- 31 Temmuz 2025
- 141
- 41
- 13
- 31
Yumurtlamadan sonraki gun sayisi canim dpo 1 yumurtlamadan sonraki gun olarak baslayip sayiyorsunBuarada biri bana dpo ne anlatabilir mi :)
teskekkurler :)Yumurtlamadan sonraki gun sayisi canim dpo 1 yumurtlamadan sonraki gun olarak baslayip sayiyorsun
Merhaba gittim dün sabah miyom varmış tam rahmin ortasında olduğu için gebeliğe engelmis bu ara kanama kasık ağrılarıni da o yapıyormuş moralim bozuldu ameliyat olmam gerekiyordoktora gittiniz mi
çpk geçmiş olsun. hiç moral bozmayın çok yaygın bir durum miyom alındıktan sonra inşallah hemen kalırsınız.Merhaba gittim dün sabah miyom varmış tam rahmin ortasında olduğu için gebeliğe engelmis bu ara kanama kasık ağrılarıni da o yapıyormuş moralim bozuldu ameliyat olmam gerekiyor
Çok teşekkür ederim ama işte Bebek istiyorum diye gidip bu durumla karsilasmak biraz üzdü hayırlısı olsun hakkımızdaçpk geçmiş olsun. hiç moral bozmayın çok yaygın bir durum miyom alındıktan sonra inşallah hemen kalırsınız.
haklısın hemde çok ama çaresiz bir şey değil öyle düşün. 3 tane arkadasım var miyom aldırdıktan sonra hamile kaldılar. hemde iki çocuklu ikisideÇok teşekkür ederim ama işte Bebek istiyorum diye gidip bu durumla karsilasmak biraz üzdü hayırlısı olsun hakkımızda
İnşallah 2 gün sonra tuzla devlette yine kan verdik ama kanlar bozulmuş 3. Gün tekrar vericem kadın doğuma adet günü geçtikten sonra gideceğiminsallah guzelce yukselirr
Adet bitti başladım hemen daha yumurtlama olmamıştır olmaya hazırlanıyor diye düşünüyorumBen 10 gün sadece akşamları içtim olmadı bende. yumurtlama dönemi ya da regli dönemi mi.
Evet bende bel ağrısı şu anda bakalım daha 3 gün oluyor kaldı 12 günBende 3 gun oldu asiri karin ve kasik agrim var mahvetti beni ya sol kasigima surekli bicak sapliyolar
İnsallah cnm ya inanki cok yipratici bi surectihosgeldin canim kimyasal sonrasi cok gebelik haberi alan var umarim seninde guzel haberlrini aliriz
Hoşbulduk cano yeni ay yeni umutlar diyoruz bakalımmkiz hosgeldinnn bu ayda birlikteyiz insallah guzel sonuclar aliriz
İnşallah bidaha olmaz canım hayrlı haberlerı alırız bu ay sevgiyleİnsallah cnm ya inanki cok yipratici bi surecti
İnşallah bidaha olmaz canım hayrlı haberlerı alırız bu ay sevgiyleİnsallah cnm ya inanki cok yipratici bi surecti
Geçmiş olsun canım tedaviden sonra inşallah saglıkla olacak üzülme hiç sabrediyoruz hepimiz bi sınavdayız kolaylıkla atlatıcaz inşallahMerhaba gittim dün sabah miyom varmış tam rahmin ortasında olduğu için gebeliğe engelmis bu ara kanama kasık ağrılarıni da o yapıyormuş moralim bozuldu ameliyat olmam gerekiyor
İnsallah cnm ya inanki cok agladim cok uzuldum keske bilmeseydim diyorhmİnşallah bidaha olmaz canım hayrlı haberlerı alırız bu ay sevgiyle
Seni anlıyorum kuzum her zaman aymı olcak diye bişey yok bu defa olacak inşallah sağlıklaaaİnsallah cnm ya inanki cok agladim cok uzuldum keske bilmeseydim diyorhm
Daha 5 gün varmş canm biraz daha sabret bazen geç döllenebiliyor bat gelene kadar her zaman umut vardırKızlar ben dayanamadım 5 gün kala prodictor erken gebelik testi yaptım ve bir şey göremiyorum hüsran sizde bakar mısınız
Ovulasyon testi ile takip ettim geç döllenme olmaz sanırım ama şu an çatlamadan itibaren 9. Gün dpo deniyor sanırım tam bilmiyorum, silikte olsa çıkar mı dedim ama sanırım biraz buruk bekliycemDaha 5 gün varmş canm biraz daha sabret bazen geç döllenebiliyor bat gelene kadar her zaman umut vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?