1.5 sene bile olmadi evleneli...çok üzülüyorum. Kendimi cok hirpaladim

Sanirim karşılıklı konusamadigimiz icin anlasamadik klavyeden böyle oldu, cok haklisiniz. Ben eş lerin evde hanımına ilgi, sevgi gostermesinden bahsettim aslinda. Ama erkeklere göre bir tık daha duygusal daha naifiz.

çocuk için erken davranmayın
mutsuz olduğunuz bir evliliği sürdürmeyin

Tüm yazışmalardan anladığım şu.
Eğitim sistemi yerlerde
Eğitimciyim diyenin eğitimsizliğine bakın...
Evde dayak yiyip çocuk olunca değişir sanıyor. Ailesi kalp krizi geçirir diye bahane bulup, boşanmayı aklından bile geçirmiyor. Cesaretsiz, basiretsiz, mutsuz bir öğretmen. Senin benim çocuğuma ne verebilir Daha kendine hayrı yok

Allah sizin gibi eğitimcilerle yolumuzu kesiştirmesin diyorum sadece..

İlahiyat okumuş olduğunu için emin olamadım. Ne de olsa eş isteyince hafif de olsa vurulabileceğine inanan var. Muhtemelen o da onlardan birisi ki bize göre kabul edilemeyecek bir şey onun için ufak bir ayrıntı sadece.

Eşinin sana bağlanma problemi yok bu arada onu nerden çıkardın? Eşinin baglanma şekli bu zaten.

At gözlüklerini çıkartıp adamın hamurunu ne olduğunu kabul edersen en azından seçimini bahaneler ardında değil azcık da olsa mantık çerçevesinde almış olursun.

Bir psikoloğa gitmeni şiddetle öneririm. Çünkü ağır manipülasyon altında kalmış ve karakterini şu anda cignetmissin.

Şu forumda da herkesin anası babası hasta, herkesin kocası narsist. Bir kişi de çıkıp "acaba benim problemim ne" demiyor. Dayak yediğin adamı kendine bağlamaya çalışmak çok normal sanki.

Başkalarının fiziksel ve psikolojik sorunlarına yorduğunuz kafayı kendinize yorsanız keşke. Normalde arkanıza bakmadan kaçmanız lazım ama siz fiziksel şiddetin azalmasında umut ışığı görebiliyorsunuz

Burda şiddet nedeniyle bir kadın konu açtığında yazma gereği hissediyorum.
Ben şiddet nedeniyle boşandım, ve ilk seferde üzerime yurudugunde çekip gidemedim o an ne yapacağımı bilemedim suanki gibi bilinçli değildim, ikincide daha fazlasını yaptı.
Ve boşanmasaydim devam da edecekti. Bu hiç şaşmaz.

Eşiniz evlenmeden önce kendisini farklı göstermiş olabilir, o zamanlardaki gibi olacağız diye düşünmeyin asla olmaz. Terapiye de ikna etmeye uğraşmayın istiyorsa kendisi giderdi zaten.

Yaşın daha çok genç artık evlenen çiftlerin yarısı ilk yillarinda boşanıyor. boşanmış olmak eksiklik veya başarısızlık değil. Cesaret işi, kendinizi toplayın. Aileniz sizin yaninizda olur, işiniz de var. Kimsenin kölesi değilsiniz. Çocuk asla düşünmeyin, daha kötü günler sizi bekler.

Ya su annemin babamin kalbine iner hasta olur diyenleri anlamiyorum anlamicam anneniz babaniz asil size bunlari uyguladigi halde bu evliligi surdurdugunuzu duysa uzulurler kizarlar. Evliliginizi devam ettirmek icin anne babanizin uzulmesine siginmayin. Ayrilmayacaksanizda cocuk yapmayin bari bir masumun gunahina girmeyin boyle bir adami babami yapmayin.

Sevgili konu sahibesi, özür dileyerek söylüyorum ki sizin temel hayatta kalma becerileri noktasında dahi eksikleriniz var. Mantık çerçevesinde kararlar almayı zaten geçiyorum da tehlikeden uzaklaşmak içgüdüdür en nihayetinde. Siz daha bu temel içgüdüden yoksunsunuz, bi de bu tehlikenin içine bi çocuğu sokmaktan bahsediyosunuz. Bu hikayeye bir de çocuk eklerseniz siz bu hapishaneden çıkamazsınız. Ve evet, bu evlilik değil, bu hapishane. İnsanlar siyasi tutukluluk yıllarını falan anlatırlar 10 kilo verdim, biri yaklaşınca hemen yere kapanıyodum kendimi korumak için diye, evliliklerini değil.

Lütfen dualarınızı çöle yağmur yağması için değil çölden nasıl çıkılacağını bulmak için edin. Ki kendine yardım etmek için alması gereken kararları almayan, hiçbi şey yapmayan bi insana başka hiçkimsenin / hiçbi şeyin yardım ettiğini görmedim ben şu güne kadar.

Baştan sona 10/10 yorum.

Eczacı akrabamız Allah cezasını versn
Eczacı akrabanız bu kişinin böyle olduğunu biliyor muydu? Nasıl ki siz evlenmeden anlayamamışsınız tanıştıran akraba da anlayamamış olabilir.Eşiniz değil ama akrabanız olan meslektaşım için üzüldüm bu yoruma

Kafaniz piril piril. Yuvanizi kurtarin bakalim.

Kesinlikle cocuk yapmayin. Hem kendi hem de cocugunuzun hayatini cehenneme cevirirsiniz. Bir avukat bulup ayrilmaya calisin. Size dayak attiginda doktora gidip mutlaka kayit yaptirin hepsini. Kolay gelsin

Ortada bir "yuva" falan yok. Dayak atan sinirli bir okuz ve onun altinda ezilen bir kadin var.

Şiddet olan evlilik devam etmeli bunun azalması seyreklesmesinin bir önemi yok bitir bence ayaklarının üstünde kadınsın senin bir eşe bir erkeğe ihtiyacın yok bence kadınlar olarak gücümüzün farkına varmaliyiz kendini değersizlestirme eşin senin tırnağın dahi olamaz hemde şöyle düşün bebeğin oldu büyüdü o adam çocuğuna da şiddet uygular yani bu iki iki dört bebeğine çocuğuna bu hayatımı layık görüyorsun haberleri izlemiyor musun bence kocanın bu sağlık problemi ilerde kendini ezik göreceği için daha büyük problemlere yol açacak hakkında hayırlısı canım ailenlede gorusmelisin yorumları almalısın

Ayrilacaginiza nasil baglarim diyorsunuz baglayamazsiniz ayrilin korunun cocuk falan yapmayin

Yine böyle bir akrabamız vardı öğretmendi. Eşi döve döve çok kötü yapmış. Sağlığı elden gitmişti. Yataktan kalkamıyordu. Annesi babası bakıyordu kızlarına
Sen okut meslek sahibi yap. Gözünün içine baka baka büyüt. Elin kendini bilmezi dövsün. Her türlü şiddeti yapsın. O da ailem üzülmesin diye sussun ne kötü
Bağlamayı falan geç ablacım. Canını kurtar.

Üzüldüm açıkçası size , siz bir eğitimcisiniz nasıl buna razı gelirsiniz şiddet gösteren eşinize katlanmak zorunda değilsiniz, hazır çocukta yokken çok daha kolay olur ayrılmak boşanın gitsin, ben babamın prensesiydim eşimden değersizlik görüyorum demişsiniz , bende babamın prensesiydim evlendim olmadı ayrılmak zorunda kaldım, çok üzüldüm onun gibi birinden ayrıldığım için değil kendime üzüldüm neler hayal etmiştim oysaki diye, babamın evine döndüm ve yine babamın prensesi oldum sağolsunlar beni hiç üzmüyorlar, umarım sizde düzelir belki diye daha fazla kendinizi yıpratmazsınız hele ki çocuk hiç düşünmeyin bu kişiden bence yazık olur.

Ne çaresizliği ya arkadaşım...çocuk yok seni tutan yok neyi bekliyorsun boşanmak için..gerçekten garipsiniz çocuk yapıp napicaksin bütün ömrün boyunca mi aglayacaksin...niye kapıyı çekip gitmiyorsun neyi bekliyorsun bu ne acizlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…