ben ameliyat olalı tam 2 yıl doluyor ocak ayı sonunda.hep zamanla değişecek diye bekledim.hem burun içi kemik et problemi vardı hem de estetik oldu.eski hali uzunca bir burundu ve sol tarafında göze yakın kısmında hafif bir kemik çıkıntısı vardı.şimdiki hali ise normal uzunlukta bir burun ama hiç kalkıklığı filan yok birde çıkıntıyı almış ama oraya ne koyduysa burun kökünde genişlik var şu an ve burnun tam ortasında ise enine bir çizgi var ki elleyince orada burun 2 kısma ayrılmış olarak geliyor eleevet kimse estetik demez ama bence bu ameliyatın başarısı değil çünkü kimse burnun güzel de demez hele de bazı ışıklarda öyle kötü bir hal alıyor ki(mağaza ışıklarında )resmen kum saati görüntüsü var kök kısmı geniş ortada dar uca doğru tekrar genişliyor.2 yıl bekledim eh artık bunmdan sonra da değişeceği yok ocak ayı sonunda tekrar hgideceğim dr a bakalım ne diyecek tekrar ameliyat olmak istemiyordum ama bir ömür bunu kafaya takmak da istemiyorum ...
ben ameliyat olalı tam 2 yıl doluyor ocak ayı sonunda.hep zamanla değişecek diye bekledim.hem burun içi kemik et problemi vardı hem de estetik oldu.eski hali uzunca bir burundu ve sol tarafında göze yakın kısmında hafif bir kemik çıkıntısı vardı.şimdiki hali ise normal uzunlukta bir burun ama hiç kalkıklığı filan yok birde çıkıntıyı almış ama oraya ne koyduysa burun kökünde genişlik var şu an ve burnun tam ortasında ise enine bir çizgi var ki elleyince orada burun 2 kısma ayrılmış olarak geliyor eleevet kimse estetik demez ama bence bu ameliyatın başarısı değil çünkü kimse burnun güzel de demez hele de bazı ışıklarda öyle kötü bir hal alıyor ki(mağaza ışıklarında )resmen kum saati görüntüsü var kök kısmı geniş ortada dar uca doğru tekrar genişliyor.2 yıl bekledim eh artık bunmdan sonra da değişeceği yok ocak ayı sonunda tekrar hgideceğim dr a bakalım ne diyecek tekrar ameliyat olmak istemiyordum ama bir ömür bunu kafaya takmak da istemiyorum ...
Doktorunuzla görüşüp şişlik kalıp kalmadığını sorun bence, ikinci kez ameliyat gerekirse de lokal anesteziyle halledilebilecek bir şey de olabilir.
Bu topic yaptirmak isteyenler icin cok yararli. Ben gordugumde burun ameliyati olan kisileri anliyabiliyorum malesef acikcasi dogal mogal olmuyor genel olarak. bazen anlasilmiyor ama turkiyede yapilanlar dogal degil malesef.
bu yaptirdiktan sonra olan nefes ve bicim bozuklugu problemleri beni cok korkuttu suanda yaptirmaya korkuyorum bu burunla yasamaya alismam lazim gibi dusunuyorum cok mutsuzum sosyal hayat diye birsey birakmadim kendi kendime yiyorum isimi de etkilicek giibi.. burnum igrenc degil ama bana bazen berbat gozukuyor, ama daha da berbat olucak gibi (asimetri vs) ameliyattan sonra, cok korktum
hm iyi ne güzel memnunsan.senin adına sevindim.maşallah diyelim de.:)fotonu görebilirmiyim ?
sağlık sorunun yoksa bu kadar önemseme.berbat değil diyosun baksana çağla şikel filan çoğu ünlünün burnunda sorun var ama karakteristik bir burun olduğu için çok önemsemiyolar.niye mutsuz oluyosun ki herkesin bir kusuru var.ama sağlıkla ilgili problem varsa şeklini de düzeltiyolar işte bi yandan.içinden geleni yap yani burnunu çok takma.
Bu topic yaptirmak isteyenler icin cok yararli. Ben gordugumde burun ameliyati olan kisileri anliyabiliyorum malesef acikcasi dogal mogal olmuyor genel olarak. bazen anlasilmiyor ama turkiyede yapilanlar dogal degil malesef.
bu yaptirdiktan sonra olan nefes ve bicim bozuklugu problemleri beni cok korkuttu suanda yaptirmaya korkuyorum bu burunla yasamaya alismam lazim gibi dusunuyorum cok mutsuzum sosyal hayat diye birsey birakmadim kendi kendime yiyorum isimi de etkilicek giibi.. burnum igrenc degil ama bana bazen berbat gozukuyor, ama daha da berbat olucak gibi (asimetri vs) ameliyattan sonra, cok korktum
2007'de oldum hala güzelliğini koruyor maşallah :))
Arkadaslar aranizda 1-2 sene once burun estetigi olmus olup, simdiki halini begenmeyen, çökme ve ya burun ucu düsmesi gibi olaylarla karsilasanlar var mi? Paylasirsaniz cok sevinirim.
Merhaba,merak ettim burnunu,ameliyat sonucunu yıllar sonra bile beğenerek yaşayan insan sayısı çok az.ben de görebilir miyim fotoğrafını,davet attım...
esralorin teşekkür ederim kabul ettiğin için.burnun gerçekten çok güzelmiş .sen de çok güzelsin.çok farklı bir havan var böyle ışık derler ya,o var sende.hani böyle rock şarkıcısı olmaya kalksan peşinden kitleleri sürüklersin onun gibi yani:) o ışık var.yüksek bir kendine güven duyumsadım fotolara bakınca. bir de her fotoğrafın ayrı şık.saç modelleri, takılar, giysi seçimleri vs görülebildiği kadarıyla çok iyi.
burnun kötü değil çok takıyorsun bence.ha madem bukadar takıyorsun git yaptır kendine gereksiz takıntı yapma dert etme çok daha büyük şeyler var şükretki seninki çözümü olan bir şey. fotoğraflarda burun genelde küçük olsa dahi oldukça büyük çıkabiliyor .fotoğraflara bakıp karar verme .aynada bak en doğru kararı vericeğini umuyorum fisfisfis:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?