Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Silik var gibi yarın sabah tekrar yap bence koyulaşma varsa kan verirsinEki Görüntüle 3657360 dün sabah yapmıştım ilk 5 dk böyleydi bat 13 Ekim sizce var mı ben
Merhaba kan verdiniz miHenüz kan vermeye gitmedim, alttaki erken gebelik predıctor early ustteki kaset test. İkisinde de belirgin. Ancak BAT a 3 günüm var kaset testte bile böyle cıkıyorsa tahmini kaç haftalıktır. Beta hcg kaçtır acaba?
Ben de sizi takip ediyorum ben hala regl olmadım erken gebelik testi de negatif eğer bu hafta içi olmazsam doktora giderim diye düşündüm belirsizlik yorucu oluyor devlet hastanesinde doktora gittim geçen ay gebelik düşünüyorum diye genel tahlillerime bakıldı smear alındı sıkıntı yok dedi ama böyle gecikince ve burayı okuyunca bir de özele gideyim daha detaylı bir bakılır belki dedim hayırlısıyla bir netleşsin bu ay da önüme bakayım :)) sizin adınıza sevindim yeni ay yeni döngü başlamış olmuş böyleSelam kizlar bu ay 8 gunluk gecikme ile regli oldum. Sogan kuru yapmistim o etkiledi sanirim. Regli 5. Gunu doktorq gidecegim bakalim hayirlisi olsun. Umutlar diger aya![]()
Kan verdiniz mi ya da başka test yaptınız mı benim de bu şekilde çıktı testimEki Görüntüle 3657360 dün sabah yapmıştım ilk 5 dk böyleydi bat 13 Ekim sizce var mı ben
Evet BAT a 3 gün kala beta hcg 153 çıktıMerhaba kan verdiniz mi
Merhaba , valla aynen olunca da sukur dedim gercekten belirsizlik cok yorucu ben doktor takibi ile gidiyorum yumurta rezervim dusuk aslinda dogal yolla hamile kalmak sans isi bakalim nasip kismet 2. Cocyk icin istiyorum ama onun disinda hersey normal bakalim. Umarim kistim gitmistir. Regli agrim hic olmadi hu ay sogan kuru ise yaramistir ins. Dongum cok sasti ama son 3 aydir yumurtalamayi duxenli takip edebilecek miyim bakayim.Ben de sizi takip ediyorum ben hala regl olmadım erken gebelik testi de negatif eğer bu hafta içi olmazsam doktora giderim diye düşündüm belirsizlik yorucu oluyor devlet hastanesinde doktora gittim geçen ay gebelik düşünüyorum diye genel tahlillerime bakıldı smear alındı sıkıntı yok dedi ama böyle gecikince ve burayı okuyunca bir de özele gideyim daha detaylı bir bakılır belki dedim hayırlısıyla bir netleşsin bu ay da önüme bakayım :)) sizin adınıza sevindim yeni ay yeni döngü başlamış olmuş böyle![]()
Evde tek test vardı oyuzden yapamayacağım başka ama adet olmazsam salı veya çarşamba günü kan vereceğim gidipSilik var gibi yarın sabah tekrar yap bence koyulaşma varsa kan verirsin
Yok maalesef evde başka testKan verdiniz mi ya da başka test yaptınız mı benim de bu şekilde çıktı testim
Hayırlı olsun belirtiniz var mıydıEvet BAT a 3 gün kala beta hcg 153 çıktı
Adet oldumBat 15i. Prodoctor test bu şekilde içini açtım. Sizce var mı bir şey ilk 3-4 dkda çıktı bu ince çizgi. Kuruduktan sonraki halini de ekliyorum