- 1 Eylül 2014
- 26.137
- 30.500
- 798
- 35
- Konu Sahibi asii nuran
hayır aksine küçük değil 1,5 yaş kreş çin uygun o yaşta kreşe başlayan çocuklar aksine daha sosyal ve insan ilişkileri güçlü oluyor ilerleyen yaşlarda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kurumsal bir firmada çalışıyorum zor bulurum bir daha zaten burayı da zar zor buldum çok aradım çıksam zorlanırım
Merhaba hanımlar;
Çalışıyorum bebeğime annem bakıyor.Annemle aynı şehirde değiliz.Sırf bebeğime bakmak için bizde kalıyor.Bütün düzeni bozuldu kadının.Tabi bizimde.Bakıcılar da fazla para istiyorlar.Zaten aldığım asgari ücret bakıcıya verdiğim zaman bişey kalmıyor.
Annemde hiç mutlu değil bizimle yaşamaktan.Evimi özlüyorum baban yalnız kaldı diyor.Çık işten kendin bak diyor.Sizce 1,5 yaş kreş için küçük mü?
İçim hiç el vermiyor ama mecburum da gerçi kreşlerde pahalı ama ne yapabilirim sizce?
İyi bir kreş 750 den aşağı değil.Vicdan yapıyorum hemde çok bakıcılar 850-900 arası dediler
Kafam çok ama çok karışıkİyi bir kreş 750 den aşağı değil.
Kızım ana okuluna gidiyor 3. senesi olacak eski öğrenci olduğu halde 800 TL. anlaştık. 500 TL kırtasiye ücreti ve aylık çeşitli aktiviteler v.s. oluyor onlarda ekstra ödeme yapıyoruz.
Asgari ücretle çalışıyor olsaydım ve kızım 4 yaşından küçük olsaydı kesinlikle evde oturur çocuğuma bakardım.
yaş büyüdükçe fiyat düşüyormu ki3 yaş öncesi kreşler de bakıcıdan daha az istemeyecek sizden. annenizle bir orta yol bulun en azından çocuk 2 yaşı geçsin sonra kreş bakının hem maddi hem çocuğun daha uygun olacağı yaş olarak.
sizde mi verdinizhayır aksine küçük değil 1,5 yaş kreş çin uygun o yaşta kreşe başlayan çocuklar aksine daha sosyal ve insan ilişkileri güçlü oluyor ilerleyen yaşlarda
araştırıyorum ama bulamıyorum zaman zaman annem gelir diye düşünüyorum ama işte maaşımı oraya vericem bana pek bişey kalmıcak üstüne birde aklım kalıcak maaş 1900 oldugunda 800 versem en fazla krese 800 kalıyor sizce değer mi
yaş büyüdükçe fiyat düşüyormu ki
Offff okuyunca istemsiz ağladım çok duygulandım çok zor gerçekten şimdi kaç yaşında hala kreşe devam ediyor muSeni cok iyi anlıyorum bende 2 yaşında verdim . 4 ayliktan itibaren k.Validem baktı ben avrupa k.Validem Anadolu yakasında oturdugundan bizde kaldılar h.sonu bile evlerine gitmek istemediler 1 yaşında ve 2 yaşında yazları 3 aylığına memlekete gittiler çok zorlandım ağladım hiç anlayışli olmadılar eşim tek çocuk. Sırf keyfi yere gittiler yavruma hasret bıraktılar beni. İsteyken günde 1 veya 2 kere aradiğima bile laf etti ben çocuğun dadisimiyim arayip yedimi kaka yaptı mi diye sorma dedi. Onu bile çok gördü. 2.sene alıp ümraniye de evimde bakayım dedi biz bu durumda haftada 1 kez görecektik yavrumu razi gelmedim istende ayrilamadim 11 yılımı yakaladım sırf evladımin hakkını düşündüm.krese verdik 2 ay çok zorlandım adaptasyon süreci kötüydü her gece ağlama nöbeti geçiriyordu sabahlari ağlayarak anne diye odama gelirdi beni görmesin diye kapının arkasına sâklanirdim beni gördüğünde birakmazdi. Ayrıca sık sık hastalanmaya başladı 2 haftada bir hastanelere taşindik. Çok caresizdim sabahlara kadar başında nöbet kalır ise gittiğimde hıçkira hıçkira ağladım. Benim kendi annem yok vefat etti eşimin ailesi de çok bencil davrandı neticede eşimle bende az maaş alıyoruz çok şükür aç değiliz ama çalışmak zorundayız benim 11 senem olmasa çıkmak istiyordum acikcasi.
Şuan 2. Bebeğim için doğum izindeyim ve 15 senem is yerinde . 2 hafta sonra genel mudurumle konuşmaya gideceğim çıkışımi isteyecegim inşallah verirler diye dua ediyorum doruğumda yaşadığım sıkıntıları yaşamak istemiyorum k. ValideM zaten bakmam diyor zaten bakmasın da Bakici desen kime güveneyim kreş için erken.çıkışımi vermezlerse 6 ay izine ayrılacağım. Bence ayrıl kendin bak gercekten daha çok ufak çok zorlanacaksin. Hastalanacak kime bırakacaksin iyileşene kadar kim bakacak. Of of o günler geldi akıma hakında hayırlısı olsun
evet deneme süresi mantıklı gibi sağ olunkiziniza bagli bu biraz. 27 aylik kizimi verdim 1hafta denedi lakin yapamadi. ne yemek yemis ne uyumus ortaligi kaldirmis..
ama ayni sinif arkadasi vardi 1.5 yasinda baslamis 24 aylikti. kendi yiyor iciyor yatip yataga uyuyordu..
biraz kizinizin mizaciyla alakali gibi. eger mecbursaniz erken vermenin de avantajlari oluyor. bi deneme suresi isteyin..
5 yaşına girecek bu sene devlet kresine verdik ücreti bakımında özel. 1000 tl istediOffff okuyunca istemsiz ağladım çok duygulandım çok zor gerçekten şimdi kaç yaşında hala kreşe devam ediyor mu
hayır yeğenim bebeklikten beri gidiyor kreşe şu an ilkokul çağına geldi önceden bakıcı bakıyordu kreşe gidince ciddi olarak daha çok şey öğrenmeye başladı sosyal ilişkileri arkadaş ilişkileri inanılmaz gelişti ve iyi bir kreşti bale eğitimi veriyordu ayrıca küçük yaşta bale yapmaya başladısizde mi verdiniz
nerede yaşıyorsunuz ve ücret nedir devlet kreşi5 yaşına girecek bu sene devlet kresine verdik ücreti bakımında özel. 1000 tl istedi
Eşimin is yeri evimize çok yakın çalışma saatleride 8-5 ona uyuyorda Allahtan o bırakıp alıyor . Lakin devlet ama maşallah 3-4 tane ücretli ders veriyorlar ingilizce dans ritim, akıl oyunları vs. Hepsi ilave ücretli ama hiç tatmin edici değil 20 dk lik dersler kağıt gonderiyorlar eve gitmesini isterseniz imzalayin diye şimdi yok gitmesin dersen düşünüyorsun arkadaşlarından ayrılmasın diye
Haftada en az 2 kez ücretli etkinlik oluyor yine eve kağıt geliyor rahat haftada 50 tl etkinlik ücreti oduyorum ilave. Anlamadigim şu adı devlet kresi hersey ücretli kendiliğinden hıç birsey katamiyorlar. Şöyle söyleyim ahşap boyama etkinliği varmış 30 tl verdik eve geldiğinde ben şok bir küçük tahta vermişler eline.onu boyamış o kadar. Valla çok dertliyim Kıyamiyorum evladıma parası olmayıp veremeyen ne yapsın çocuk olunca ne yapıp ne edip buluyorsunuz resmen duygularımızı somuruyorlar bunu da düşün
Halkalı atakentte oturuyorum. 350 tl veriyoruz bu sadece aylık ücret ( brans ders ucretleri ilave aktiviteler hariç) klub sınıfı yani tüm gün. .nerede yaşıyorsunuz ve ücret nedir devlet kreşi
bende 4 yaşında falan vermeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı
iyiymiş yaaaHalkalı atakentte oturuyorum. 350 tl veriyoruz bu sadece aylık ücret ( brans ders ucretleri ilave aktiviteler hariç) klub sınıfı yani tüm gün. .