• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1.55 boya 1.95 lik erkek arkadaș vaz mı geçsem

Iciniz isinmamis. Ne olursa olsun bence devam etmeyin.

Benimde boyle boylari arasinda ucurum olan arkadasim var ama onlar birbirlerine asik olduklari icin takmiyorlar. Siz de ask yok. O yuzden zorlamanin da anlami yok bence

Benim bir arkadaşım vardı üniversitede, çocuk 1.94, kız arladaşı da 1.50 ancadır. Çok tatlı duruyorlardı bence. :) kız hem çok kısaydı normale göre hem de aşırı zayıftı (32 kilo civarı). Sen düşün yani. :) hala da birlikteler sanırım, yani 6 yıldır falan en az.
32 kilo mu :KK53: iskeletle deri arası et yok galiba.

Eşim 1.92 ben 1.58.
Hiç böyle düşünmedim. 19 yıldır birlikteyiz bunun imasını bile duymadım kimseden.
Siz sevdiğinize emin misiniz?

iyi akșamlar kızlar gelgitlerle dolu ayril baris depresyona gir çık 3 yılı geçkin bi iliskim vardi öncelerde bununla ilgili konularimda vardi suan artik yoluma bakmaya karar verdim uzun zamandir tanidigim bir arkadasim var bu kisi benim onceki iliskimi de bilen biri gecenlerde gorustuk arkadasca ama bana karsi uzun zamandir hislerinin duygularinin oldugunu soyledi suan iliski dusunmedigimi biliyo zaten arkadasca gorusup zamana birakiriz dedi...oldukca kibar naif olgun biri yalniz cok uzun boylu 1.95 ben 1.57 civariyim yanyana cok uyumsuzuz ben ona bunu sakayla karisık rahatsiz oldugumu soyledim kendisi de ne var bunda cok doğal ki avrupada boyle ciftler cok fazla unluler bile var hic denk gelmedin mi dedi ama ben bunu takinti yaptim bariz komik bi goruntu belki cok iyi anlasicaz mutlu olucaz ama cok rahatsizlik duyuyorum bu goruntuden sizin dusuncelerinizi almak isterim mutlu aksamlar hepinize
Ben boyle ciftleri hep sempatik bulurum ,aksine bu sekilde uyumsuzlugun uyumu hosuma gider.Anlasabileceginizi dusunuyorsaniz, neden bu iliski olmasin.Onemli olan dogru insani bulmak degil mi ?

bu kadar takıntı yapma ya bu zamanda dogru ınsan bulmak zor ama uzun boylu erkek ıyı oluyor esımde benden uzun guru duyuyorum :) he dısardan konusan cok yorum yapan ama ne ben nede esım duymadık ve aksıne esım sevgısını ve benı beğenmesı ovmesı zorlarına gıdıyor gorucem özellıkle haaaaa haay kardeşi byıldıkça bana o ölüyor ....

Arada sevgi varsa boy vs. gereksiz ayrıntılar gibi geliyor.

iyi akșamlar kızlar gelgitlerle dolu ayril baris depresyona gir çık 3 yılı geçkin bi iliskim vardi öncelerde bununla ilgili konularimda vardi suan artik yoluma bakmaya karar verdim uzun zamandir tanidigim bir arkadasim var bu kisi benim onceki iliskimi de bilen biri gecenlerde gorustuk arkadasca ama bana karsi uzun zamandir hislerinin duygularinin oldugunu soyledi suan iliski dusunmedigimi biliyo zaten arkadasca gorusup zamana birakiriz dedi...oldukca kibar naif olgun biri yalniz cok uzun boylu 1.95 ben 1.57 civariyim yanyana cok uyumsuzuz ben ona bunu sakayla karisık rahatsiz oldugumu soyledim kendisi de ne var bunda cok doğal ki avrupada boyle ciftler cok fazla unluler bile var hic denk gelmedin mi dedi ama ben bunu takinti yaptim bariz komik bi goruntu belki cok iyi anlasicaz mutlu olucaz ama cok rahatsizlik duyuyorum bu goruntuden sizin dusuncelerinizi almak isterim mutlu aksamlar hepinize
Çok saçma bir kuruntu bende senin boylardayım beni de hep dev adamlar sevdi hiç kısa boylu sevgilim olmadı
Ama bu genelde kadınlara dert olmuştu
Eşimde kocaman bir adam ;)
Ama o kendini minik sanıyormuş bir abiyle aynı boyda sanıyormuş kendini aynaya bir bakmış gerçekten kocaman oabinin yanında ;)
Şaka bir yana sevgi önemli anlaşmak yoksa dış görüntünün bir önemi Yok
O kocaman adam da minik kıza vurulmuş ne var bunda
Başka ne der hapishanesinden kurtul

Ben 1.56 eşim 1.85 dediginiz durumu 6 yıldır yaşıyorum. Topuklu ayakkabı giyince aradaki fark biraz azaliyor.Insanlara iyi malzeme oluyorsunuz. Dalga geçiyorlar. Taklid ediyorlar filan. Herkes iyi niyetli değil. Özellikle karşı taraf yani uzun olanın ailesi sizi yakistiramiyor. Bu konuda muhakkak laf ediyorlar bizzat sizin oldugunuz ortamda. Çünkü bulmuşlar ya bir eksiklik kendilerince bunu esnetip esnetip oynuyorlar. Bir de tabi sarılmak dans etmek filan gülünç oluyor çünkü omzuna zıplayarak uzaniyorsun neredeyse :spor:.

Bunları neden mi anlattım. Çünkü aşağı yukarı bunları yaşayacaksın sen de. Eğer bu arkadasinla devam etmeye karar verirsen. Yani gerçekten seversen katlanilmayacak şeyler değil. Ama önce o insanı tanıyıp buna degip degmeyecegine karar ver. :KK52:

A aydagece bu yorumu dikkate al bence ben de çevremde bunu görüyorum hep özellikle oğlan anaları gelinlere hep bir dudak bükme benim oğlum boylu poslu vs diyebiliyorlar. Tabi siz daha çok yenisiniz ama ailesinde bu özellik var mı diye bakmalısın.

Ben de kisa boyluyum. Uzun boylu erkekler favorim olmasina ragmen bu sikintiyi ben de yasiyorum. Nasil gorundugumuzden ziyade devamli yuksek topuklu ayakkabi giymeye mahkum olacakmisim gibi bir his sariyor beni. Kasiliyorum boyle olunca.

Ama arada saglam bir duygusal bag varsa, takilmayin boyle bir seylere.

Ben de kisa boyluyum. Uzun boylu erkekler favorim olmasina ragmen bu sikintiyi ben de yasiyorum. Nasil gorundugumuzden ziyade devamli yuksek topuklu ayakkabi giymeye mahkum olacakmisim gibi bir his sariyor beni. Kasiliyorum boyle olunca.

Ama arada saglam bir duygusal bag varsa, takilmayin boyle bir seylere.

ya ben de boy uzatmak için topuklu ayakkabı giyilmesini garip karşılıyorum yani yanlış anlamayın ama siz 1.55 siniz giydiniz 10 cm topuklu oldunuz max 1.60 küsür (10 cm topuklu direkt 10 cm uzatmaz ), yani kendi boyu 1.60 küsür olanla yine bir görünmüyor sadece topuklu giymiş 1,55 boyunda biri gibi oluyor, kendinize eziyet etmeyin bence.

Bu yorumu da sakın yanlış anlamayın, herkes kendi boyunda güzel ama topuklu ayakkabı zarif ve şık görünme aracıdır boy uzatma aracı değildir bence.

ya ben de boy uzatmak için topuklu ayakkabı giyilmesini garip karşılıyorum yani yanlış anlamayın ama siz 1.55 siniz giydiniz 10 cm topuklu oldunuz max 1.60 küsür (10 cm topuklu direkt 10 cm uzatmaz ), yani kendi boyu 1.60 küsür olanla yine bir görünmüyor sadece topuklu giymiş 1,55 boyunda biri gibi oluyor, kendinize eziyet etmeyin bence.

Bu yorumu da sakın yanlış anlamayın, herkes kendi boyunda güzel ama topuklu ayakkabı zarif ve şık görünme aracıdır boy uzatma aracı değildir bence.

Gunluk yasamda topuklu ayakkabi giymek - yanimdaki kisiden bagimsiz olarak - tercihim zaten. Ama bu tur boy farkliliklarinda degisen tek sey, topugun boyu oluyor. :)

Oyle demeyin, 5 cm bile fark ediyor. Ozguveni artiriyor uzun sevgilinin yaninda. :)

Gunluk yasamda topuklu ayakkabi giymek - yanimdaki kisiden bagimsiz olarak - tercihim zaten. Ama bu tur boy farkliliklarinda degisen tek sey, topugun boyu oluyor. :)

Oyle demeyin, 5 cm bile fark ediyor. Ozguveni artiriyor uzun sevgilinin yaninda. :)

Topuklu ayakkabı kadına yakışan ve şıklaştıran dişileştiren bir detay o yüzden güveni artırıyor ve tercih ediliyor.

Siz kendinizi nasıl rahat hissediyorsanız öyle davranın öyle giyinin tabi:)

Ben 153
Eşim 185 boyunda
İkimizde birbirimizi seviyorsak poyun posun ne önemi var ?
İlişkilerdeki böyle ince küçük hesaplar o ilişkiyi başlamadan bitirir.
Ve ben nedense birinin bir ilişkisi varken pusuda bekleyip ilişki biter bitmez harekete geçeni bi sevemedim
Fazla sinsice .

Back
X