• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1+1 giriş bodrum ( dublex) yokuş eve 7500 kira Konya, neler yapılabilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

gamzeci

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2022
4.821
18.378
138
Kızlar ablam Konya’da ev tuttu (depremdeyiz) fırsatçılar tabi kiraları yükseltiler her yerde

Ablamın tuttuğu ev 1+1 giriş kat bodrum dublex çok kötü bir ev.

Malum sitede ilanı vardı bu evin 7000 kira 3000 depozito yazıyordu.

Ablama 7500 kira - 7500 depozito demişler ablamda ev bulmadığı için tuttu ben çok sinirlendim bu fırsatçılığa neden sitede o fiyatlar yazıyor diye sor dedim hep öyle demişler

7500 içinde faturalar da dahilmiş ama eğer yüksek çıkarsa onu da istermiş fırsatçı ev sahibi 😒

Sizce şikayet edilebilir mi? Edilirse nerede kalınır o da meçhul fikri olan var mı ?

Güncelleme : sahibinden ilandı ama emlakçı parası da 7500 almışlar 😤

Son düzenleyen: Moderatör:
Ooo bilmem ki. Turkiyede kanunlari pek bilmiyorum. Ama sanirim faiz artislari anormalse sikayet ediliyor simdilerde.

konya nın neresinde ? sarı sitede en yüksek fiyattan sıralama yapınca 2. sayfadan itibaren 4 bin fiyatından aşağıda evler çıkıyor yeni tarihli

Sitede fiyatı doğru yazmama nedenleri birden arttırdıkları takip edilemesin diye. Bu kadar aç gözlü olunmaz. Şikayet etsin diyeceğim ama her yer aynı insanlardan dolu.

Yaaa 🙁 hakkımı helal etmiyorum kesinlikle,Suriyelilerle yaptıklarını yapıyorlar ama zoruma giden biz vatanı terketmedik mağduriyetimizi kullanmaları

Oradan vazgecin. Gerkirse ilceye tasinsin ablaniz. Ilcelerde 4bin civari kiralar

Çocuğu var 9 yaşında okulu var, eşiyle de ayrı onlarda burdan ev tuttu, cocuk etkilenmesin diye baba tarafıyla görüştürüyorduk, cocuk eli kolu bağlıyor haliyle

Ben böyle firsatcilara anlam veremiyorum.
Benim babaminda var evi.
Hep genç öğrenci yada memur denk geldi.
Kızı gibi sever yardım eder eksiklerini tamamlar.
Ve çok iyi mevkide fiyatı da 3000 civarı.
Bu insanların açgözlülügunden midem bulandi.
Sanki bana saray kiraliyor.

Allah o fırsatçıları kahretsin ya gerçekten. Fazla evim olsa böyle bir felaket yaşanmış insanlar mağdur en az 1-2 sene bedavaya oturturdum ne olmuş yani. Bu ne aç gözlülük.
Konya gibi bir yerde taş çatlasın 2000 etmeyen evleri ne oldu da değere bindi. Şeref yoksunları.

Belki isinize yarar, bir arayin
41F73622-5CEC-4A03-96F2-FC27CBE62350.webp

konya nın neresinde ? sarı sitede en yüksek fiyattan sıralama yapınca 2. sayfadan itibaren 4 bin fiyatından aşağıda evler çıkıyor yeni tarihli

Selçuklu Ya da Meram olmalı ( 9 yaşında oğlu var ) yoksa şeydişehirde öyle evler var

Orası üniversite/hastane bölgesidir tahmin ediyorum. Depremden dolayı değil normalde de pahalı, doktorlar öğrenciler kiraladıkları için.

@Gold aradıkları evin mahallesini semtini değiştirirlerse daha uygun bulurlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X