09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

İnşallah en kısa zamanda kurtulursun fallen ,

valla bende şifon gömlekler ağırlıklı geziyorum bide alırken dikkate diyorum badilere de kimisi ütü istemiyo askılı abdiler falan onlardan alıyorum , birde elbiselerim var yazın bol bol ütü istemeyen sürekli onlardan giyiyorum , kotu da giyince üstümde ütüleniyo nasılsaa

benden karı marı olmaz kanımca

Abi bir insan bu kadarmı benzer birbirine yaaaa çok sevdim sovr ben seni yaaaa

çok kızarım beynini yerim gününü mahveederim ama hiçbi şekilde sinirimi alamam , aklıma geldikçe de üzülürüm herhalde ,

kokuyu bulma şansın yoktur keşke imkanın olsa da alıp sokağa çıkarken sıksa, başkasının kokusuna tahrik olmak ney miş görsün kendi karısında elaleim kokusuna tahrik olmak

Abi bir insan bu kadarmı benzer birbirine yaaaa çok sevdim sovr ben seni yaaaa

biz aynı evde yaşasak hiç zorlanmayızz sen camları silersin yemek görevi benim olur zaten ütü diye dert yok

çamaşırı bulaşığı makina yıkıyo gül gibi geçinip giderizz

bu arada keten gömlek ve pantolona da aşırı karşıyım

bende ütü istemyenleri tercih ederim genelde ama annemden paparayı yiyorum kaynanadan beter oluyor bazen
üşengeçliğinden ütü isteyen kıyafetlerini giymiyorsun diyor
anneme gideceğim zamnan en temiz yeni kıyafetlerimi giyip makyaj (allık ve parlatıcı ruj) yapıyorum düşünün artık halimi
Evlendi iyice saldı demesin diyee.

Son düzenleme:

ousun ütülerini kim yapıyor ?

ARADA ÇİLİNGİR sofrsı kurarım sana süper meze yaparım kek börek pasta :))))

aslan burcu olduğum için lüxü çok severim pahala rest.gideriz

sık sık yurt dıı seyehatları

ama yukselen burcum akrep olduğu için gönlümü hoş tutman gerek ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy koptum sovrrrrrr

bazen anneler kaynanadan beter oluyorlar , iyiliğimiz için tabi

en sevmediğim olay kamuflaj

alçalanım yükselenim değil gerçek akrebim fallannn :)

bende aslan burcuyum severim gezmeyi tozmayı son kuruşuma kadar gezmeye harcarım hiç pişman olmam

nası hoş tutcam kız gönlünü ara sıra hediyeler alırım sana süprizler yapasarım

ooohh çok severim çilingir sofrasını bide büyük açtıkmı yanına aman sabahlar olmasın mutfağı bende severim yapmayı da yemeyi de

ousun ütülerini kim yapıyor ?

sürekli takım giyecek bi işte çalışmıyor, tişört ve gömlekleri ütülüyorum mecburen sevmesemde

kendiminkilere pek özen göstermiyorum

ya sevmiyorum ev işini mutfak hariç, beni en ağır işlerde çalıştırsınlar işyerind ekoşturayım öleyim yorgunluktan gıkım çıkmaz

ama elime süpürge vermesinler alışkın olm adığından sanırım 17 yaşımdan beri hem çalışıyorum hem okuyorum(2.öğretim)

hiç ev kızı olmadım ki ben

bizim ous takım giymek zorunda
gömleklerini ben ütülüorum
pantulları kendisi ütülüo

mutfağı pek sevmezdim evlendiğimdendir alıştım zoraki olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…