09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Günaydın cemaat
Elmayra içeri gir, uzatma gaganı BDV ye

slm kızlar ben geldim yaklaşık olarak 10 gündür sahnelerden uzaktım izin eh iş te diyecek şekilde geçti bu arada oğluşum olacak mış isim düşünseniz iyi olur. eee sizde ne var ne yok

slm kızlar ben geldim yaklaşık olarak 10 gündür sahnelerden uzaktım izin eh iş te diyecek şekilde geçti bu arada oğluşum olacak mış isim düşünseniz iyi olur. eee sizde ne var ne yok

Hoşgeldin cnm, sen tatildeyken ben de banlıydım Tatilde sayılıyor muyum :)

Oğlunun adı Yağız olsun mu? Yiğit de olabilir.

Hoşbuldum gebe kadın :) Gördüm bunlar senle hic ilgilenmedi, uykum var dedin git yat dediler dimi :)
evet bebeğim açıkcası ne onlar bana baktı nede ben onlara bakabildim çok uykum vardı çok

hoşgeldin asyalı hayırlı uğurlu olsun oğluşun
bir kız bir erkek çok iyi olmuş sağlıkla doğsun inş.

Ohhhh en büyük sevgi sözcüğü bu işte derim

Benim dili en iyi sen anlıyosun :13:

As. hoş geldin
Pek dişe dokunur bişey yok
Bu anarşik Elmayra banlıydı, yeni geldi işte
Piyonist tatilde
Gofret yoğun
Sovr daha ayılamadı sanırım

evet bebeğim açıkcası ne onlar bana baktı nede ben onlara bakabildim çok uykum vardı çok

Biraz da sıcakların etkisi olabilir mi, sen bence baklava ve dondurma ye hemen acılırsın

Benim dili en iyi sen anlıyosun :13:

As. hoş geldin
Pek dişe dokunur bişey yok
Bu anarşik Elmayra banlıydı, yeni geldi işte
Piyonist tatilde
Gofret yoğun
Sovr daha ayılamadı sanırım

Anlıycam tabi la Nickin yeni de sen eskisin

blim senın neyin olcak bellimi gı

blim senın neyin olcak bellimi gı

yok fallen henüz biz 10 haftalık olduk daha sanırım bayram ertesi belli olur cinsiyeti daha erkende söyleyebilir ama bayram ertesine hazırladım kendimi

zaten bir belli olsun kız desin kendimi alışverişe vuracağım
ay iyice sapıttım bu arada halimi hiç iyi görmüyorum kız kıyafetlerine bakıp kız bebek şekeri tasarlıyorum kafamda, böyle yapmam iyi değil ama elimde değil ya

Popolarını gösteren kot elbiseler var ya onlardan al, icine de poposunda uğur böceği olan coraplardan al giydir giydir ısıralım

Allahım sağlıklı hayırlı evlatlar versin.
Sağlıklı olsun rabbim ne uygun görürse kabulumuz

Allahım sağlıklı hayırlı evlatlar versin.
Sağlıklı olsun rabbim ne uygun görürse kabulumuz

evet fallen aynen böyle demek daha uygun
önce sağlık tabiki birde

Popolarını gösteren kot elbiseler var ya onlardan al, icine de poposunda uğur böceği olan coraplardan al giydir giydir ısıralım

ay deme öyle elmi içim gidiyo şimdiden :18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…