1.5 sene bile olmadi evleneli...çok üzülüyorum. Kendimi cok hirpaladim

Ailene anlat durumu ne yapman gerek biliyorsun
Şiddetin nerdeyse her türlüsü var

Olmuyorsa olmuyordur..Evlilik gibi boşanmakta var öyle değil mi? Ki eşinizde biliyordur hem dinimizde hem örfümüzde kadın hep el üstünde tutulmuştur...
Böyle erkeğin kadına el kaldırması vs. cahiliye toplumlarından nasıl bugünlerimize gelmiş gerçekten anlayamıyorum...

Bizim atalarımız "İşte bu da benim Han'ım.." demiştir eşine....Bumudur reva görülen? Kendi ağzınızla diyorsunuz babanızın yanında nasılken ne durumlardasınız.

İşin içine bir kere şiddet girdiyse ve bu birden fazla kez olmussa bence bunun dönüşü yok...

Bir daha gelmeyeceğiz dünyaya hanımefendi silkelenin...Gidin ailenize anlatın durumu ve kurtulun bu adamdan...

Mesleğiniz var..Ayakları üzerinde duran kadınsınız neden yani neden????

Babasının prensesi kızların sırtı yere gelmez hocam. Burada boşanmak isteyip de ailesinden çekindiği için boşanamayın çok kadın var. Babanız kralsa hiç arkanıza bakmayın.

şiddet gösteren bir adamı nasıl kendinize bağlayabilirsiniz Allah aşkına? bir kere aldatan hep aldatır bir kere vuran hep vurur. böyle şeyler cesaret meselesi, bir kere bu tavırları gösterip bir şey olmadığını gören herkes bir kere daha yaparken artık alışmıştır.. düşünmez bile.
bir de her kalp hastası olan üzülünecek bir şey duyduğunda hastalığı tetiklenmiyor. fiziksel şiddet gördüm, boşanıp geleceğim dünyanın sonu değil diye oturup anlatacaksın. bu hayatta en çok sevdiğim insan babamdır, kendisi hem kalp hem şeker hem tansiyon hastası eğer şiddet görürsem, gidip babama sakince anlatır, ilk seneden böyleyse devam etmiyorum ömrümü yiyemem bu adamla derim. boşanacak olan tek siz değilsiniz, tek sizin başınıza gelmiyor. eminim aileniz de bu durumu anlar, 23 yaşına kadar ne emeklerle büyüttükleri kızları ömrünü tüketmektense ayrılmayı seçtiği için sevinir.

Annemlerle farkli ülkelerdeyiz. Annem telefonda sesimin tonuna bild dikkat ediyor anliyor yorgun muyum, hasta miyim, canim mi sıkılıyor hemen sorar. Babasinin prensesi 5 ayda 10 kilo veriyor, dayaklqr yiyor insanlar bir şey anlamiyor.

Nasıl kendime baglayabilirim eşimi
dayak yediğiniz adamı kendinize bağlamaya çalışıyorsunuz.
ya ben bazen anlamıyorum gercekten bazı kadınlari.
çoluk yok çocuk yok, adamda her türlü pislik var hala kendime nasıl baglayayim kravatla baglayin aman ha boşanmayın, boşanmayi aklinizin ucundan bile gecirmeyin.
3 5 de çocuk yapın koca önemli ama kafanizi duvara sürte sürte çıkardigi kivilcimin bir onemi yok.
baba olsunda narsistligini gosterebilecegi yeni bir insan daha olsun evinizde, çunkü neden olmasındı.

Son düzenleme:
Şunu özellikle diyebilirim,

Eğer çocuk yaparsanız evliliğiniz daha kötüye gider.
Bu her zaman böyle olmuştur. Çevrenize bir bakın çocuk yapan çiftlerinin evliliği daha da çıkmaza giriyor (yani zor giden evliliklerde)

Henüz çok yeni evlisiniz. Aileniz boşanıyor diye mi üzülür kızımız dayak yiyor diye mi düşünün.
Hiç değilse gidin anne babanıza hizmet edin hayrınız olsun.

Çok daha yıllarınız gitmeden kestirip atmanız gerekiyor.

Boşanmak için neyi bekliyorsunuz acaba..!!?? 10 yılda geçse 20 yılda geçse 10 çocuk da yapsanız değişmez yalnızca sizin hayatınız yok olur gider lütfen kendinize bunu yapmayın..

O bilmiyor ailem bilmiyor bu durumları kimseye anlatamadim. Ailem annem babam çok yaşlılar kalp rahatszlklari var yeni operasyon atlattilar yüreklerine iner.
Dayak yemeniz yüreklerine inmez mi? Sarılmak için yanınıza gelen adam vuracak diye kendinizi yere atmışsınız. Buna yürekleri dayanacak mı? Konuyu okuyunca hayal kırıklığı yaşadım, yaşlı ve hasta baba yok mu diye neyse ki varmış.
Siz ne tavsiyesi istiyorsunuz? Öğretmensiniz mesleğiniz var, aileniz var boşanmak niye korkutuyor sizi?

Dinle duayla insan karakteri değişir mi? Size gelip dayak yiyorum diyen öğrencinize dua edin düzelir mi diyorsunuz? Bana kızacaksınız ama okumuş cahillerdensiniz. Kendine bağlamak nedir ya? Bunun için de gider masum çocuk dünyaya getirirsiniz. Lütfen önce anne babaların sonra da çocukların arkasına saklanmayın. Benim kızım dünyanın en ters evliliğini bile yapmış olsa hatasıyla kabul ederim, hatta gider bizzat çeker alırım çocuğumu. Üniversite okumuş meslek sahibi kadınların dayakçı adamlara eziklenmelerini kabul edemiyorum.

O bilmiyor ailem bilmiyor bu durumları kimseye anlatamadim. Ailem annem babam çok yaşlılar kalp rahatszlklari var yeni operasyon atlattilar yüreklerine iner.
Bosanma niyeti olmayanların kendilerince söyledikleri ya anne, babayı yada çocukları bahane ederler size birşey olsa esiniz size zarar verse daha çok uzulmeyeceklermi aileniz neyinden vazgeçemiyorsunuz size zerre deger vermeyen şiddet uygulayan eşinizin

Ya terapi ya bosanma. Ne diye deger bilmeyen bi hödüğün yanında kalırsın anlamış değilim. Cinsellik boyutuda ayri fiyasko. Bak baba evinde prensesler gibiydim demişsin, koca dediğinden de en az bunu beklemelisin. Kiymet bilmeyen öküzlerin yanında ne kendinizi tüketin ne de ömrünüzü.

Az okumuşsunuz demek ki hatim indirin birde (!). Bosanmak tek ve net yapılması gereken şey bu durumda farkında mısınız? Ilerde çocuğunuzun gözü önünde mi dayak yiyeceksiniz

Benim aklıma iki ihtimal geliyor dayak yiyip oturmanız hakkında birincisi babanız da annenizi dövüyordu bilinç altında bunu normal buluyorsunuz ikincisi çok fakirlik içinde büyüdünüz zengin koca her ihtimalde çekilir diye düşünüyorsunuz.
Dayak yediğiniz adamdan çocuk yapmak istemek psikolojik bi sıkıntının belirtisi de olabilir

İlahiyat mezunu bir insan olup da şunu nasıl düşünemiyorsunuz. Veda hutbesinde Efendimiz kadınlar size Allah'ın emanetidir demiyor mu erkeklere hitaben! Siz nasıl bir ilahiyat mezunusunuz ki sizi emanet gibi görmesi koruması kollaması (gerekirse kendinden bile) gereken bir varlığın olması gerektiği gibi davranmadığını bilemiyorsunuz! Nasıl bir ilahiyat mezunusunuz ki yine eşiniz ile sorunları oturup konuşmayı denedikten sonra çözemiyorsanız bir hakem tayin etmeniz gerektiğini bilemiyorsunuz. Boşanmak Allah'ın sevmediği iştir evet ama bu şartlar altında sizin için zorunluluk! O ev iyi ve sağlam psikolojili evlatlar yetiştirmek için uygun değil! Bu şekilde düşünerek ileride böyle bir adamın çocuğuzu da dövebileceğini hatta kendi yetersizlikleri için maddi vs çocuğunu suçlama potansiyeli olan ve evlatları en çok yaralayan baba profiline sahip bir adama kendinizi mecbur hissedemezsiniz! İslam size eziyet çekin demiyor! Sarılırken sizi döveceğini sanarak korktuğunuz adam sizin kocanız olmayı mı hak ediyor prenses gibi büyüdüğünüz baba evinizde yaşadınız mı bunları! Hastalık veya yaşlılık öne sürmeyin. Çaresizce eşinizden sevgi bekliyorsunuz siz. Susunca arkası geliyor o da dayakların bilesiniz! Yarın öbür gün üçüncü sayfa haberi olmayın bir kadın için daha koca şiddeti kurbanı bir kadın daha diye bizler üzülmeyelim diye dostane şekilde söylüyorum. Canınızı güvende hissetmediğiniz yer yuvanız, size Allah'ın yasakladığı şekilde şiddet gösteren kocanız OLAMAZ! Aracıya bile beddua ediyorsunuz. İşiniz var, prenses gibi hissettiren bir aileniz var. Elalem de konuşur konuşur susar. Bu ülkede gündem 1 günde değişir. Bugün sizi yarın Ayşeyi Fatmayı konuşurlar. Herşey unutulur gider. Ne alelemi büyütün gözünüzde ne de aslında yuvanız olmayan ama yuvanız sandığınız o yeri!

Inmez! Ayrica kimse icin de deymez.

Siz lütfunda kahrında başım gözüm üstüne modundasiniz. O adam dan belki düzelir umuduyla çocuk da yapacaksınız o ışığı aldım sizden. Boşanmamak için hemen anne baba mazereti de hazır. Ohhh hadi bakalım. Hayatınızda başarılar

Ne yapmanız gerektiğini bilemem ama ne yapmamanız gerektiği gün gibi ortada.
Asla çocuk yapmayın.

Bu kadar senaryo yazmaya üşenmiyor musunz diyecektim ama sonlara doğru sıkıldığınız belli oldu. İyice zevzekliğe vurdurmuşsunuz. Ah cnm yesinler senin senaryonu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…