- 17 Ocak 2023
- 6
- 1
- 16
- 23
İnşallah teşekkür ederimBhiç bılmıyorum ki bilen arkadaslar gorrse yazar ıns gonlunuzce olur hersey
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah teşekkür ederimBhiç bılmıyorum ki bilen arkadaslar gorrse yazar ıns gonlunuzce olur hersey
Daha kirmizi olmaliydi sankiBu sekıl oldu
Banada öyle geldiDaha kirmizi olmaliydi sanki
Cikmayacak çünkü doktor sanirim o unutulmuş dedi dünden beri meraktan öldum tekrar kan ver dedi baska vaktim yok vermeye mecbur bekleyecegim adetiBanada öyle geldiSizin kan sonucu cıktımı?
Alla alla bekle bakalım ıns gyzel sonuc alırsınCikmayacak çünkü doktor sanirim o unutulmuş dedi dünden beri meraktan öldum tekrar kan ver dedi baska vaktim yok vermeye mecbur bekleyecegim adeti
Sans yaa bakalim artik belki hayir vardirAlla alla bekle bakalım ıns gyzel sonuc alırsın
Mutlaka vardır hayırSans yaa bakalim artik belki hayir vardir
Adet olmadıkca umut var hala adet gecıkmesını bekle bakalım ıns guzel sonuc alırsınÇıktı kanim bende elendim 3 gun var batima
Öylede ama umidim yok hic belirtim yok birde şöyle ben ara kanam görünce dogru düzgün iliski yaşamadım onemli zamani kaçırdım aslinda kanama gelince sadece acaba yerlesmemi demistim ama olmadiAdet olmadıkca umut var hala adet gecıkmesını bekle bakalım ıns guzel sonuc alırsın
En güzel en hayırlı zamanda nasip etsin mevlaÖylede ama umidim yok hic belirtim yok birde şöyle ben ara kanam görünce dogru düzgün iliski yaşamadım onemli zamani kaçırdım aslinda kanama gelince sadece acaba yerlesmemi demistim ama olmadi
Sen goruyormusun çizgi resım yuklerken olanda gözükmüyor bazenBu son testim
Bende emin degilimSen goruyormusun çizgi resım yuklerken olanda gözükmüyor bazen
Çok yıpratıcı oluyor bu test yapma durumları Allah hepımızın yardımcısı olsunBende emin degilim
Amin ben yine yaptim test cikmadiÇok yıpratıcı oluyor bu test yapma durumları Allah hepımızın yardımcısı olsun