opssss beddua etme canım orada durrkonuyu atarım şimdi sana tatlım
evet cnm o hasta olan görümce allahından bulsuunn inşallahhh
hmm :26::26::26::26: değişik bir durum
demekki içindeki yılan dışarı çıkıvermiş zehrini kusmuş haaaaaaaaa hmmmmmm
teşekkür ederim. layık olabilmek için elimden geleni yapacağım.
ama unutulmamlıki örnek aldığım kişi sensin. idolümsün çekkkk
sen bana telini ver arayayım canlı duy
KONUYU MERAK EDENLERE !!
kızlar hiç iyi değilim..
hatta ağlıyorum ve ertudan ve onun ailesinden uzaklaşmak istiyorum..
öğle yemeyinde çiğdem aradı açtım.
anam nasıl bağırıyor bana sen kimsinde bnm yerime geciceksin sen kimsin ben seni kapının önüne koyarım abim sesini çıkartamaz.bilmem ne
o kadar cok bağırdı ki bazı cümlelerini anlamadım bile dondum kaldım zateb cvp versem duymuyordu bile.
sonra msj çekti bana dua abim abim seni çok seviyor bende abime kıyamıyorum diye.
şeytan dedi al abini sok bilmem nerene al senin olsun de.. ama yazmadım hiç birşey.
meğersem dün çiğdem ablayla konuşuyorduk oda ablacım ouzu sakın yanlız bırakma git falan dedi bende düşüncelerimi söyledim sizede söylemiştim ya sabah..
çiğdem abla görümceyle konuşurken bunları söylemiş. oda o olay üzerine beni arıyor..
çok ağır şeyler söyledi görümce bana asla affetmem ve bu saatten sonra istemem ve ben böyle bir aile görmedim ouzdan da sıyrılmak istiyorum.
ben hala ex kv ve kp ile ve onun tüm sülalesinle görüşüyorum..
sonra ertu aradı görümceye kızmış bilmem ne bnmle canımlı bebeğimli hiç bişi olmamış gibi konuşuyor ??
şimdi ben ayrılsam mı bir anda silip ki şuan bunu istiyorum
yada ouza direk cilve yapıp daha cok kendimemi çeksem ?
b şıkkı ousa daha çok cilve yapıp kendine çekeceksinKONUYU MERAK EDENLERE !!
kızlar hiç iyi değilim..
anam nasıl bağırıyor bana sen kimsinde bnm yerime geciceksin sen kimsin ben seni kapının önüne koyarım abim sesini çıkartamaz.bilmem ne
o kadar cok bağırdı ki bazı cümlelerini anlamadım bile dondum kaldım zateb cvp versem duymuyordu bile.
sonra msj çekti bana dua abim abim seni çok seviyor bende abime kıyamıyorum diye.
şeytan dedi al abini sok bilmem nerene al senin olsun de.. ama yazmadım hiç birşey.
meğersem dün çiğdem ablayla konuşuyorduk oda ablacım ouzu sakın yanlız bırakma git falan dedi bende düşüncelerimi söyledim sizede söylemiştim ya sabah..
çiğdem abla görümceyle konuşurken bunları söylemiş. oda o olay üzerine beni arıyor..
çok ağır şeyler söyledi görümce bana asla affetmem ve bu saatten sonra istemem ve ben böyle bir aile görmedim ouzdan da sıyrılmak istiyorum.
sonra ertu aradı görümceye kızmış bilmem ne bnmle canımlı bebeğimli hiç bişi olmamış gibi konuşuyor ??
Bana da diyebilirsin çekinme
Ben öyle değilim
Herşeyi önce mantık süzgecimden geçirmeyi tercih ederim
Aşkımdan ölsem bitsem bile mantığımın dur dediği noktada durdurabilirim kendimi
Tamam Ous da önemli, onu da severim ama en önce o bile olsa bana sadece sen lazımsın demem Zibidinin sorduğu mesaj gibi
Küçük dağları ben yarattım sansın veya ben bulunmaz hint kumaşıyım sansın istemem, insanoğlu fazla değer göründe burnu kaf dağını turlar bunu biliyorum
çok üzülldüm yavrummm yaa...o götü kırık görümce falan içinde bitirme ilişkini...akşam ertuyu al peşin peşin konuş tabiikonuyu atarım şimdi sana tatlım
evet cnm o hasta olan görümce allahından bulsuunn inşallahhh
ivet cancağızım
Özet konusunda mı
bende veriyimmi bir kere vErirsen söylerim hahahahahahahahahah
oğlakmısın kız sen. ban yayım ve tam duygu kadınıyım. o an ne hissediyorsam onu söylerim. sevdiğimide sevmediğimide. mantık pek yoktur bende açık olmak gerekirse
başkalarına süper yardımcı olurum ama kendime aklım kısa kalır. evli arkadaşlarım benden akıl alır ama gel görki onlar mutlu mesut ben dulum
mantığın zerresi yoktur bende öyle düşünmek artniyet planlı şeyler gibi gelir. hissettiğim önemlidir benim için.
KONUYU MERAK EDENLERE !!
kızlar hiç iyi değilim..
zibidi bak pek tarzım değildir ama ertu biraz doğulu olduğuna göre ve hassas kadın kollayabileceği kadın sevdiğine veya öyle varsayıyorum ben öyle düşündüm yani
bunlara göre akşam ertuğa
ağlayacaksın ayyy ertuu çok üzüldüm çok diyeceksin kardeşin böyle yapınca şok oldum diyeceksin oysa ben hep onun iyiliğini istemiştim diyeceksin, çok hüzünlü görün çok
ağlayan kadına asla dayanamazlar. sonrada şevkati onun kollarında bul. anladın sen onu
ya bunları biri okusa bize neler saydırır Allah bilir verdiği akıllara bak die. siizn imma nikahınız kıyıldımı zibidi?
b şıkkı ousa daha çok cilve yapıp kendine çekeceksin
sende onun yapamayacağı şeyler var
ağlayan kadına asla dayanamazlar. sonrada şevkati onun kollarında bul. anladın sen onu
ya bunları biri okusa bize neler saydırır Allah bilir verdiği akıllara bak die. siizn imma nikahınız kıyıldımı zibidi?
ağlayan kadına asla dayanamazlar. Sonrada şevkati onun kollarında bul. Anladın sen onu
Ya bunları biri okusa bize neler saydırır allah bilir verdiği akıllara bak die. Siizn imma nikahınız kıyıldımı zibidi?
ertuda şok olmuştur kuzum...sen akşam otur herşeyi anlat...ben eminim ertu senin arkanda olucak..olmazsada kendi bilirrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?