mrb kızlar bende burun amelytı olmak istiyorum ama olumsuz amelytları duydukça gözüm iyice korkuyor,hem maddi kayıplar hemde burnun eskiyi bile aratacak hali almasından çekiniyorum,ne arkadaşlarım nede ailem burun amlytı olmamı hiç ama hiç desteklemiyor birde ameliytın sonucu kötü olursa onların biz seni çok uyardık dinlemedin gibi laflarına maruz kalmak istemiyorum.keşe burda başarısız burun yapan doktorların adını paylaşabiliyor olsaydık.bu arada esralorin fotoğraflarını bende görebilirmiyim birde doktorun kimdi acaba ?
2007'de oldum hala güzelliğini koruyor maşallah :))
Tabi ki görebilirsin canım.. kabul ettim isteğini..doktorum Fatih Dağdelen'di
esralorin teşekkür ederim kabul ettiğin için.burnun maşalah çok güzelmiş ama artık ben burunlara bakarken burnu yaptıran kişileride baz alarak bakıyorum,senin de zaten güzel bi bayan olduğunu göz ardı etmemeliyizD demem o ki burnun güzel ama senin yüz orantında çok güzelmiş zaten sana ne burun yapsalar yakışırmış canım.
Mrb kızlar Prof. Dr Aylin Bilgin KARABULUT'a daha önce burun estetiği yada başka bir estetik ameliyatı yaptıranınız var mı? Ben yakın çevremde araştırarak Aylin hanıma ulaştım kendisi aynı zamanda İstanbul Üni.' de öğretim görevlisi işinde iyi olduğunu söylüyorlar. Ben burun estetiği yaptırmak için Aylin hanımla bir ön görüşme yaptım. Burun yapım estetik için uygunmuş kapalı ameliyatla gayet başarılı ve doğal bir buruna sahip olabilirmişim. Kendisi bana güven verdi ve şubatta hem muayene hemde ameliyat olmaya karar verdim. Ama böyle ciddi bir ameliyat olmaktanda korkuyorum. Acaba içinizde Aylin hanıma estetik ameliyatı yaptıranınız var mı? Aylin hanımla ilgili bildiklerinizi paylaşır mısınız?
Hangi doktora oldun...ben 2005 yılında oldum ve hiç bir şikayetim yok. biraz şans işi ama çoğunluğu doktorun becerisi bana sorarsanız
esraLORİN BENİ EKLERMİSİN
Ben hayatta kalkışamam böyle birşeye burun çok önemli ama gerçekten rahatsız olan birine de hak veriyorum...Ama neyle karşılaşacağın ve sonrası çok önemli bence.
Bir arkadaşım yaptırdı ve şuan gerçekten çok kötü hem estetik olduğu çok belli hem de resmen incelip düştü burnu ki çok araştırıp çok iyi bir doktora yaptırmasına rağmen
O yüzden çok çok iyi araştırıp,çok güvenilir sonrasında da yaptığı işin arkasında durabilecek bir doktor bulmanı öneririm.
peki şimdi nasıl burnun sağlık açısından ve görünüş olarak.ben de gidecem tekrardan doktora.foto koyabilir misin .özelden de koyuluyomuş foto ben küçük bi foto koydum ama seni de merak ettim?
arkadaşlar ameliyat olanların ilk ve son halini göremiyor muyuz?
hatime dr a gittim burnuma baktı ve düzeltelim dedi hemen ertesi gün girdim ameliyata dr a burun ucunuda biraz kaldırmasını ve ucunu incelmesini söyledim.azcık kaldıracağını ama ucu inceltmeyelim dedi ama ben ameliyatta burun ucunuda biraz incelttiğini hissettim şu an kesinlikle inceltilmiş gibi değil gerçi ameliyat lokal oldu çok kolaydı nerkoz sonrası kusma üşüme vs hiçbişi yoküstüne bir flaster yapıştırdı sadece bugün 6.gün ucu şiş ama hiç kalkıklık filan yok sonradan kalkanıda hiç duymadımburun sırtı düzelmiş ama.hiçkimse bu burna estetik demez çok doğal ama aaa burna bak ne güzel de demez.aslında eğer zamanla şişlik inerde ucu küçülürse yeter bence.resim nasıl konulacağını bilmiyorum anlatırsanız denerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?