- 12 Nisan 2012
- 5.480
- 8.304
- 398
Çocuğa da bağlı. 5 yaşında oğlum benden ayrılmak istemiyordu. Şimdi kendi alanını istiyor... Bin TL ile 11 bin TL arasında fark var. 2 yıl iade edersek 2+1 eve geceriz dedi. 2 yıl idare edilebilir. Sonuçta kalan 10 bin TL yine çocuğa gidecek...Sorun sadece ödev değil ki kendine ait bir yatağı yok , bir alanı yok. Mutfakla içiçe bir yerde sabah kaldirilan akşam getirilen bir yatak döngüsü var. Maddi imkan varsa bu çocuk neden bunu çeksin ki ? Hayat akıp gidiyorken üstelik.
Bu lojmanda kalırken 2+1 lojman sırasına girip birikim yapıp kendi dairenizi almanız.Evliyim 1 çocuğum var anaokuluna gidiyor. Eşimin işi dolayisiyla ve konumu dolayısıyla bize böyle bir lojman cikmisti. Ben de çalışıyorum. Sadece yatak odası ve salonlu mutfak var. Oğlum salonda koltukta yatıyor Şimdi bu lojmanda depo var fazla eşyalarımızı oraya kaldirdigimjz için bir nebze sığıyoruz. Ama artık çocuğum seneye ilkokula başlayacak bu lojmanı bırakıp kiraya çıkmalı mıyız ve 2+1 gibi lojmanların sırasına girmeli miyiz yoksa bu sıraya lojmanı terk etmeden de girebiliriz ama daha uzun surer. Her iki ihtimalde de en az 1-2 sene sürer.
Hiç ugrasilmaz beklemek ile deyip kiraya çıkmalı mı yoksa bjr iki sene daha idare edebilir miyiz bilmiyorum ya. Kiralar çok fazla. Eşim kararı bana bırakıyor.
Beklemelisiniz2+1 sırasına zaten girdik de diyelim 2 sene sürecek bu sürede bulundugumuz 1+1 lojmanda mi beklemeliyiz yoksa kiraya mi çıkmalıyız karar veremiyorum
Çocuğa oda verip odasına kalmak hiçbir durumda mantıklı gelmedi, hele ki ilkokul çocuğu için.Evi küçük olan çok aile yapıyor bunu, bizim küçüklüğümüzde de böyleydi, hiç sorun olmadı.. Bazen bazı durumları idare edebilmek gerek..
neye sorun olmadı. odasız çocuk olmamalı . çocuğuna evinde bir oda veremeyen çocukta yapmamalıEvi küçük olan çok aile yapıyor bunu, bizim küçüklüğümüzde de böyleydi, hiç sorun olmadı.. Bazen bazı durumları idare edebilmek gerek..
Çocuk 6 yaşına kadar koltuktamı yattı gerçekten?Evliyim 1 çocuğum var anaokuluna gidiyor. Eşimin işi dolayisiyla ve konumu dolayısıyla bize böyle bir lojman cikmisti. Ben de çalışıyorum. Sadece yatak odası ve salonlu mutfak var. Oğlum salonda koltukta yatıyor Şimdi bu lojmanda depo var fazla eşyalarımızı oraya kaldirdigimjz için bir nebze sığıyoruz. Ama artık çocuğum seneye ilkokula başlayacak bu lojmanı bırakıp kiraya çıkmalı mıyız ve 2+1 gibi lojmanların sırasına girmeli miyiz yoksa bu sıraya lojmanı terk etmeden de girebiliriz ama daha uzun surer. Her iki ihtimalde de en az 1-2 sene sürer.
Hiç ugrasilmaz beklemek ile deyip kiraya çıkmalı mı yoksa bjr iki sene daha idare edebilir miyiz bilmiyorum ya. Kiralar çok fazla. Eşim kararı bana bırakıyor.
Burada karar verirken ne kadar kazandığınızda önemli bence.Şahsen ben iyi kazanıyorken o kadar küçük evde yaşayamazdım hele ki çocuk olunca.Ama benim anksiyetem filan da var darlanıyorum ve küçük evde devamlı düzenli olmak gerekir onuda başaramamLojman 1000 TL civarı bulunduğum şehirde 2+1 kiralar 8-10bin arası işte her yerde standart yüksek
O sizin dediğinizi aileler genelde şu şekilde yapiyor, yatak odası büyükse çocuk odasıyla değişiyorlarEvi küçük olan çok aile yapıyor bunu, bizim küçüklüğümüzde de böyleydi, hiç sorun olmadı.. Bazen bazı durumları idare edebilmek gerek..
okneye sorun olmadı. odasız çocuk olmamalı . çocuğuna evinde bir oda veremeyen çocukta yapmamalı
normalleştirmeyin eskiden kalma bu saçmalıkları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?