1-2 sene once burun estetigi olmus olup, simdiki halini begenmeyen, çökme ve ya burun

peki şimdi nasıl burnun sağlık açısından ve görünüş olarak.ben de gidecem tekrardan doktora.foto koyabilir misin .özelden de koyuluyomuş foto ben küçük bi foto koydum ama seni de merak ettim?

Doktorunuzla görüşüp şişlik kalıp kalmadığını sorun bence, ikinci kez ameliyat gerekirse de lokal anesteziyle halledilebilecek bir şey de olabilir.

2.ameliyattan korkuyorum aslında bi iğne yapsın geçsin istiyorum da.dediğin gibi gidecem tekrar doktora.

Bu topic yaptirmak isteyenler icin cok yararli. Ben gordugumde burun ameliyati olan kisileri anliyabiliyorum malesef acikcasi dogal mogal olmuyor genel olarak. bazen anlasilmiyor ama turkiyede yapilanlar dogal degil malesef.

bu yaptirdiktan sonra olan nefes ve bicim bozuklugu problemleri beni cok korkuttu suanda yaptirmaya korkuyorum bu burunla yasamaya alismam lazim gibi dusunuyorum cok mutsuzum sosyal hayat diye birsey birakmadim kendi kendime yiyorum isimi de etkilicek giibi.. burnum igrenc degil ama bana bazen berbat gozukuyor, ama daha da berbat olucak gibi (asimetri vs) ameliyattan sonra, cok korktum

garantili olmalaı yani tekrar gel hallederiz diyebilmeli doktor.ameliyatından memnun olanlar da çok fazla.ben araştırdım mesela albümlere bakarsan emre ilhan bayağı iyi yapmış doğal da duruyo.en güzeli doğallık tabiki ama araştırdığın zaman çok başarılı olanlar da var.

sağlık sorunun yoksa bu kadar önemseme.berbat değil diyosun baksana çağla şikel filan çoğu ünlünün burnunda sorun var ama karakteristik bir burun olduğu için çok önemsemiyolar.niye mutsuz oluyosun ki herkesin bir kusuru var.ama sağlıkla ilgili problem varsa şeklini de düzeltiyolar işte bi yandan.içinden geleni yap yani burnunu çok takma.

2007'de oldum hala güzelliğini koruyor maşallah :))

hm iyi ne güzel memnunsan.senin adına sevindim.maşallah diyelim de.:)fotonu görebilirmiyim ?

ama sevmiyorum burnumu hayatimi etkiliyor gercekten... beni eklersen albumden gorebilirsin daha iyi anlarsin...

benim arkadaşımın başına geldi 2 gün önce foruma yeni konu açtım kızlar bir bakın diye fakat kabul olmadı sanırım.çünkü açılmadı. doktoru ameliyata alalım iyice yamulmadan dedi fakat korkuyor revizyon daha zor olur diye aynı doktora gitmek istemiyor. zaten o burnun düşüceği belliydi çünkü bence çok kalkıktı kendisi kalkık istemiyorum dediği halde doktoru kalkık yapmış.o yüzden haklı olarak o doktora güveni kırıldı. revizyonda çok başarılı diyebiliceğiniz doktorlar kimler ? benim bildiğim bi dr. emre ilhan

burnun kötü değil çok takıyorsun bence.ha madem bukadar takıyorsun git yaptır kendine gereksiz takıntı yapma dert etme çok daha büyük şeyler var şükretki seninki çözümü olan bir şey. fotoğraflarda burun genelde küçük olsa dahi oldukça büyük çıkabiliyor .fotoğraflara bakıp karar verme .aynada bak en doğru kararı vericeğini umuyorum fisfisfis:

Arkadaslar aranizda 1-2 sene once burun estetigi olmus olup, simdiki halini begenmeyen, çökme ve ya burun ucu düsmesi gibi olaylarla karsilasanlar var mi? Paylasirsaniz cok sevinirim.

2 sene önce oldum.sorunda dediğin gibi şimdiki halini beğenmeyenlerdenim.çökme var öncelikle,ama bu yeni çıkmadı ortaya ameliyattan hemen sonra da vardı.ameliyat yanlış yapılınca bu çökük görüntü çıkmış ortaya.ortada başlayıp ucuna kadar devam eden bir çıkıntı var ki burnu oldukça kaba gösteriyor,yüze de sert bir ifade veriyor.burnumun ucu zaten düşük yandan bakılınca özellikle.açıkçası hiç estetik bir burnum yok...revizyon olacağım ama iyi bir revizyon doktoru bulamadım..

esralorin teşekkür ederim kabul ettiğin için.burnun gerçekten çok güzelmiş .sen de çok güzelsin.çok farklı bir havan var böyle ışık derler ya,o var sende.hani böyle rock şarkıcısı olmaya kalksan peşinden kitleleri sürüklersin onun gibi yani:) o ışık var.yüksek bir kendine güven duyumsadım fotolara bakınca. bir de her fotoğrafın ayrı şık.saç modelleri, takılar, giysi seçimleri vs görülebildiği kadarıyla çok iyi.

Çoook teşekkür ederim canım..

esralorin fotoğrafının altına da yazdım gerçi ama buraya da yazayım,hangisine istersen orayı yanıtlarsın.bu senin ilk ameliyatın galiba doktoruna.belki fikrin yoktur ama yine de sorayım senin ilk ameliyat olduğu için bukadar başarılı belki de doktorun acaba revizyonlarda da iyimi?bilmiyorsan da sorayım yine de.belki bilirsin..

canimmmmm :) bu olay inanilmaz korkuttu cunku cizimimi hiccccc begenmedim burnum uuzuyor zaten uzun olmasina ramen ve gercekten bambaska biri oluyorum... yani suanda daha iyi olabilirim o kadar mtlu deilim suanki halimle.. bissuru seyi kisitliyorum kendime, ama yapildiktan sonra tum tipin degisicek gibi geldi kotu iyi degil sadece degisicek

merhabalar.bende üç yıl önce ameliyat oldum.daha ilk hali bile çok kötüydü.burnumda çökme,eğiklik ve fazla kemik alma bütün sorunlar var.bende tekrar ameliyat düşünüyorum.revizyon için doktor araştırıyorum...

mrb kızlar bende burun amelytı olmak istiyorum ama olumsuz amelytları duydukça gözüm iyice korkuyor,hem maddi kayıplar hemde burnun eskiyi bile aratacak hali almasından çekiniyorum,ne arkadaşlarım nede ailem burun amlytı olmamı hiç ama hiç desteklemiyor birde ameliytın sonucu kötü olursa onların biz seni çok uyardık dinlemedin gibi laflarına maruz kalmak istemiyorum.keşe burda başarısız burun yapan doktorların adını paylaşabiliyor olsaydık.bu arada esralorin fotoğraflarını bende görebilirmiyim birde doktorun kimdi acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…