• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1,5 yıllık ilişkimi bitirmeli miyim

O varken tesekkur etmemeli miymişsin iyyyy igrenc biri. Bunun kesin iktidarsizlik problemi falan var bu sekilde disa vuruyor. Sosyal hayatta da yanindaki kadinin var olmasini istemiyor. Sözümona 1 adim onde olmasini istemiyor. Koy kaç bunu kiz ömür geçmez boyle adamla.

Arkadaşlar merhaba, öncelikle okuyacak olanlara şimdiden çok teşekkürler . Hemen konuya değinmek istiyorum , 1,5 yıllık bir ilişkim var ve ne yapmam gerektiğini gerçekten bilmiyorum geçenlerde restaurantta yemeklermizin servisini yapan garsona yüzüne bakmadan teşekkür ettim (3kez masayı toplaması da dahil) kavga çıktı onun oldugu yerde o teşekkür edermiş ben etmemeliymiişim yapım gereği kendi ayakları üzerinde durmaya gayret gösteren birisiyim ve bir teşekkür için kavga etmek çok ağrıma gitti , yüzünü görmek istemediğimi ve gitmesini söyledim oda gitti fazla tepki göstermiş olabilirim belki ama bu konuda ikinciye tartısıyoruz her insanın saygı duymaya ihtiyacı vardır ve bu bana ve karakterime yapılan saygısızlık olarak düşünüyorum yardımlarınızı bekliyorum.​
Aşağılık kompleksine sahip bi insan o uzak dur ondan

Sirf 1 bucuk senelik ilski diye sorguladiginizi umuyorum,cunku kabul edilebilir tarafi yok. Evliyim, sık sık restorana cafeye vs giderim hosgeldiniz diyen garsona hosbulduk da derim bisey siparis edeceksem garsonla iletisim de kurarim servis yaptiklarinda tesekkur de ederim. Yok oyle bir dunya. Kimse benim orda odedigim 3 kurusla bana yada yanimdakine kolelik edecek degil. Orda calisanlar da insan. Saygiyi ve nezaketi hak ediyorlar. Tesekkur ettiniz diye kiskanclik kilifinda ortaligi karistiran biriyse sevgiliniz, dusunun suan bunlari yapiyorsa evlenince daha da ileri gidecek hiç şaşmaz. lutfen kendinize yakisani yapin. Hayatinizda ne olsun istiyorsunuz ona karar verin. Kibarlik/insanlik yada hanzoluk? seçim sizin. 😊
Çok tatlısınız naifsiniz 🙏🏼 Tabiiiikiiii insanlık

Avrupa yakasında böyle bir bölüm vardı. Asli'nin mafya sevgilisi 'burada siparişi garsona ben söylerim, taksiyi ben çağırırım, onla ben konuşurum,bunu ben yaparim' diye diye aptal etmişti kızı. Kız evden çıkıp ise bile kendi gidemeyecek hale gelmisti.
Sizin öküzün istediği de bu heralde. Boylelerine 'deh' dememekteki israriniz neden ki?

Arkadaşlar merhaba, öncelikle okuyacak olanlara şimdiden çok teşekkürler . Hemen konuya değinmek istiyorum , 1,5 yıllık bir ilişkim var ve ne yapmam gerektiğini gerçekten bilmiyorum geçenlerde restaurantta yemeklermizin servisini yapan garsona yüzüne bakmadan teşekkür ettim (3kez masayı toplaması da dahil) kavga çıktı onun oldugu yerde o teşekkür edermiş ben etmemeliymiişim yapım gereği kendi ayakları üzerinde durmaya gayret gösteren birisiyim ve bir teşekkür için kavga etmek çok ağrıma gitti , yüzünü görmek istemediğimi ve gitmesini söyledim oda gitti fazla tepki göstermiş olabilirim belki ama bu konuda ikinciye tartısıyoruz her insanın saygı duymaya ihtiyacı vardır ve bu bana ve karakterime yapılan saygısızlık olarak düşünüyorum yardımlarınızı bekliyorum.​
Binim ildiğim yirdi bin tişikkir idirim :KK53: Bunun bi tık üstü benim olduğum yerde sen nefes alamazsındır. Koşarak kaçınızdır, arkanıza dahi bakmayınızdır.

Ayrıl

Bende ay yazık babası bunları terketmiş ya ondan psikolojisi bozuk diye alttan alırdım çocukluk mu nedir beş yıl geçti aradan 🤣🤣🤣gecmisteki kendime gıcık oluyorum
Hep olumlu acidan bakmaya calisiyoruz galiba:)
Bazi seyler degismez. Yani karakter meselesi o asla değişeceğini dusunmuyorum.

Biz iyi ki kurtulmusuz :)

Back
X