bence 3 gun ust uste degerlendir canimKızçeler artimed ovülasyon testi döngü 16. gün daha bugün ovü testi aldım yaptım 5-6 dk geçti sadece
Şimdi afedersiniz dün gece ilşki yaşadık sizce bugün denemesekte yarın mı denesek sizce sperm kalitesi için.
Görüşünüzü yazar mısınız:)
Eki Görüntüle 3648588
hosgeldin canim umutlarimizi birlestirip bekliyoruz hep birlikte az kalmis umarim guzel sonuclar alirsinKızlar yerimi alayım bende bat 1 Ekim hepimizin umutları inşallah tutunur bedenimize
8 aydır deniyoruz 2 ay önce eşimde ileri hız problemi çıktı hayal kırıklığı yaşadık kürler ilaçlar derken her ay bir umut doluyoruz işte
Normalde aylardır yumurtlamadan sonra kasık ağrısı yaşarım bu ay hiç kasık ağrısı yaşamadım, ve de normalde hiç göğüs hassasiyetim olmaz ne yumurtlama da ne de regli de bu ay göğüs ucu hassasiyetim oldu biraz ovulasyondan 5 gün sonra, son olarak bazen çok şiddetlenen bel ağrısı yaşıyorum.
Çok üzülerek bir de yumurtlamadan 2 gün sonra ben hasta oldum ateş baş ağrısı burun tıkanıklığı vücut ağrısı inşallah tutunmaya engel olmaz
Biraz uzun oldu ama benim hikayem de bu
Hoşbuldum canımbende onu kullaniyorum canimm hosgeldinn
ay canim hende ayni sekilde herseyi burda ogrendim sonra birden iceride buldum kendimiMerhaba ben de kendim beklemeyeyim diye başlıkları okurken denk geldim ve ovulasyon testi gibi çoğu şeyi buradan öğrendim en basiti bat neyin kısaltması bilmiyordum
1.5 yıllık evliyim 3 aydır korunmuyoruz bat :5 Ekim
İnşallah herkes kendisini için en hayırlı zamanda güzel haberler alır
Bu ay olmazsa ovulasyon takibi için deneyenlerden güvenilir bir test markası önerisi isteyeceğim
evet canim daha da koyulasir ama bugunu degerlendir mutlakaBat 13 Ekim sanırım kimyasal gebelik geçirdim geçen ay yani dış gebelik olup olmadığı bu akşam belli olacak sanki yumurtlama döneminde gibi hissettim ve ovulasyon testi yaptım sizce doğru mu ilk defa yaptım daha koyulasacak mi
hosgeldin canimm insallahhhBende 1 Ekim olarak yerimi alayım bu ay hepimize uğur getirsin inşallah
kiz hosgeldinnn bu ayda birlikteyiz insallah guzel sonuclar alirizSelam kızlarrr bende bat 8 ekimle yerimi alayım programa göre 24 eylül yanı dün pıktı dünü bgunu değerlendirdik yarın ve sonrakı günüde değerlendirmeye calıscam sonrası artık bekleyıs bkalım dodo1234 sonunda buldum başlıgı cano
baya erkenn battan 3 4 gun once baslayabilirsin ama negatif cikarsa uzulme adet olana kadar umut vardirErken gebelik testleri en erken regle kaç gün kala çıkartır? Bat 6 Ekim.. Elimde bir sürü erken gebelik testi var, bugün yapsam çok mu erken olur acaba?
bende de oluyor her yumurtlama zamanı anlamıyorumkızlar ovülasyon günlerim bitti, şu an adeti bekliyorum çok kasık ağrım var bu normal mi? neye yormak gerekir?
Beta HCG yeni düşüyor 7 oldu yani önceki kimyasalmis iğneye falan gerek kalmadı çok şükür sonunda o yüzden bu Aydan umudum yoktu pekevet canim daha da koyulasir ama bugunu degerlendir mutlaka
Amin amin inşallah canım benim Allah razı olsun Bir de ben tüp mide ameliyatı oldum yaklaşık 40 kilo verdim ondan dolayı da bir düzensizliğim var şimdi vücut birden kilo verince yani ben ona bağlıyorum çünkü hormonlarım tahlillerim falan gayet temiz hani kadınsal olarak hiçbir sıkıntım yok demişti doktor hanım ben hızlı kilo verime bağlı bir adet düzensizliği olduğunu düşünüyorum umarım geçer ve inşallah güzel haberler alırız bu ay biz sen de ben de isteyen herkesdegecmi olsun canim umarim bu ay guzel haberleri birlikte aliriz
Hoşbulduk canom hadi inşallahhhkiz hosgeldinnn bu ayda birlikteyiz insallah guzel sonuclar aliriz
Aslında hiç korkulacak birsey değil ben çekildim. istanbulda mısınız bilmiyorum özel bir klinikte. normal muayene gibi oldum desem yeridir. hafif bir adet sızı o da anlık. buarada bende baya çekiniyordum.Hsg bende cekılecegım buyuk ıhtımal korkuyorum
kızlar ben 2 buçuk senedir çocuk istiyorum 1 tane 2 aylık düşüğüm 3 tane kimyasal gebeliğim var, bütün testleri yaptırdım gen testi hormon testi eşimin bütün testleri tamam hiç bir sorunumuz gözükmüyor çok şükür gittiğim her doktor bugün yarın olur diyerek gönderdi en son bulduğum bir doktor 18 eylül adetimin 2.gününde klomen tedavisine başladı sabah 2 akşam 2 içtim 2 kutu bitirdim 5 günde 25 eylülde kontrolüm vardı yumurtalarımın 6-7 mm büyüdüğünü klomen kullanmaya devam etmemi söyledi dün tekrar 2 kutu yazdı pazartesi günü kontrole çağıracak, böyle bi şey yaşayanınız var mı? ve günde 1-2 tane sigara içmek çok mu zararlı olurEvett bu 3. konum arkadaslar 7 8 aydir deniyoruz maalesef eylulde bos gecti doktora gidip geliyorum hsg çekeceğim umarim ekim artik sonuc aldigimiz bir ay olur gelin ekimi birlikte bekleyelim
Ben 10 gün sadece akşamları içtim olmadı bende. yumurtlama dönemi ya da regli dönemi mi.Kızlar bende soğan suyu içiyorum 3 gün oldu bel ağrısı var bende ondan mı oldu anlamadım içenlerde oldumu
Bende 3 gun oldu asiri karin ve kasik agrim var mahvetti beni ya sol kasigima surekli bicak sapliyolarKızlar bende soğan suyu içiyorum 3 gün oldu bel ağrısı var bende ondan mı oldu anlamadım içenlerde oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?