1.5 ayda 5 kg vereceğim.

Elma tipi vücudum, omuzlarım geniş acaba o yüzden mi zayıf duramıyorum?

boyun kaçtı? yani ben de 62yim ama bence ben de zayıf değilim belki bize öyle geliyodur

bende geldimsize öyle geliyodur kızlar,artık takıntı olmuş bizde.Banada hep öyle geliyo nedense heralde 40 kiloya falan düşersem zayıf görücem kendimi artıkBende dar fizik seviyorum,anlatabildimmi acaba,hani enden dar oluyosun böyle küçücük ve incecik belin oluyoacaba bunun için bi spor varmı geçenlerde araştırdım ama bişey bulamadımbu jillianın programlarıda biraz omuzları genişletiyo galiba

Bende dar seviyorum ama o bel bi turlu incelmiyo

hoşgeldin, özlemiştim seni ablacım ya o kadar takıntı olmuş ki bütün elbiselerimi deneyip fotoğrafını çektim aynadan karşılaştırıyorum öncekilerle
Artık su içmeye dikkat edicem pek dikkat etmiyordum Birazdan kahvaltı edeceğim ailem çok geç uyanıyor ya midem birbirine yapıştı

bizimkiler de çok geç uyanıyo ben onlar uyanana kadar yogurt meyve falan yiyorum onlarla da öğle yemeği sayarak kahvaltı ediyorum
1 sene falan devamlı sporla olur ancak canım,bel çok zor inceliyo.Karın sporlarıyla ayda 1-2 cm gidiceğini düşünsek 1 senede incecik bi bel olur

ölme eşegim ölme 1 sene katlanamam valla gerçekten göbek falan da gitmesi kolay ama ah o bel yokmu

bugun sabah kalktım 9a dogru hemen 2 kuru kayısı yedim. 10a doğru yogurt karışımım ve bir mürdüm eriği
11 buçuk kahvaltı: bir yumurta, 2 yeşil zeytin, iki lokma ekmek, çok çok az bi parça tadına bakmak için krep, 3 kuru üzüm, salata domates biber

5 le başlayan rakamları ne zaman görcem acaba

Son düzenleme:
2 buçukta yogurt karışımı
4te bir kepekli galeta, 5 kuru üzüm, bir mürdüm eriği

Akşam yemeği 1 tabak bulgur pilavı (sitede gram olarak 250 gram yazmış ama o kadar yoktur herhalde yediğim yine de ne olur ne olmaz diye 250 gram olarak işaretledim), 1 bardak ayran, salata.
Gaz yapıcı şeyleri yedim yedim şişicem Siteye göre bugün 883 kalori almışım, birazdan da spora gideceğim karnım biraz insin

akşam yemeğim: 6 kaşık zeytinyaglı bamya yemeği, 1 kepekli galeta,1 salatalık, yarım domates

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…