09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Bulantı için ilacım var ama sadece bulantıyı kesiyor midem yine yanmaya devam ediyor. Doğumdan sonra çalışmayı düşünmüyorum canım bebeğimi emanet edebileceğim kimse yok yakınımda.

Anladım cnm bebeğini kucağına al sağlıkla , gerisi gelir , şu ilk günler de geçince daha iyi olucaksındır

değer ama buna dimi

Anladım cnm bebeğini kucağına al sağlıkla , gerisi gelir , şu ilk günler de geçince daha iyi olucaksındır

değer ama buna dimi

İnşallah geçecek, inşallah daha iyi olcam. Aslında kafam çok karışık, ben daha hazır değildim bir süre daha olmaz diye düşünüyordum ama Rabbim nasip etti, duygularım karmakarışık. Hem çok mutlu hem de çok üzgünüm, sanırım hamilelik duygusallığını dibine kadar yaşıyorum :26:

şanslısın senin yerinde olmak isteyen binlerce insanı düşün dediğin gibi hamilelik psikolojisi,

biraz daha büyüsün içinde biraz daha hisset hiçbi karışıklık kalmaz

bende öyle bi konuştum ki sanki 10 tane doğurdum , bende çok istyiyorum

İnşallh zamanı gelince hiç zorlanmadan olur benimde

İnşallah canım benim, Rabbim sana da nasip etsin. Bakma sen bana ben psikolojik olarak zayıf biriyim böyle çöktüm kaldım işte. canım sen evliydin dimi ben çok unutuyorum ya :26:

İnşallah canım benim, Rabbim sana da nasip etsin. Bakma sen bana ben psikolojik olarak zayıf biriyim böyle çöktüm kaldım işte. canım sen evliydin dimi ben çok unutuyorum ya :26:

Amiiinn :) evt 9 buçuk ay oldu evleneli , kısmetse 3-4 ay sonra düşünüyoruz bize

Son düzenleme:
elm de çıkmış mapustan bida girene kadar burda olur

hadi hayırlısı

böyle dalga geçe geçe bi gün ben boylucam parmaklıkları

kendisini götürücemparfumcuye yada kendim afrodızyaketkılı falan bulucam alıcam görecek gununu deliriyom ya aklıma geldikçe bu adamasimdi nasılguveneyım ben

Günaydın,

Beni özlediniz mi ben sizi hic özlemedim :)

günaydınlarrr. elm hoş geldin. 60 puana 1 hafta az diilmi yaaa

Elmoş sen neler yaptın conem banlıykene

Kitap okuduuuuuummm film izleediiiiim birileriyle ciftleştim ahahahahahahah

hım 80 daha da çokmuş. sen yeni nick al en iyisi bu gidişat kötü :)
60a daha fazla ceza diye duymuştm.

Sen bilmezsin, yeni sayılırsın elmayra bu dönemleri cok gördü, arada bir peşpeşe ban yerim sonra uzun süre sesim cıkmaz. Ceza puanım fazla diye nick değiştirmek prensiplerime aykırı. Elm geldim elm giderim.

Evet daha fazla ama 6 ay sonra bazı cezalar zaman aşımına uğrar. 6 ay icinde 80 i doldurursan gümlersin.

seni bu inat bitirecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…