1-15 Ekim arasi bat olanlar buyrun bu ayda birlikte bekliyoruz💖

Merhaba arkadaşlar bende 2 ekimle yerimi alayım.Dpo 8.gündeyim.Haziran ayında dış gebelik geçirdim ve iğneyle sonlandırıldı.Bu ay bekleme sürem bitti.6 yaşında bir kızım var.2.yi istiyorum.Hamile kaldığım ay çörekotu bal karışımını denemiştim.Bu ay da aynı şekilde denedim.Bugün 3.gün 3 gündür lekelenmem oldu sadece peçeteye gelen.Bir kaç belirtim var ama acele etmiyor sakin ve sağlıkla diyerek bekliyorum.
Allah isteyen herkese nasip etsin

Bir gün farkla günlerimiz aynı hayırlısını kolaylıkla ve sağlıkla diliyorum sizin içinde

Bir gün farkla günlerimiz aynı hayırlısını kolaylıkla ve sağlıkla diliyorum sizin içinde
Amin hepimiz için inşaAllah birbirimize güzel haberleri buradan verelim.

Ovulasyon testi ile takip ettim geç döllenme olmaz sanırım ama şu an çatlamadan itibaren 9. Gün dpo deniyor sanırım tam bilmiyorum, silikte olsa çıkar mı dedim ama sanırım biraz buruk bekliycem
Canım dpo 9 henüz erken hala yerleşme aşaması gibi düşün, henüz umutsuz olmana gerek yok, biliyorum zor ben de dpo 5 teyim ama adet gününü bekle :) en yakın dpo 12-13 deniyor test için

Amin hepimiz için inşaAllah birbirimize güzel haberleri buradan verelim.
Benim biraz önce attığım erken gebelik negatif ama bende bu ay hacı dan gelen sevdiğim birinin getirdiği fatma ana eli otu nu kaynatıp içmiştik eşimle huzur umut doldum umudumu kaybetmek istemiyorum hiç

Canım dpo 9 henüz erken hala yerleşme aşaması gibi düşün, henüz umutsuz olmana gerek yok, biliyorum zor ben de dpo 5 teyim ama adet gününü bekle :) en yakın dpo 12-13 deniyor test için
Aay inşallah canım benim biliyorum hepimiz her ay farklı hissediyorsumuz gibi geliyor ama iki gün üst üste hamile oldugumu öğrendiğimi gördüm rüyamda çok heyecanlıydı tabiki bilinç altı

Aay inşallah canım benim biliyorum hepimiz her ay farklı hissediyorsumuz gibi geliyor ama iki gün üst üste hamile oldugumu öğrendiğimi gördüm rüyamda çok heyecanlıydı tabiki bilinç altı
Evet canım bilinçaltı da olabilir ama algılarımız açılıyor bu dönemde rüyada gördüklerin inşallah çıkabilir de :) bu ay hepimiz güzel haberler alalım burada inşallah, hiç umutsuz olma :)

Merhabalar, benim de bat 3 Ekim. Olmazsa zaten aşılama yapılacak. Yaklaşık 1 senedir deniyoruz. Çok umudum yok ama bakalım, ben de umudumu yitirmemek için kendimi motive etmeye çabalıyorum ama bazen zor oluyor. Hiçbir zaman pozitifi göremeyecekmişim gibi hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…