• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1-15 Ekim arasi bat olanlar buyrun bu ayda birlikte bekliyoruz💖

IMG_1173.webp
dün sabah yapmıştım ilk 5 dk böyleydi bat 13 Ekim sizce var mı ben

Eklentiler

• IMG_1172.webp
    IMG_1172.webp
    58,3 KB · Görüntüleme: 30
Selam kizlar bu ay 8 gunluk gecikme ile regli oldum. Sogan kuru yapmistim o etkiledi sanirim. Regli 5. Gunu doktorq gidecegim bakalim hayirlisi olsun. Umutlar diger aya ;)
Ben de sizi takip ediyorum ben hala regl olmadım erken gebelik testi de negatif eğer bu hafta içi olmazsam doktora giderim diye düşündüm belirsizlik yorucu oluyor devlet hastanesinde doktora gittim geçen ay gebelik düşünüyorum diye genel tahlillerime bakıldı smear alındı sıkıntı yok dedi ama böyle gecikince ve burayı okuyunca bir de özele gideyim daha detaylı bir bakılır belki dedim hayırlısıyla bir netleşsin bu ay da önüme bakayım :)) sizin adınıza sevindim yeni ay yeni döngü başlamış olmuş böyle ☺️

Bat 15i. Prodoctor test bu şekilde içini açtım. Sizce var mı bir şey ilk 3-4 dkda çıktı bu ince çizgi. Kuruduktan sonraki halini de ekliyorum

Eklentiler

• IMG_7822.webp
    IMG_7822.webp
    26 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_7823.webp
    IMG_7823.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_7825.webp
    IMG_7825.webp
    90,3 KB · Görüntüleme: 17
Kızlar aranızda daha önce yerleşme kanaması yaşayan oldu mu? Yumurtlamamın 10. Gününde (cuma) hafif bir sancı ile çokca sulu pembemsi bir akıntım geldi. O günden beri de günlük pedi doldurmayacak şekilde akıntıyla karışık açık pas renginde ara ara hala geliyor. Döngüm 30-32 gün ortalama bi 3-5 gün daha var regle. Test yapmadım henüz. Yerleşme kanaması bir gün sürüyorsa reglin mi habercesi. Daha önce hiç yaşamadım böyle bir şey.

Kızlar merhaba bir şey soracağım dün regl olmam gerekiyordu ama akşama kadar bi şey yoktu akşam saat 11 e doğru kahverengi akıntı gördüm o saatten bu saate bi şey kanama yok ama hafif hafif bacaklarımda Ağrı var belimde Ağrı var adet günğ yerleşme olur mu ki ben lekelenme gördükten sonra kanamam başlardı geçen sefer gece aynen akımtı oldu sabah kanama başladı ama şuan saat burda öğlen ikiye yirmi var henüz bi şey yok

Ben de sizi takip ediyorum ben hala regl olmadım erken gebelik testi de negatif eğer bu hafta içi olmazsam doktora giderim diye düşündüm belirsizlik yorucu oluyor devlet hastanesinde doktora gittim geçen ay gebelik düşünüyorum diye genel tahlillerime bakıldı smear alındı sıkıntı yok dedi ama böyle gecikince ve burayı okuyunca bir de özele gideyim daha detaylı bir bakılır belki dedim hayırlısıyla bir netleşsin bu ay da önüme bakayım :)) sizin adınıza sevindim yeni ay yeni döngü başlamış olmuş böyle ☺️
Merhaba , valla aynen olunca da sukur dedim gercekten belirsizlik cok yorucu ben doktor takibi ile gidiyorum yumurta rezervim dusuk aslinda dogal yolla hamile kalmak sans isi bakalim nasip kismet 2. Cocyk icin istiyorum ama onun disinda hersey normal bakalim. Umarim kistim gitmistir. Regli agrim hic olmadi hu ay sogan kuru ise yaramistir ins. Dongum cok sasti ama son 3 aydir yumurtalamayi duxenli takip edebilecek miyim bakayim.
Buaraxa sizin icinde insallah twz zamanxa guzel haber alirsiniz. Saglikli sihhatli hayirli bir evlat.

Back
X