1.5 ayda 5 kg vereceğim.

evet bencede,durmadan kalori sayıyorum deliricem artık,girmicem bi daha oralara.Bi gün dinlenmiş olursun bişey olmaz,bacağın nası oldu peki?
dün ağrıyordu ya ama bugün hiçbir şeyi yok kaldığım yerden devam valla ben de girmicem o sitelere
Level1 i yapamadim ben Allah bilir 2.si ne kadar zordur
callaneticste atpama ziplama yok o yuzden daha cok seviyorum :)
2.si daha iyi geldi bana level 1de aynı hareketleri evirip çeviriyor, 2 daha eğlenceli jillian abla baya ilgili kızlarla hem
Kizlar kizlar eger ya hep ya hic ile calisiyorsa sizinde benimki gibi beyniniz cok yediginizi dusundugunuz gun kalori saymayin yoksa fena halde koyverdirtiyo batti balik yan gider hesabi

artık kalori hesabı düşünmüyorum zaten aldım ağzımın payını

Son düzenleme:

evet sıkı diyetler yüzünden buda işteuzun süre istediklerimizi yiyemeyince bi anda böyle oluyo,bunu anladım

dün ben shred'in ilk levelini yaptımbiraz maziye döniyim hemde kol çalışıyım diyeçünkü yeni başladığım programda hiç dambıl yok,bu kötü benim için...herneyse bugün kollarım ağrıyo ya,gerçekten çok zormuş,nası dayanmışım.Yaparken sende geldin aklımadambıllarla sağa sola eğilme hareketlerinde hatırladınmı,çok zorlandım orda

canım özel mesaj kutun dolu cevap atamadım

Oovvv hatırlamam mı çok zorlanmıştım çok levelin biteceği son gün tam anlamıyla yapabilmiştim

Sevgili günlüğüm, sevgili arkadaşalrım bugün başıma gelenler pişmiş tavuğun bile başına gelmezdi. Efendim, moralim çok bozuktu diye dün kendimi bayaa aştım diye bugün anneciğimle kuaföre gittik. Hem saçımı boyatacaktım hem de kahkül kestirecektim gaza gelmiştim. Sen kuaföre girdik, dakika bir gol bir ben hasta oldum. 2-2 buçuk haftadır bekliyorum en beklemediğim anda hoop oluverdim. Şu an karnım ağrıyor deli gibii kuaförden az önce geldim ve hazırlıksızdım tabi ki allahtan koyu renkti altımdaki. Neyse işte saçlarımın rengi çok iyi oldu saçımda olan rengin 1 ton koyusuna boyattım. Kahküle gelecek olursak o da oldu çok özlemişim ama bir sorun var. Saçlarımı ayırma şeklimden dolayı sağ tarafı tuhaf duruyor adam zamanla düzelir dedi. Bakalım ne zaman düzelecek.

Bu arada dün gece sahurda toparladım kendimi, demek ki hasta olma öncesi kendini kaybetmeymiş benimkisi. Tam gaz devam ediyorum. Tek korkum bu durumda Jillian yaparken zorlanır mıyım

Hasta olmana cok sevindim artik gercek kilonu gorursun 3 4 gune :)) jillian yaparken rahatsiz hissediyosun biraz kendini

Son düzenleme:
ay bu arada ıkı gündür otururken falan dik bi şekilde oturmaya çalışıyorum ama alışana kadar zaman alcak belim ağrıyo valla ama dik oturcam artık omurgam düzelsin göbişim katlanmasın

mesela bunu da spor şekline getirebilirsiniz. bilgisayar başında oturuyosunuz diyelim popo dışarı omurga dik bacaklar 90 derece yerde karnınızı içeri çekerek oturursak karın kasları için faydalı olur diye düşünüyorum

evet sıkı diyetler yüzünden buda işteuzun süre istediklerimizi yiyemeyince bi anda böyle oluyo,bunu anladım

Kızlar size bir şey sormam lazım.Annem bugün bana 'bu yemeye kim olsa 2 kilodan fazla verirdi, aç kaldın resmen. Bence metabolizman yavaş senin' dedi. Hep böyle oluyor çünkü benim yaptığım diyetlerle başkaları benden fazla verirdi. Metabolizmam mı yavaş sizce cidden? Neler yapabilirim hızlandırmak için

bu hareket yerde çok fena yapılıyohatta rippedda vardı,baya etkiliymiş

hadi geçmiş olsun ya bi kaç gün sonra tartıl bakalım nolucak,bende merak ettim:44:
kuaförün dediği doğru banada olur hep öylesonra güzelleşiyo.Metabolizmayı hızlandırmak için acı biber yiyebilirsin,bol su,yeşil çay,bitkisel karışımlar falanda vardı araştırmak lazım netten,aaa bide benim şu başladığım program metabolizma hızlandırıcı ve yağ yakıcıymış adı üstündebiraz cardio ağır ama shredden sonra bunuda deneyebilirsin belki

Son düzenleme:

pide her seferinde yok yok diyorum ama dayanabilen ne mümkün ! aynı durumdan bende müzdaribim aslında. 17 sinde okullar açılıyor ve benim 8 kilo vermem lazım en azından .. ( ki kilom sürekli değişiyor bi tartılıyorum 67 bi tartılıyorum 66 bi tartılıyorum 68 ! ) ama biraz cahillik sanırım bendeki bu jillian falan nedir :)
ramazandan sonra diyetisyene gitmeyi düşünüyorum.bende sizin gibi yapmalıyım sanırım

bu hareket yerde çok fena yapılıyohatta rippedda vardı,baya etkiliymiş

zaten jillian shredta da rippedtada yaptırıyo hep bunu popo dışarı dizler bükük hep hareketi yaparken uyarıyo popo dışarı karın içeri diye

bence ya hasta olamamandan kaynaklanıyo bu yada jilliandan.çünkü bende senin gibiydim niye kilo veremiyorum o kadar spor yapıyorum az yiyorum diyip duruyodum.ama 1 aydan sonra biraz düzene girdi gerçi bana göre hala metabolizmam yavaş da bence bi bekle bakalım adetin bitsin biraz daha süre geçsin.acı yemek ve yeşilçay içmek metabolizmayı hızlandırıyor diye biliyorum ben de.eğer hala kilo veremiyosan belki hormonsaldır baktırmak lazım

evet bende öyleydim ilk başta,veremiyorum diyip iyice hırslanmıştım sonra bi anda zayıfladım.Metabolizmanın hızlı olup olmadığını nası anlayabilirizki acaba,benimkide bana göre yavaş
swarley canım sen 5,6 gün sonra baya hafiflersin diye düşünüyorum+ödemde olabilir.Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz eminim bi kaç gün sonra tartıda eksileri görmüş olucaksın

hormonsal değil diyetisyene gittim mayısta ben tahlillerim yapılmıştı, bir şey yok dendi, hem hormon tedavisi de gördüm bir aralar. bence de hasta olamamaktan. deneyeceğim bu acı biberle yeşil çayı. ama yeşil çay acıktırdı biraz
Jillian bir egzersiz programı canım. 3 levelden oluşuyor her birini 10 gün yapıyorsun 30 gün toplam. Sıkılaşmaya ve incelmeye yararlı oluyor Bir sürü ter döküyorsun
Ay bilmiyorum ki bi bakarım ama sanmıyorum yapabileceğimi aslında acı biber babam yiyor hep ve babam çok zayıf oysa ki çok yemek yer ama hareketli ve metabolizması çok hızlı bakalım deneyeceğim, netten de araştırayım

Jillian yaptım az önce 2/5 bitti bugün. Ama squatları yapamadım ilk kezrahatsız etti bayağı :26:

İnşallaaahhhhh

Aynisini dukana baslamadan annemde bana demisti dukana bi basladim gitti eger gunluk diyetinde protein yag karbonhidrat dengesini dogru yapamiyorsan da olabilir ki bizler bunu pek bilmeyiz daha cok diyetisyen isi protein miktarini arttirip karbonhidrati azalt istersen birde pul biber tuketmeye yesilcay icmeye calis canim hizlanir belki o zaman
Ayni sekilde ben bazen kalcami da sıkıp bjrakiyorum insallah ise yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…