• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1-15 Ekim arasi bat olanlar buyrun bu ayda birlikte bekliyoruz💖

Sağolun inşallah hepimiz için en güzel zamanda en güzeli olsun 🙏 ben üç aydır korunmuyorum muayenemde tahlillerim falan normal çıktı ama bu ay gecikmeyi 10gün bekleyip bir kadın doğuma gideceğim bakalım yumurta takibi vs gerekir mi diye hala gelen giden yok çünkü bir bakalım ne var ne yok 🫣☺️

3 ay cok kısa bir süre muhtemelen doktorlar yasınıza gore once 6 ay sonra 1 yıl dene ondan sonra olmazsa gel diyecek:) tecrübeyle sabit:) bat kaç sızın.

1760343363726.webp
merhaba arkadaşlar bat 9 ekimdibu dünkü testim bugün kan vericem bana dua edin sağlıklı ilerlesin

Kızlar bat 17 ekim 3 ekimde yumurtlama 4 ekimde çatlama oldu değerlendirdik yumurtlamadan 2 gün sonra meme ağrısı basladı ve normalde hep sol kasıgım ağrır ama bu ay yogunluk sağ kasıktaydı ve kasık hizasında belime ağrı giriyor gebelik varsa sabah yapacağım testte cıkarmı?
Melisa seni gecen aydan hatirliyorum yumurtlama ve bat tarihimiz ayniydi bu ayda ayni benjmde bat 17 ekim bu sabah iki farkli markayla test yaptim silik cikti ama pek güvenemiyorum bu testlere kaset olan certain digeri days comfort akşam bi daha yapıcam yine silik çıkarsa yarin kan vericem sende yarın sabah yap bıtane varsa eğer çok silik de olsa cikiyo

Eklentiler

• 1000099615.webp
    1000099615.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 46
  • 1000099603.webp
    1000099603.webp
    33 KB · Görüntüleme: 48
Melisa seni gecen aydan hatirliyorum yumurtlama ve bat tarihimiz ayniydi bu ayda ayni benjmde bat 17 ekim bu sabah iki farkli markayla test yaptim silik cikti ama pek güvenemiyorum bu testlere kaset olan certain digeri days comfort akşam bi daha yapıcam yine silik çıkarsa yarin kan vericem sende yarın sabah yap bıtane varsa eğer çok silik de olsa cikiyo
Burda kalite düşüyo pek belli olmuyo ama ben cizgileri net görebiliyorum

3 ay cok kısa bir süre muhtemelen doktorlar yasınıza gore once 6 ay sonra 1 yıl dene ondan sonra olmazsa gel diyecek:) tecrübeyle sabit:) bat kaç sızın.
Bana da öyle geliyor :)) 34 yaşındayım oral kontraseptif kullandım bir yıl sonra çocuk olabilir diyince bıraktım hapı şimdi de 3 ay çok uzun bir süre gibi geliyor sanki hemen olacak gibi düşünüp boşuna korkmuşum ilk yıl :)
Bat 5 ekimdi şuan 8 gün geçti erken gebelik testi yaptım iki gün önce negatif çıktı ama bu ay geç yumurtladım gibi hissettim 26-28 arası bir gündü akıntımdan anladım ama önemsemedim böyle de olunca belki geç döllenme olur diye 10. Gün yani iki gün sonra bir kan veririm

Bana da öyle geliyor :)) 34 yaşındayım oral kontraseptif kullandım bir yıl sonra çocuk olabilir diyince bıraktım hapı şimdi de 3 ay çok uzun bir süre gibi geliyor sanki hemen olacak gibi düşünüp boşuna korkmuşum ilk yıl :)
Bat 5 ekimdi şuan 8 gün geçti erken gebelik testi yaptım iki gün önce negatif çıktı ama bu ay geç yumurtladım gibi hissettim 26-28 arası bir gündü akıntımdan anladım ama önemsemedim böyle de olunca belki geç döllenme olur diye 10. Gün yani iki gün sonra bir kan veririm
hadi hayırlısı inşallah. bende ilk cocugumu 34 yaşında dogurdum :) darısı basına inşallah:) güzel haberlere:)

Arkadaşlar günaydın bugün benim iğneden sonra ki 15. Günüm 10.gün lekelenme yaşadım 3 gün leke şeklinde kahvemsi akıntım geldi son akıntımda da pembe leke üstü saç teli inceliğinde kan gördüm daha sonra akıntım kesildi sarı akıntı gelmeye başladı normal akıntım gibi fakat şiddetli bir şekilde bel ağrım var 5 gündür akşam üstü başlayan ve dinmeyen bir bel ağrısı bide 10. Günde kan tahlili yaptığımda negatif çıktı sizce ne yapmam lazım

kizlar kizlar acil bakinnn🥹 bata 1 hafta var daha yani suan dpo 9 dayim dayanamadim erken gebelik testi yaptim normalde bu ayni marka test gecen ay reglim 4 gun gecikmisken bile cok net negatifti suan benim gordugum o silik cizgiyi sizde goruyormusunuzz🥹🥹 ilk 5 dakikada cikti yaninda ovu testide yaptim o da koyulasmaya basladii😍

Eklentiler

• IMG_5227.webp
    IMG_5227.webp
    177,3 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_5228.webp
    IMG_5228.webp
    99,9 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_5229.webp
    IMG_5229.webp
    193,7 KB · Görüntüleme: 44
Uyku , goguslerde ozellıkle uclarında sızı , ve hararet. Ama mesela bugün başlayan kasık ağrısı ve batması, dün gecede peçeteye gelen pembe sümüksü bir yapı.
Benim bat 15 Ekim yaklaşık 1 haftadır çok yorgunluk ve iştah artışı vardı bugün test yaptım ikinci çizgi çok net bir şekilde belirdi hemen burada nasıl görünür bilmiyorum ama awox erken gebelik testi güvenilir mi

Eklentiler

• IMG_2749.webp
    IMG_2749.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 43
Gördümm silik cizginiiii yaptım da negatif maalesef 🥹

Benim bat 15 Ekim yaklaşık 1 haftadır çok yorgunluk ve iştah artışı vardı bugün test yaptım ikinci çizgi çok net bir şekilde belirdi hemen burada nasıl görünür bilmiyorum ama awox erken gebelik testi güvenilir mi
Awox en güveniliri hayırlı olsun gebesiniiz 🥹

Evet cnm awox güvenilir mahsllah hamilesin

hadi hayırlısı inşallah. bende ilk cocugumu 34 yaşında dogurdum :) darısı basına inşallah:) güzel haberlere:)
Amin inşallah 🙏 bugün regl oldum ben de önümüzdeki ay hangi tarih olacağım çok karıştı ama o yüzden bu ay ovülasyon testi deneyeyim dedim. rahatladım ama çok şükür belirsizlik kötü ☺️

Amin inşallah 🙏 bugün regl oldum ben de önümüzdeki ay hangi tarih olacağım çok karıştı ama o yüzden bu ay ovülasyon testi deneyeyim dedim. rahatladım ama çok şükür belirsizlik kötü ☺️
Bende bu ay ovulasyon denesem mi normalde o da cok psikolojik etkiloupt ama 3 aydir benim dongumde sacmaladi anlayamiyorum

Bende bu ay ovulasyon denesem mi normalde o da cok psikolojik etkiloupt ama 3 aydir benim dongumde sacmaladi anlayamiyorum
bence stresten başka bişey vermiyo denediğime çok pişman oldum. gün aşırı ilişki yapın en güzeli en rahatı. ay yumurtladım mı ay pik oldu mu olacak mı neden koyulaşmadı derken daha da stres oluyor insan

bence stresten başka bişey vermiyo denediğime çok pişman oldum. gün aşırı ilişki yapın en güzeli en rahatı. ay yumurtladım mı ay pik oldu mu olacak mı neden koyulaşmadı derken daha da stres oluyor insan
Sizin kaçıncı gün test yaptınız mı hiç ?

Back
X