1-15 Ekim arasi bat olanlar buyrun bu ayda birlikte bekliyoruz💖

bence 3 gun ust uste degerlendir canim

hosgeldin canim umutlarimizi birlestirip bekliyoruz hep birlikte az kalmis umarim guzel sonuclar alirsin

ay canim hende ayni sekilde herseyi burda ogrendim sonra birden iceride buldum kendimi insallah gerek kalmaz ve ekim ayi guzel haberler aldigin bir ay olur

kiz hosgeldinnn bu ayda birlikteyiz insallah guzel sonuclar aliriz

Erken gebelik testleri en erken regle kaç gün kala çıkartır? Bat 6 Ekim.. Elimde bir sürü erken gebelik testi var, bugün yapsam çok mu erken olur acaba?
baya erkenn battan 3 4 gun once baslayabilirsin ama negatif cikarsa uzulme adet olana kadar umut vardir

kızlar ovülasyon günlerim bitti, şu an adeti bekliyorum çok kasık ağrım var bu normal mi? neye yormak gerekir?

gecmi olsun canim umarim bu ay guzel haberleri birlikte aliriz
Amin amin inşallah canım benim Allah razı olsun Bir de ben tüp mide ameliyatı oldum yaklaşık 40 kilo verdim ondan dolayı da bir düzensizliğim var şimdi vücut birden kilo verince yani ben ona bağlıyorum çünkü hormonlarım tahlillerim falan gayet temiz hani kadınsal olarak hiçbir sıkıntım yok demişti doktor hanım ben hızlı kilo verime bağlı bir adet düzensizliği olduğunu düşünüyorum umarım geçer ve inşallah güzel haberler alırız bu ay biz sen de ben de isteyen herkesde

Arkadaşlar günaydın. Dpo 11 Awox negatif çıktı. Birkaç gün sonra pozitife dönme ihtimali olur mu?

Kızlar bende soğan suyu içiyorum 3 gün oldu bel ağrısı var bende ondan mı oldu anlamadım içenlerde oldumu

Hsg bende cekılecegım buyuk ıhtımal korkuyorum
Aslında hiç korkulacak birsey değil ben çekildim. istanbulda mısınız bilmiyorum özel bir klinikte. normal muayene gibi oldum desem yeridir. hafif bir adet sızı o da anlık. buarada bende baya çekiniyordum.

Evett bu 3. konum arkadaslar 7 8 aydir deniyoruz maalesef eylulde bos gecti doktora gidip geliyorum hsg çekeceğim umarim ekim artik sonuc aldigimiz bir ay olur gelin ekimi birlikte bekleyelim
kızlar ben 2 buçuk senedir çocuk istiyorum 1 tane 2 aylık düşüğüm 3 tane kimyasal gebeliğim var, bütün testleri yaptırdım gen testi hormon testi eşimin bütün testleri tamam hiç bir sorunumuz gözükmüyor çok şükür gittiğim her doktor bugün yarın olur diyerek gönderdi en son bulduğum bir doktor 18 eylül adetimin 2.gününde klomen tedavisine başladı sabah 2 akşam 2 içtim 2 kutu bitirdim 5 günde 25 eylülde kontrolüm vardı yumurtalarımın 6-7 mm büyüdüğünü klomen kullanmaya devam etmemi söyledi dün tekrar 2 kutu yazdı pazartesi günü kontrole çağıracak, böyle bi şey yaşayanınız var mı? ve günde 1-2 tane sigara içmek çok mu zararlı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…