kıyıldıysa ona göre konuşan herhal kıyıldıysa sonra yatağa at adamı dicek
o değilde böyle elini alır kalbinin üstüne koyarsın bak nasılda atıyor kalbim tansiyonum düştü bugün dersin tabi orda sadece kalp yok
zibidi bak pek tarzım değildir ama ertu biraz doğulu olduğuna göre ve hassas kadın kollayabileceği kadın sevdiğine veya öyle varsayıyorum ben öyle düşündüm yani
bunlara göre akşam ertuğa
ağlayacaksın ayyy ertuu çok üzüldüm çok diyeceksin kardeşin böyle yapınca şok oldum diyeceksin oysa ben hep onun iyiliğini istemiştim diyeceksin, çok hüzünlü görün çok
kıymadık :26:
Ay hiçte ağlayamam öyle yaa tüü napsam acaba
Hayır Boğayım
Ben yapım gereği tek başıma kendime yetmekten hoşlanırım
Ne kadar seversem seveyim onsuz yaşayamam tarzı olamam
Sensiz yaşayamam diyeni de anlamam
Şimdiye kadar O mu vardı ? Biri gidince ölünmez ki üzülmek başka şey yaşayamam demek çok farklı, nefes alıyosan yaşıyosun işte
Sevdiğimi söylerim bende elbette ama tek sen önemlisin hayatımda demem..
kıymadık :26:
leoparlı iç çamaşırlarımıda giyem mi :26:kıyıldıysa ona göre konuşan herhal kıyıldıysa sonra yatağa at adamı dicek
o değilde böyle elini alır kalbinin üstüne koyarsın bak nasılda atıyor kalbim tansiyonum düştü bugün dersin tabi orda sadece kalp yok
zibidinin akciğerlerini ellemek pek romantik gelmedi bana
Biber gazı koy cebine
zibidinin akciğerlerini ellemek pek romantik gelmedi bana
++ben bunları ha etmiyorum ben kötü bir insan olsam doruğun babanensiyle ve dedesinle görüşmem hala dicem..
nan dayısının kızıyla bile görüşüyorum arada arıyor burcum özledim diye
anlamışsındır sen safa yatma şimdi. nikahıma alacağımdan sormadım herhaldepiyo alemsin yaaa neden sordun
canım gitmeden önce 3 dk düreyle soğan kokla gözlerin kızarsın. zaten yaşlar direk gelir. sabahtan beride bu haldeyim dedinmi. ağlamasan bile o kızarıklık herşeyi değiştirir.kıymadık :26:
1 gram nikotin bile yok onlarda nabeeeeer
leoparlı iç çamaşırlarımıda giyem mi :26:
lan bilim hatunu şeytana kışt dedim sen çıkma başıma bide
anlamışsındır sen safa yatma şimdi. nikahıma alacağımdan sormadım herhalde
canım gitmeden önce 3 dk düreyle soğan kokla gözlerin kızarsın. zaten yaşlar direk gelir. sabahtan beride bu haldeyim dedinmi. ağlamasan bile o kızarıklık herşeyi değiştirir.çokta ciddiyim valla.
anlamışsındır sen safa yatma şimdi. nikahıma alacağımdan sormadım herhalde
canım gitmeden önce 3 dk düreyle soğan kokla gözlerin kızarsın. zaten yaşlar direk gelir. sabahtan beride bu haldeyim dedinmi. ağlamasan bile o kızarıklık herşeyi değiştirir.çokta ciddiyim valla.
hemen mutfakta soğan çalıyorum an itibari ile..
hhah tamam be anladım. kıyamadık cnm daha düğüne yakın..
ya açık açık yatak mı sruyorsun sen bana şimdi ?:26:
he yaaa piyoo ne ddolandırdın lafıııkem küm diye diyee
ben kaburgalardan bahsetmiştim oysaki
eskileri karıştırma zibidi sakın sakın hiç gerek yok
yok okadar abartma
o açılacak sen kapatcaksın o açılacak sen kapatacaksın havasında bişiler olmalı
sadece o olay karşısındaki duygularından bahset ertupa ne gereği var doruğun nenesinin dedesinin onla görüşmenin çokta tınıydı sanki
sen görümcenle ilgili sıkıntını dile getir ama çokta uzatma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?