kuzum size afiyetler olsun. ben biracıyım malesef. bira,fıstık,sigaram olsun daha bişi istemem. göbekte ondan mütevellit.. bira göbeee
kuzum size afiyetler olsun. ben biracıyım malesef. bira,fıstık,sigaram olsun daha bişi istemem. göbekte ondan mütevellit.. bira göbeee
onu pek kullanmam tam sohbetin ortasında 5 dk da bir wc ye gidiyorum sonra
bende mübarek yukardan içiyom aşadan çıkıyo vucudumda hiç işlem görmüyo sankisuda aynı şekilde
içimde delik var galiba
ben veridğim paranın hakkını alıyorum göbeğimde birikiyor hepsi. canyoldaşlarım benim
onlarda seni seviyolar demekki
rakı göbekte yapmıyo gerçi onunda yanındakiler yapıyo
olsun hepsi canımız ciğerimiz bizimm
güzel olan herşey zararlı yada kilo yapıcı zaten
ramazana da kaldı şurda 3 gün
Culicn ne haersin atonyogil nasıl devam demi
Ablacım tam gaz devam
Hadi bakalım hayırlısı olsun yüzüğü ne zmaan takacaz
pek kimse kalmamış ama inanıyorum bakarsınız siz kesin çıkmadan
herkese iyi akşamlar ve iyi haftasonları arkadaşlarr... musmutlu olun emii
Kısmetse sonbaharda ablacimmhersey düzeliyor yavas yavas
evet devletlere puanım yetmicek özellere yetiyo da gidemem heralde zaten ben sadece hemşirelik indeksli değilim sağlık meslek lisesi filan da değildim ben. sayısalcı olduğum için yazıcam bakalım hiiç belli olmaz bu işler bakarsın gelir canım.inşallah hepimizin istediği olur :)Benimde puanım yetmeyecek devletlere malesef :2: Ben özelleri düşünüyorum canım istanbul bilim ü, haliç, acıbadem biraz zor gibi 20 bin var aramda ama orayıda yazacağım mecburen
Peki teşekkür ederim
Günaydın Sovr, yalnız değilsin.
Ben ve benden önce kalkan midemle birlikte burdayız :26:
nasılsın nickk devammı bulantılarr
çalışıyomuydun
doktora gittin demi ne dedi, sanırım 3 ay falan sürüyor demi bu bulantıllarr
sonrasını düşün kendini teselli et
Dün öğlen izin alıp geldim eve duramıyorum, bugün de tatil zaten. Bir süre daha çalışmam gerekiyor çünkü maddi anlamda toparlanamadık ama sanırım çalışamıycam kendimi çok bitkin hissediyorum:26: Psikolojim falan alt üst oldu sürekli ağlıyorum hiç iyi değilim3 ay sonra geçer inşallah dişimi sıkcam artık Allah'ım yardım etsin dua edin nolur :26:
mide bulantılaır çok yıpratıyor insanı dimi,
bi ark şu an 6 aylık hamile, o da aşırı derecede bulantıyla uğraştı
en son doktor bi ilaç verdi bulantısı kesildi, bi danış istersen doktoruna
belki faydası olur,
doğum sonrası çalışmayı düşünüyomusun nick
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?