1-15 Ekim arasi bat olanlar buyrun bu ayda birlikte bekliyoruz💖

Merhaba gittim dün sabah miyom varmış tam rahmin ortasında olduğu için gebeliğe engelmis bu ara kanama kasık ağrılarıni da o yapıyormuş moralim bozuldu ameliyat olmam gerekiyor
çpk geçmiş olsun. hiç moral bozmayın çok yaygın bir durum miyom alındıktan sonra inşallah hemen kalırsınız.

Çok teşekkür ederim ama işte Bebek istiyorum diye gidip bu durumla karsilasmak biraz üzdü hayırlısı olsun hakkımızda
haklısın hemde çok ama çaresiz bir şey değil öyle düşün. 3 tane arkadasım var miyom aldırdıktan sonra hamile kaldılar. hemde iki çocuklu ikiside

Kızlar bu defa vücudumu dinlemıycem belirti aramıycam testte düşünmüyorum dırek batı beklıycem emın olun daha az üzüyor böyle kendmı meşgul edıyorum çıkıyorum gezıyorum dıet yapıyorum spor vs gecırıyprum gunlerı ve etkısı oluyor düşünmüyorum yani bişeyi

Merhaba gittim dün sabah miyom varmış tam rahmin ortasında olduğu için gebeliğe engelmis bu ara kanama kasık ağrılarıni da o yapıyormuş moralim bozuldu ameliyat olmam gerekiyor
Geçmiş olsun canım tedaviden sonra inşallah saglıkla olacak üzülme hiç sabrediyoruz hepimiz bi sınavdayız kolaylıkla atlatıcaz inşallah

Kızlar ben dayanamadım 5 gün kala prodictor erken gebelik testi yaptım ve bir şey göremiyorum hüsran sizde bakar mısınız

Eklentiler

• 1000071360.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 14
Kızlar ben dayanamadım 5 gün kala prodictor erken gebelik testi yaptım ve bir şey göremiyorum hüsran sizde bakar mısınız
Daha 5 gün varmş canm biraz daha sabret bazen geç döllenebiliyor bat gelene kadar her zaman umut vardır

Daha 5 gün varmş canm biraz daha sabret bazen geç döllenebiliyor bat gelene kadar her zaman umut vardır
Ovulasyon testi ile takip ettim geç döllenme olmaz sanırım ama şu an çatlamadan itibaren 9. Gün dpo deniyor sanırım tam bilmiyorum, silikte olsa çıkar mı dedim ama sanırım biraz buruk bekliycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…