :)
Çokda tınımda gerçideee :)
tekrar merhaba kızlarr ,
hoşgeldin alyagsu
bende soğuğumdur hemen sıcak davranamam karşımdakineden beklerim ama sonra cıvıyabilirim
hele büyüklerle olan ilişkilermde tam buzdolabıyımdır , hele komşuluk ilişkisini hiç bilmem
ee 17 yaşımdan beri hem okul hem iş derken evde büyüklerden misafir olması beni boğar
e birde küçükken annem arkadaşları gelince beni hep başka odaya yollardı onunda etkiis vardır belkim
tehlikeli sulardayım bdvv
pis kadın beni benden aldı gerçekmi acaba :26:
Kendimi bile hamarat hissettim
o gerçekse eğer kesin psikolojik sorunları var
en pis erkek bile o kadar pis olamaz herhalde
bu arada geçen hafta halıları verdim yıkamaya çek
sonra herkes işte erken kış başında verseydin yaz günü cam kapı açık kirlenir falan dediler
ousta bıdı bıdı yaptı , ben haksız olcam ya kendine bahane buldu işte
ama 9 ay oldu ve salon halım özellikle krem kirlendi , yıkandıktan sonra ne kadar kirlenmiş olduğunu bi kere daha anladım
ama yanlışmı yaptım acaba :26:
inşallah sağolasın ..:)
Amin inşallah
Tek yaşadığın hüzün o olur inşallah
Bu topikte Ankaralı çok, başta konu sahibi Elmayra olmak üzere
hoşbulduk cnm teşekkürler :)tekrar merhaba kızlarr ,
hoşgeldin alyagsu
bende soğuğumdur hemen sıcak davranamam karşımdakineden beklerim ama sonra cıvıyabilirim
hele büyüklerle olan ilişkilermde tam buzdolabıyımdır , hele komşuluk ilişkisini hiç bilmem
ee 17 yaşımdan beri hem okul hem iş derken evde büyüklerden misafir olması beni boğar
e birde küçükken annem arkadaşları gelince beni hep başka odaya yollardı onunda etkiis vardır belkim
hiç korkma alyagsu herşey yetişiyor bi şekilde düzene giriyor
hele düğün akşamı düğün bitiyo ya omuzlarından büyük bi yük kalkıyo ohh be bitti diye
ama asıl hikaye o zaman başlıyo aslında alışma evresi vs
o da zamanla oturuyor
Boşver ya kirlenmese vermezdin dimi
Ben sene de bir veririm artık
Önce kışın evlendik diye vermemiştik mecbur yazın verdim yani bi daha kışı beklersem çok kötü olurdu
Arada siliyodum önceden
Onu da bıraktım şimdi
bende bıraktım valla , insan ilk başlar özeniyo sonra biraz daha rahata bırakıyo,
o pis kız gibi değilim ama evim hep parlıyo eşime sorsan evi pislik götürüyo
geçen temizlik yaptım ous a da söylemedim , akşam geldi aayyy dedim evi bi ara süpüreyim bari ki daha 1 saat önce bitmişti temizlikk,
evet dedi her yer pislik içinde saydı saydı sonra şak diye yüzüne vurdum utandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?