1-2 sene once burun estetigi olmus olup, simdiki halini begenmeyen, çökme ve ya burun

Tabi ki görebilirsin canım.. kabul ettim isteğini..doktorum Fatih Dağdelen'di

esralorin teşekkür ederim kabul ettiğin için.burnun maşalah çok güzelmiş ama artık ben burunlara bakarken burnu yaptıran kişileride baz alarak bakıyorum,senin de zaten güzel bi bayan olduğunu göz ardı etmemeliyiz D demem o ki burnun güzel ama senin yüz orantında çok güzelmiş zaten sana ne burun yapsalar yakışırmış canım.

Teşekkür ederim canım,burun çok değiştiriyor ama ya yüz şeklini.. ah bi eski fotoğraf bulsam, bütün klasörleri,cd lerimi araştırıyorum şimdi bitane bile bulsam paylaşacağım..aradaki farkı o zaman daha iyi görürsünüz burnumdan önce çokta güzel sayılmazdım aslında ya da bana öyle geliyordu p

Mrb kızlar Prof. Dr Aylin Bilgin KARABULUT'a daha önce burun estetiği yada başka bir estetik ameliyatı yaptıranınız var mı? Ben yakın çevremde araştırarak Aylin hanıma ulaştım kendisi aynı zamanda İstanbul Üni.' de öğretim görevlisi işinde iyi olduğunu söylüyorlar. Ben burun estetiği yaptırmak için Aylin hanımla bir ön görüşme yaptım. Burun yapım estetik için uygunmuş kapalı ameliyatla gayet başarılı ve doğal bir buruna sahip olabilirmişim. Kendisi bana güven verdi ve şubatta hem muayene hemde ameliyat olmaya karar verdim. Ama böyle ciddi bir ameliyat olmaktanda korkuyorum. Acaba içinizde Aylin hanıma estetik ameliyatı yaptıranınız var mı? Aylin hanımla ilgili bildiklerinizi paylaşır mısınız?

burnumda eğrilk ve sol tarafta da nefes alma problemim var.
çoğu kişi geçirdiği ameliyatlardan memnun olduğunu söylüyor ama bazıları da ameliyatından doktorundan bin pişman
o yüzden yazdıkları benim baya gözümü korkuttu. sizin konu başlığınız da uzun dönemde burun ucunun güzelliğiniin korunması vs diyince ilgimi çekti.
istanbulda yaşıyorum bana önerebileceginiz doktor adı var mı

Ben de bir ara kendisini araştırmıştım ama ona burun ameliyatı olanların fotoğraflarına rastlamadım burdaki konuda bir kişi var http://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-366449.html
Yaptığı ameliyatları görmeden ameliyat olmayın bence, revizyon gerekebilir.

arkadaşlar,bi burun estetiğinde oluşacak bütün deformasyonlar bende mevcut,burun sırtı çok alınmış,burun kanatları çöktü,nefes alamıyorum.
benimki kadar kötü bir manzarayı kimsede görmedim.dava açtım.bitince revizyon olucam

Hangi doktora ameliyat olmustu arkadasin?

peki şimdi nasıl burnun sağlık açısından ve görünüş olarak.ben de gidecem tekrardan doktora.foto koyabilir misin .özelden de koyuluyomuş foto ben küçük bi foto koydum ama seni de merak ettim?

hatime dr a gittim burnuma baktı ve düzeltelim dedi hemen ertesi gün girdim ameliyata dr a burun ucunuda biraz kaldırmasını ve ucunu incelmesini söyledim.azcık kaldıracağını ama ucu inceltmeyelim dedi ama ben ameliyatta burun ucunuda biraz incelttiğini hissettim şu an kesinlikle inceltilmiş gibi değil gerçi ameliyat lokal oldu çok kolaydı nerkoz sonrası kusma üşüme vs hiçbişi yoküstüne bir flaster yapıştırdı sadece bugün 6.gün ucu şiş ama hiç kalkıklık filan yok sonradan kalkanıda hiç duymadımburun sırtı düzelmiş ama.hiçkimse bu burna estetik demez çok doğal ama aaa burna bak ne güzel de demez.aslında eğer zamanla şişlik inerde ucu küçülürse yeter bence.resim nasıl konulacağını bilmiyorum anlatırsanız denerim.

kızlar bende burun estetiği olmak istiyorum ama çok kafam karıştı memnun olanlarla olmayanlar nerdeyse aynı oranda

bence önemli olan doğal durması kimsenin bakıpta aa çok güzel bir burun demesine gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…