Yok saldırma değil de ben artık bıkkıntı geldi istediğimi yiyememekten :26:
1 tane magnum mini antep fıstıklı yiyorum şu an. 156 kaloriymiş, sporda yakarım diye
aynen ben de artık istediğim kiloya gelip yeni cicilerime kavuşmak istiyorum15 günde ne kadar mümkün olcak bilmiyorum ama ne kadar olursa artık orada kilo veremem çünkü ama ben tatile gittim ara verdim diyete falan ya şuan iyi durumdayım biraz daha
15 günde 2 buçuk kilo verdim benbi 2 buçuk daha versem iyi olacak işte
benim hiç çalışmıyor regl döneminde şişiyorum sadecebu arada regl döneminde metabolizma hızlı çalışır diyolar kaçamak yapmıyorum bakalım 1 hafta sonunda kaç kilo gidicek gerçekten hızlımı görcez
eğer kilo vermem durmadıysa sorun regl olmamsa eğer oldum ve rahatlıcagımı düşünüyorum belki şuana kadar veremediğim kilolar gider hemen 4 kilo gitsin istiyorum 15 günde.belki normal değil ama diyorum ya şu ana kadar veremedim sorundan ötürü belki şimdi hızlı gider. inşallah öyle olur ya
bu arada hala zayıflamışım gibi gelmiyo ama herkes daha verme kilo diyo nereye kadar böyle olcak bilmiyorum
benim hiç çalışmıyor regl döneminde şişiyorum sadece
valla ben kaçamak yapıyorum yani artık dayanacak gibi değilim bıkarsam spora da gitmem diyet de yalan olur
evde kepek ekmeği yoktu bu yüzden 2 dilim beyaz ekmek yemek zorunda kaldım. 1 yumurta, 1 kk peynir, 2 zeytin, domates, salatalık ve şekersiz çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?