• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1-5 Aralık transferr olacaklarr burayaaaa❤️🌺

Hayırlı olsun canım biz gün sayıyoruz transfer için. Nasıl ağrılı mıydı kolay mıydı
Canım ben anestezılı oldugum ıcın bırsey hıssetmedım rahım agzı sıkıntılı bıraz karater zor gecıyor ılkınde cok agrım olmustu o yuzden sımdı anestezılı oldm ama rahım agzında problem yoksa cok kolay bır ıslem normalde agrısız

Merhaba arkadaslar ıkıncı transferımı 3 aralıkta olucam benımle beraber olucaklar yada bırkac gun once veya sonra olanlar gelın bırbırımıze destek olalım ınsallah bu konu başlıgının altında hepımız pozitiflerı goruruz 🤍🤩🌺
Merhaba ben de bugün 2 embriyo transferi oldum 15 Aralık test günü inşallah hepimiz Hayır ve sağlıkla emeklerimiz boşa gitmeden kucağımıza alırız

Hayırlı olsun canım biz gün sayıyoruz transfer için. Nasıl ağrılı mıydı kolay mıydı
Ben bu gün transfer oldum hiç bir şey hissetmedim ama kendimi hiç kasmadım hep dua ettim içimden ve hep derin nefes aldım verdim tabi göz yaşlarım hep akıyordu ama çok kolay geçti

Ben bu gün transfer oldum hiç bir şey hissetmedim ama kendimi hiç kasmadım hep dua ettim içimden ve hep derin nefes aldım verdim tabi göz yaşlarım hep akıyordu ama çok kolay geçti
Canım ınsallah saglıkla tutunur bebıslerın sana kacıncı denemen kı ıkı tane koyuldu

Back
X