nasıl yani dicem olmuycak
Günaydın cemaat
Elmayra içeri gir, uzatma gaganı BDV ye
[/SIZE]
BDV ye daldım yalnız ben direk
En cok sen özledin dimi lahadi itiraf et, seni cok seviyorum elmi de
Bir kadın bir erkek abla ahahahahahhaha[/SIZE]
diosunnnnnn
ay yazıcak bişiy bulamadım
Utanırım
Pisliksin kızım desem
diosunnnnnn
ay yazıcak bişiy bulamadım
gunaydın herkese
elmayra hoşgeldin
slm kızlar ben geldim yaklaşık olarak 10 gündür sahnelerden uzaktım izin eh iş te diyecek şekilde geçti bu arada oğluşum olacak mış isim düşünseniz iyi olur. eee sizde ne var ne yok
evet bebeğim açıkcası ne onlar bana baktı nede ben onlara bakabildim çok uykum vardı çokHoşbuldum gebe kadın :) Gördüm bunlar senle hic ilgilenmedi, uykum var dedin git yat dediler dimi :)
slm kızlar ben geldim yaklaşık olarak 10 gündür sahnelerden uzaktım izin eh iş te diyecek şekilde geçti bu arada oğluşum olacak mış isim düşünseniz iyi olur. eee sizde ne var ne yok
Ohhhh en büyük sevgi sözcüğü bu işte derim
evet bebeğim açıkcası ne onlar bana baktı nede ben onlara bakabildim çok uykum vardı çok
Benim dili en iyi sen anlıyosun :13:
As. hoş geldin
Pek dişe dokunur bişey yok
Bu anarşik Elmayra banlıydı, yeni geldi işte
Piyonist tatilde
Gofret yoğun
Sovr daha ayılamadı sanırım
evet bebeğim açıkcası ne onlar bana baktı nede ben onlara bakabildim çok uykum vardı çok
hoşgeldin asyalı hayırlı uğurlu olsun oğluşun
bir kız bir erkek çok iyi olmuş sağlıkla doğsun inş.
Anlıycam tabi laNickin yeni de sen eskisin
Sen kocattın beni
Ben geldiğimde yine taptazecikken sen bayatlamıştın
blim senın neyin olcak bellimi gı
yok fallen henüz biz 10 haftalık olduk daha sanırım bayram ertesi belli olur cinsiyeti daha erkende söyleyebilir ama bayram ertesine hazırladım kendimi
zaten bir belli olsun kız desinkendimi alışverişe vuracağım
ay iyice sapıttım bu arada halimi hiç iyi görmüyorum kız kıyafetlerine bakıp kız bebek şekeri tasarlıyorum kafamda, böyle yapmam iyi değil ama elimde değil ya
yok fallen henüz biz 10 haftalık olduk daha sanırım bayram ertesi belli olur cinsiyeti daha erkende söyleyebilir ama bayram ertesine hazırladım kendimi
zaten bir belli olsun kız desinkendimi alışverişe vuracağım
ay iyice sapıttım bu arada halimi hiç iyi görmüyorum kız kıyafetlerine bakıp kız bebek şekeri tasarlıyorum kafamda, böyle yapmam iyi değil ama elimde değil ya
Allahım sağlıklı hayırlı evlatlar versin.
Sağlıklı olsun rabbim ne uygun görürse kabulumuz
Popolarını gösteren kot elbiseler var ya onlardan al, icine de poposunda uğur böceği olan coraplardan al giydir giydir ısıralım
ahaha ben mi kocattım? Aslın benim gocamamın sebeplerinden biri senin mor gay kıyafetin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?