• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1-15 Ekim arasi bat olanlar buyrun bu ayda birlikte bekliyoruz💖

Benim de bugün 10. Günümdü yarın sabah yaptığın testte de çizgi olur inşallah ben de yapacağım heveslendim şu an
İnşallah canım benim sende yap bakalım genelde 10 günden sonra çıkmadı gerekiyor testte zaten ama bakalım nasip sende at yapınca bakalım

Selam kızlar dün doktoruma gttım bana bı ilaç verdı günde 2 defa kullan 17snde gel yumurtalarına bakıcam dedı şu an reglmn 5.cı günü verdgı ilaç yumurtalar çatlasın dıe sanrm gttgmde catlamsmı dıe bakıcak ona göre bı yol cızıcek şu an daha rahatım umut oldu bana bu sekılde olması sızler naptınz bu ayın hamişleri kimler bakalım, musaıt zamanda oturup okuycam yazısmaları gerıde kalan

Selam kızlar dün doktoruma gttım bana bı ilaç verdı günde 2 defa kullan 17snde gel yumurtalarına bakıcam dedı şu an reglmn 5.cı günü verdgı ilaç yumurtalar çatlasın dıe sanrm gttgmde catlamsmı dıe bakıcak ona göre bı yol cızıcek şu an daha rahatım umut oldu bana bu sekılde olması sızler naptınz bu ayın hamişleri kimler bakalım, musaıt zamanda oturup okuycam yazısmaları gerıde kalan
birseyler yapinca insanin ici rahatliyor dimi daha rahat oluyosun daha umutlu oluyosun

Selam kızlar bu marka güvenilir mi? Hafif bir silik çıktı ama emin olamıyorum. Bat 15-16 ekim

Eklentiler

• IMG_9039.webp
    IMG_9039.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 34
Selam kızlar bu marka güvenilir mi? Hafif bir silik çıktı ama emin olamıyorum. Bat 15-16 ekim
Canm markauı bılmıyorum kalıteden dolayı cızgı gorunmemıs ilk dkka orda sılık çıktıysa gebelık var demetır az kalmıs batada gebesın bence belrtılern varmı

Merhabalar, bu ay 2.ay denememiz. Öncesinde doktora gittiğimde miyomlar olduğunu, sağda pcos görüntüsü olduğunu söylemişti, rahim duvarlarımın da kalınlaşmaya başladığını söylemişti. İlk 3 ay doğal yolla denememi, sonrasında adetin 5.günü yanına gitmemi söyledi. İlk ay ovülasyon takibi yapmıştım. Sadece 2 kez birliktelik yaşadım. Ancak doktorum buna gerek olmadığını gün aşırı şekilde kafaya takmadan takipsiz devam etmemi istedi. Bu ay geçen ay gibi kafama takmadım. Geçen ayki Ovülasyonuma göre 14.gün pik oluyordu ben de adet bitiminden 4.günden itibaren gün aşırı birliktelik ile süreci ilerlettim. Bugün adetime 3 gün varken ilk önce evde ovülasyon testi olduğu için 2.idrarla fakat sıvı alımı olmadan ovülasyon testi yaptım. Tıpki pikteki gibi kopkoyu 2 çizgi çıktı.ardından predıctor early ile erken gebelik testi yaptım ilk 2 dakikada bariz çift çizgiyi gördüm. Bu ay hiç beklemiyordum. Birazdan kan vermeye gideceğim.

benimde elimde başka yok bakamadım. aynı idrarla gebelik yapmıştım negatifti ama bat'a 9 gün vardı. ne olucak acaba şuan
Merhabalar, bu ay 2.ay denememiz. Öncesinde doktora gittiğimde miyomlar olduğunu, sağda pcos görüntüsü olduğunu söylemişti, rahim duvarlarımın da kalınlaşmaya başladığını söylemişti. İlk 3 ay doğal yolla denememi, sonrasında adetin 5.günü yanına gitmemi söyledi. İlk ay ovülasyon takibi yapmıştım. Sadece 2 kez birliktelik yaşadım. Ancak doktorum buna gerek olmadığını gün aşırı şekilde kafaya takmadan takipsiz devam etmemi istedi. Bu ay geçen ay gibi kafama takmadım. Geçen ayki Ovülasyonuma göre 14.gün pik oluyordu ben de adet bitiminden 4.günden itibaren gün aşırı birliktelik ile süreci ilerlettim. Bugün adetime 3 gün varken ilk önce evde ovülasyon testi olduğu için 2.idrarla fakat sıvı alımı olmadan ovülasyon testi yaptım. Tıpki pikteki gibi kopkoyu 2 çizgi çıktı.ardından predıctor early ile erken gebelik testi yaptım ilk 2 dakikada bariz çift çizgiyi gördüm. Bu ay hiç beklemiyordum. Birazdan kan vermeye gideceğim.
Hayırlı olsun, güzel haberlerle gelin inşallah🙏 Sarısı bekleyen herkesin başına olsun

Benim de yarın BAT. Ovulasyon testlerine göre değerlendiremedik bu ay. O nedenle regl olurum diye düşünüyorum. Regl belirtilerim yok ama gebelik belirtim de yok😃

Selam kizlar bu ay 8 gunluk gecikme ile regli oldum. Sogan kuru yapmistim o etkiledi sanirim. Regli 5. Gunu doktorq gidecegim bakalim hayirlisi olsun. Umutlar diger aya ;)

hayirli olsun guzel haberlerle gel canım 💖🙏🏿

Selam kizlar bu ay 8 gunluk gecikme ile regli oldum. Sogan kuru yapmistim o etkiledi sanirim. Regli 5. Gunu doktorq gidecegim bakalim hayirlisi olsun. Umutlar diger aya ;)
bende olmadim henuz ama akinti takibiyle bugun yarin sökülür diye düşünüyorum hayirlisi hakkimizda

dpo 11-12 de test yaptım negatif çıktı bat'a daha var ama umudum yok muhtemelen bu ay elendim

Henüz kan vermeye gitmedim, alttaki erken gebelik predıctor early ustteki kaset test. İkisinde de belirgin. Ancak BAT a 3 günüm var kaset testte bile böyle cıkıyorsa tahmini kaç haftalıktır. Beta hcg kaçtır acaba?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 22
Back
X