Ben çok kıskancım çok pis bozardım onu...
:)))))))))))
ne giyiyorsun peki ?:)
badylerinde ütülenması lazım
Canım ayıp olur ağır olur şimdi(([/QU
:)
ay yok be onuda yapamamki ben. itiraf sitesinden konuştuğum biri var mesela ama tam .iç . sürekli buluşalım diyor cevap vermiyorum 1 aydır. hergün yazıyor amaa..
Canım ayıp olur ağır olur şimdi(([/QU
:)
:)))))
İnşallah en kısa zamanda kurtulursun fallen ,
valla bende şifon gömlekler ağırlıklı geziyorum bide alırken dikkate diyorum badilere de kimisi ütü istemiyo askılı abdiler falan onlardan alıyorum , birde elbiselerim var yazın bol bol ütü istemeyen sürekli onlardan giyiyorum , kotu da giyince üstümde ütüleniyo nasılsaa
benden karı marı olmaz kanımca
slm dun eşimle dışarı dolaşmaya cıktık ve kalabalık birgurubun yanımızdan geçmesinden süregeçmedi ve eşim yolda durdu ve bu koku beni çok tahrik ediyor dedi bu kokuyu normal insanlar kullanmamalı daha oncede duymus bu kokuyu siz olsanız bu durumda ne tepki verirdiniz??**
Abi bir insan bu kadarmı benzer birbirine yaaaa çok sevdim sovr ben seni yaaaa
İnşallah en kısa zamanda kurtulursun fallen ,
valla bende şifon gömlekler ağırlıklı geziyorum bide alırken dikkate diyorum badilere de kimisi ütü istemiyo askılı abdiler falan onlardan alıyorum , birde elbiselerim var yazın bol bol ütü istemeyen sürekli onlardan giyiyorum , kotu da giyince üstümde ütüleniyo nasılsaa
benden karı marı olmaz kanımca
biz aynı evde yaşasak hiç zorlanmayızz sen camları silersin yemek görevi benim olur zaten ütü diye dert yok
çamaşırı bulaşığı makina yıkıyo gül gibi geçinip giderizz
bu arada keten gömlek ve pantolona da aşırı karşıyım
biz aynı evde yaşasak hiç zorlanmayızz sen camları silersin yemek görevi benim olur zaten ütü diye dert yok
çamaşırı bulaşığı makina yıkıyo gül gibi geçinip giderizz
bu arada keten gömlek ve pantolona da aşırı karşıyım
bende ütü istemyenleri tercih ederim genelde ama annemden paparayı yiyorum kaynanadan beter oluyor bazen
üşengeçliğinden ütü isteyen kıyafetlerini giymiyorsun diyor
anneme gideceğim zamnan en temiz yeni kıyafetlerimi giyip makyaj (allık ve parlatıcı ruj) yapıyorum düşünün artık halimi
Evlendi iyice saldı demesin diyee.
bende ütü istemyenleri tercih ederim genelde ama annemden paparayı yiyorum kaynanadan beter oluyor bazen
üşengeçliğinden ütü isteyen kıyafetlerini giymiyorsun diyor
anneme gideceğim zamnan en temiz yeni kıyafetlerimi giyip makyaj (allık ve parlatıcı ruj) yapıyorum düşünün artık halimi
Evlendi iyice saldı demesin diyee.
ARADA ÇİLİNGİR sofrsı kurarım sana süper meze yaparım kek börek pasta :))))
aslan burcu olduğum için lüxü çok severim pahala rest.gideriz
sık sık yurt dıı seyehatları
ama yukselen burcum akrep olduğu için gönlümü hoş tutman gerek ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy koptum sovrrrrrr
ARADA ÇİLİNGİR sofrsı kurarım sana süper meze yaparım kek börek pasta :))))
aslan burcu olduğum için lüxü çok severim pahala rest.gideriz
sık sık yurt dıı seyehatları
ama yukselen burcum akrep olduğu için gönlümü hoş tutman gerek ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy koptum sovrrrrrr
en sevmediğim olay kamuflaj
ousun ütülerini kim yapıyor ?
sürekli takım giyecek bi işte çalışmıyor, tişört ve gömlekleri ütülüyorum mecburen sevmesemde
kendiminkilere pek özen göstermiyorum
ya sevmiyorum ev işini mutfak hariç, beni en ağır işlerde çalıştırsınlar işyerind ekoşturayım öleyim yorgunluktan gıkım çıkmaz
ama elime süpürge vermesinleralışkın olm adığından sanırım 17 yaşımdan beri hem çalışıyorum hem okuyorum(2.öğretim)
hiç ev kızı olmadım ki ben
:)))))))))))):))))
kadın beni hep şık görmek istiyor napamm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?