Anladım inşallah çok güzel sonuçlar alırsınızEdirnede tıp fakültesinde tedavi goruyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım inşallah çok güzel sonuçlar alırsınızEdirnede tıp fakültesinde tedavi goruyorum
Hepimiz öyle olur inşallahAnladım inşallah çok güzel sonuçlar alırsınız![]()
İkinci tup bebek denemem 5.gun embriyosu pgt yapildiHayırlı olsun kacıncı gün embriyosu ilk denemeniz mi
İlk olan 7 haftalıkken dusuk yaptimİkinci tup bebek denemem 5.gun embriyosu pgt yapildi
AminnnnnnnBaşın sagolsun canım cok uzuldum ınsallah bu sefer saglıkla kavusursun bebıslerıne aralık bıze ugur getırsın![]()
Kan sonucunuz ne çıktıAyy hadi inşallah canım![]()
Hayırlı olsun inşallah sizin embriyo kaçıncı gün embriyosu nerede tedavi görüyorsunuzMerhaba hanımlar, ben de 1 Aralık’ ta transfer oldum, hepinize hayırlı bekleyişler dilerim![]()
Teşekkür ederim, blastokist idi. Maslak Acıbadem’de tedavi görüyorum. İnşallah 7-10 gün içinde hepimiz güzel haberleri alırızHayırlı olsun inşallah sizin embriyo kaçıncı gün embriyosu nerede tedavi görüyorsunuz
İnşallah brnim de altısında transferimTeşekkür ederim, blastokist idi. Maslak Acıbadem’de tedavi görüyorum. İnşallah 7-10 gün içinde hepimiz güzel haberleri alırız![]()
Ne güzel hafta sonuna denk gelmiş, güzelce dinleninİnşallah brnim de altısında transferim
Bende hastanedeyım suan beklıyorum bırazdan transfer olucak dualarınız beklıyorumNe güzel hafta sonuna denk gelmiş, güzelce dinlenin![]()
Bütün kalbimle dua ediyorum, Allah emeklerimizin karşılığını versin inşallahBende hastanedeyım suan beklıyorum bırazdan transfer olucak dualarınız beklıyorum![]()
Tesekkur ederım ınsallah bebıslerımız saglıkla tutunurlar bızeeBütün kalbimle dua ediyorum, Allah emeklerimizin karşılığını versin inşallahBol şans
![]()
Hayırlı olsun canım biz gün sayıyoruz transfer için. Nasıl ağrılı mıydı kolay mıydıKızlarrr nasılsınız neler yapıyorusunuz ben transfer oldumm darısı bekleyenlere![]()
Canım ben anestezılı oldugum ıcın bırsey hıssetmedım rahım agzı sıkıntılı bıraz karater zor gecıyor ılkınde cok agrım olmustu o yuzden sımdı anestezılı oldm ama rahım agzında problem yoksa cok kolay bır ıslem normalde agrısızHayırlı olsun canım biz gün sayıyoruz transfer için. Nasıl ağrılı mıydı kolay mıydı
Merhaba ben de bugün 2 embriyo transferi oldum 15 Aralık test günü inşallah hepimiz Hayır ve sağlıkla emeklerimiz boşa gitmeden kucağımıza alırızMerhaba arkadaslar ıkıncı transferımı 3 aralıkta olucam benımle beraber olucaklar yada bırkac gun once veya sonra olanlar gelın bırbırımıze destek olalım ınsallah bu konu başlıgının altında hepımız pozitiflerı goruruz![]()
Ben bu gün transfer oldum hiç bir şey hissetmedim ama kendimi hiç kasmadım hep dua ettim içimden ve hep derin nefes aldım verdim tabi göz yaşlarım hep akıyordu ama çok kolay geçtiHayırlı olsun canım biz gün sayıyoruz transfer için. Nasıl ağrılı mıydı kolay mıydı
Canım ınsallah saglıkla tutunur bebıslerın sana kacıncı denemen kı ıkı tane koyulduBen bu gün transfer oldum hiç bir şey hissetmedim ama kendimi hiç kasmadım hep dua ettim içimden ve hep derin nefes aldım verdim tabi göz yaşlarım hep akıyordu ama çok kolay geçti