- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.344
- 148
- Konu Sahibi zerenteacher
-
ben de istiyorum 5 artı bir bana da dua edin alayım 4 odaya sığamadım bir türlü1+1 benim tercihim olmazdı ama senin durumunda sıfır ev derim...
Şu an yalnızsan yeter ama ileride çoluk çocuk küçük gelir...o zaman da daha büyüğü için para biriktirirsin...
Herkes yeter demiş yaa...ben 5+1 dublekse zor sığıyorum 2 çocukla...
İnşallah , Allah herkesin gönlüne göre versinben de istiyorum 5 artı bir bana da dua edin alayım 4 odaya sığamadım bir türlü
valla ev alda 1.1 de olsa olur yani 5 sene önce sokagımızda yeni binalar 130 150 arasıydı eski binalar 60 70 simdi yeni binalar 380 den satılıyo yani 5 sene önce 130 a aldıgınz 3 katı satarsınHehe yok Canım kusura bakmam, annem fazla mükemmelliyetçidir ki zaten peşinatı onlar verecek, geri kalanı ben ödicem, inşallah canım hayırlısı olur da alabilirim , yarın gidip konuşucam müteahitle
Amin inşallah kısmet olur :)ben de istiyorum 5 artı bir bana da dua edin alayım 4 odaya sığamadım bir türlü
Herkese merhaba , bu aralar ev almayı iyice kafaya koydum ama bazı emin olamadığım şeyler var, özetlemem gerekirse; şuan kirada 3+1 bir evde oturuyorum ama sadece 1+1 gibi kullanıyorum.
Baktııgm bir kaç ev var bunlardan biri 1+1 ve fiyatı bütçeme uygun sıkıntısız öderim , ayrı mutfaklı olması hoşuma gitti, amerikan mutfakları sevmem ve genelde 1+1 ler amerikan oluyor.
Muhit olarak havaalına yakın , sanayiye yakın, fabrika ve iş yerlerine yakın, ulaşım açısından sıkıntı yok ve alırsam bu evde yaşamayı düşünüyorum;tertemiz ve masrafsız
Sıfır bina
Gene aynı civarda 2+1 ve 3+1 ler var ama en az 15 yıllık binalar, bütçenin biraz üstünde , burlardan alırsam da kiraya verip kendi kiramı karşılamyı düşünüyorum , bu evlerde aynı muhitte, ayrıca bulundugum yer öyle bi hale geldi ki sanayi ve ulaşım yönünden konut fiyatları nerdeyse bir yılda ikiye katladı, hangi seçenek bana daha avantajlı gelir ve ilerisi için daha iyi bir yatırım olur, emlak işinden anlayanlar bir el atıverirse sevinirim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?