09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

muzo ile yastık sohbetleri varya bende riyon ile yastık sohbeti yaparım

şaka şaka.
sevdalinka saatleri derim programın adına. sevda şarkıları çalarım aşk üzerine konuşurum. zaten ben günlükte tutuyorum yazmayı da konuşmayıda çok severim. bu işi düşün sen zibidi beni alsın. sigorta falanda istemem haftasonları gelir çalışır dönerim

bu akşam yüzyüzeyken söylücem msj cekmek istemedim
hew baktım bana bişi diyor tamam dicem sağda çek sen yoluna ben yoluma
valla minimum koyar bu saatten sonra

neler oluyor yavrummm yaaa..ölesine bir gireyim dedim şok oldum...
konunun başını bulamadım ama..
bu hasta görümcenmi yaptı birşeyler..sen ona üzül onun için göz yaşı dök hay yarabbim yaaas
akim ol ama her ne olduysa

bilimcan özet geçiyorum.

ousun radyosu var kardeşi orada muhasebeci. kavga etmişler kardeşi gitmiş bana yalvarsın diyomuş ous. zibidide muhasebeci o yapacakmış. işten çıkıp orayamı geçsem die konuşuyorduki bunu gören görümce pençeleri çıakmrış seni kapı önüne koyrım sen kimsin demiş saydırmış. zibidie sinirlenmiş bana öyle konuşamaz die bu arada görümce ile eski arkadaş. olay bundan ibarettir. saygılar.

Şimdi diyeceksiniz ki bu Çekirge nasıl evlenmiş hayret
Valla orasını bende bilmiyorum gümbürtüye gittim herhalde o dönem

ohaaa diyorummm...
nasıl söler ne haklaaaa
yarın ous ile evlenince o ne olcak dış kapının dış mandalı..
bunun korkusu var galiba kuyruk acısı

anladım ben tek işle uğraşıyo sanmıştım
hayırlısı olsun

sinek te küçük ama mide bulandırıyor işte
görümce de o misal

yok cnm tek iş değil..
Aynende öyle sinek küçük ama mide bulandırdı işte akşama ertunun tepkisini çok merak ediyorum
bana dermi acaba sen neden çiğdem ablaya çlaışıcağını söyledin sende suçlusun diye
işte o anda bitiririm..

Aferin kaptın sen bu özet işini
Seni vekil tayin ediyorum

Şimdi diyeceksiniz ki bu Çekirge nasıl evlenmiş hayret
Valla orasını bende bilmiyorum gümbürtüye gittim herhalde o dönem

açıkçası ben demiştim içimden de sana diyememiştim yavrum. sen bütün olaylara çok mantıksal bakıyorsun. olması gereken belkide odur bilemiyorum ama ben daha duygusal yaklaşıyorum ilişkilere. seviyorsam dibine kadar hissettiriyorum. kocamda benim için gerçekten herşeyden önce gelir çünkü ailemdir. yani önce o sonra ailem gelir. çünkü ben kendi ailem sonra ous, ousta önce benim ailem sonra çek derse bu işin içinden çıkılmaz. siz 2 kişilik bir hayata adım atmışsınız. tabiiki ailelerimiz vazgeçilmezlerimiz her zaman ama sözlü olarak dile getirmek gerekirse kocam 1. sıradadır.

O ZAMAN bilimin dediğigi gibi koy dötüne yolla memleketine sana hesap soramaz
sen onun hayat arkadası olucaksın saklısı gizlisimi var bunun ayol

sende bitirmeye takmışsın canım ya.
ben snein için yapabileceklerimi söyledim sana battıysa hiçbişey yapmam bi dahada sorun kalmaz der sıyrılırsın!!!

karlı aslında cnm ama hep koşuşturmaca

tamam ses bandını yolla hemen :))

konuyu atarım şimdi sana tatlım
evet cnm o hasta olan görümce allahından bulsuunn inşallahhh

hmm :26::26::26::26: değişik bir durum

demekki içindeki yılan dışarı çıkıvermiş zehrini kusmuş haaaaaaaaa hmmmmmm

Bana da diyebilirsin çekinme

Ben öyle değilim
Herşeyi önce mantık süzgecimden geçirmeyi tercih ederim
Aşkımdan ölsem bitsem bile mantığımın dur dediği noktada durdurabilirim kendimi
Tamam Ous da önemli, onu da severim ama en önce o bile olsa bana sadece sen lazımsın demem Zibidinin sorduğu mesaj gibi
Küçük dağları ben yarattım sansın veya ben bulunmaz hint kumaşıyım sansın istemem, insanoğlu fazla değer göründe burnu kaf dağını turlar bunu biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…