boyun kaçtı? yani ben de 62yim ama bence ben de zayıf değilim belki bize öyle geliyodur
Elma tipi vücudum, omuzlarım geniş acaba o yüzden mi zayıf duramıyorum?
boyun kaçtı? yani ben de 62yim ama bence ben de zayıf değilim belki bize öyle geliyodur
Bende dar seviyorum ama o bel bi turlu incelmiyobende geldimsize öyle geliyodur kızlar,artık takıntı olmuş bizde.Banada hep öyle geliyo nedense heralde 40 kiloya falan düşersem zayıf görücem kendimi artık Bende dar fizik seviyorum,anlatabildimmi acaba,hani enden dar oluyosun böyle küçücük ve incecik belin oluyo acaba bunun için bi spor varmı geçenlerde araştırdım ama bişey bulamadım bu jillianın programlarıda biraz omuzları genişletiyo galiba
Bende dar seviyorum ama o bel bi turlu incelmiyo
bende geldimsize öyle geliyodur kızlar,artık takıntı olmuş bizde.Banada hep öyle geliyo nedense heralde 40 kiloya falan düşersem zayıf görücem kendimi artık Bende dar fizik seviyorum,anlatabildimmi acaba,hani enden dar oluyosun böyle küçücük ve incecik belin oluyo acaba bunun için bi spor varmı geçenlerde araştırdım ama bişey bulamadım bu jillianın programlarıda biraz omuzları genişletiyo galiba
bizimkiler de çok geç uyanıyo ben onlar uyanana kadar yogurt meyve falan yiyorum onlarla da öğle yemeği sayarak kahvaltı ediyorumhoşgeldin, özlemiştim seni ablacımya o kadar takıntı olmuş ki bütün elbiselerimi deneyip fotoğrafını çektim aynadan karşılaştırıyorum öncekilerle
Artık su içmeye dikkat edicem pek dikkat etmiyordumBirazdan kahvaltı edeceğim ailem çok geç uyanıyor ya midem birbirine yapıştı
1 sene falan devamlı sporla olur ancak canım,bel çok zor inceliyo.Karın sporlarıyla ayda 1-2 cm gidiceğini düşünsek 1 senede incecik bi bel olur
2 buçukta yogurt karışımı
4te bir kepekli galeta, 5 kuru üzüm, bir mürdüm eriği
erik acıktırır kız
15 20 dün daha dişimi sıkacağım ama artık diyetten çok sıkıldım gerçekten
benim de şuan saldırasım var ama dayan diyorum 15 gün daha. 15 günden sonra naparım artık obezmi olurum bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?