09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

kuzum size afiyetler olsun. ben biracıyım malesef. bira,fıstık,sigaram olsun daha bişi istemem. göbekte ondan mütevellit.. bira göbeee

onu pek kullanmam tam sohbetin ortasında 5 dk da bir wc ye gidiyorum sonra

bende mübarek yukardan içiyom aşadan çıkıyo vucudumda hiç işlem görmüyo sanki suda aynı şekilde

içimde delik var galiba

onu pek kullanmam tam sohbetin ortasında 5 dk da bir wc ye gidiyorum sonra

bende mübarek yukardan içiyom aşadan çıkıyo vucudumda hiç işlem görmüyo sanki suda aynı şekilde

içimde delik var galiba

ben veridğim paranın hakkını alıyorum göbeğimde birikiyor hepsi. canyoldaşlarım benim

ben veridğim paranın hakkını alıyorum göbeğimde birikiyor hepsi. canyoldaşlarım benim

onlarda seni seviyolar demekki

rakı göbekte yapmıyo gerçi onunda yanındakiler yapıyo

olsun hepsi canımız ciğerimiz bizimm

güzel olan herşey zararlı yada kilo yapıcı zaten

onlarda seni seviyolar demekki

rakı göbekte yapmıyo gerçi onunda yanındakiler yapıyo

olsun hepsi canımız ciğerimiz bizimm

güzel olan herşey zararlı yada kilo yapıcı zaten

ramazana da kaldı şurda 3 gün

pek kimse kalmamış ama inanıyorum bakarsınız siz kesin çıkmadan
herkese iyi akşamlar ve iyi haftasonları arkadaşlarr... musmutlu olun emii

Benimde puanım yetmeyecek devletlere malesef :2: Ben özelleri düşünüyorum canım istanbul bilim ü, haliç, acıbadem biraz zor gibi 20 bin var aramda ama orayıda yazacağım mecburen

Peki teşekkür ederim
evet devletlere puanım yetmicek özellere yetiyo da gidemem heralde zaten ben sadece hemşirelik indeksli değilim sağlık meslek lisesi filan da değildim ben. sayısalcı olduğum için yazıcam bakalım hiiç belli olmaz bu işler bakarsın gelir canım.inşallah hepimizin istediği olur :)

nasılsın nickk devammı bulantılarr

çalışıyomuydun

doktora gittin demi ne dedi, sanırım 3 ay falan sürüyor demi bu bulantıllarr

sonrasını düşün kendini teselli et

Dün öğlen izin alıp geldim eve duramıyorum, bugün de tatil zaten. Bir süre daha çalışmam gerekiyor çünkü maddi anlamda toparlanamadık ama sanırım çalışamıycam kendimi çok bitkin hissediyorum:26: Psikolojim falan alt üst oldu sürekli ağlıyorum hiç iyi değilim 3 ay sonra geçer inşallah dişimi sıkcam artık Allah'ım yardım etsin dua edin nolur :26:

mide bulantılaır çok yıpratıyor insanı dimi,

bi ark şu an 6 aylık hamile, o da aşırı derecede bulantıyla uğraştı

en son doktor bi ilaç verdi bulantısı kesildi, bi danış istersen doktoruna

belki faydası olur,

doğum sonrası çalışmayı düşünüyomusun nick

Bulantı için ilacım var ama sadece bulantıyı kesiyor midem yine yanmaya devam ediyor. Doğumdan sonra çalışmayı düşünmüyorum canım bebeğimi emanet edebileceğim kimse yok yakınımda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…