1.60 boy, 55 kilodan 50 kiloya düşme günlüğüm

Merhaba ,benimde boyum 1,60 ve 55 kilolardayım.53 kilo ile hamile kaldım 2,5 yaşında oğlum var :) 1 ay önce 58 ile başladım 55,5 olmuştum en son,suan regl olduğumdan tartılmıyorum.hedefim sizinle aynı :))

Merhaba hanımlar
Benim de boyum 157 kilom 54.5 hedefim 51 Çok zayıf gözükmek istemiyorum yoksa 50 de olabilir.Ben dün başladım ama zaten yıllardır dikkat ederim 52 -55 arasında gidip geliyorum ama asıl hedefim 51i geçmemek.
Hazır evdeyken kalori sayarak ve spor yaparak yavaş yavaş vermek istiyorum.Planım şöyle
Ptesi 1200 kcal
Salı 1300 kcal
Çarş 1400 kcal
Perş 1500 kcal
Cuma 1200 kcal
Ctesi 1300 kcal
Pazar 1400 kcal
Yani 1200 ile 1500 arasında gidip gelicem ve her gün 1 saat sporum olacak.yemekten çok kısarsam suratım küçülüyor ve yanaklarım çöküyor o yüzden çok kısmak istemiyorum.Tabii yoksunluk psikolojisine de dayanamıyorum hem böyle eğlenceli her gün farklı kalori alicam.
Dün 1200 aldım bugün 1300 yarın 1400 bu da beni eğlendiriyor .1 er saat spor da yaptım.İşte böyle.Boy ve kilolarımızın yakın olduğunu görünce katılmak istedim.Herkese kolay gelsin

Merhaba ,benimde boyum 1,60 ve 55 kilolardayım.53 kilo ile hamile kaldım 2,5 yaşında oğlum var :) 1 ay önce 58 ile başladım 55,5 olmuştum en son,suan regl olduğumdan tartılmıyorum.hedefim sizinle aynı :))
merhaba kilomuz boyumuz çocukların yaşları birbirine çok yakın :)
nasıl gidiyor, şu anda kaç kilosunuz ?

Kızlar kimseler yok mu
Bugün 1500 kcal ve 50dk spor
merhaba hoş geldin
geçen hafta giremedim siteye şimdi gördüm yazdıklarınızı.
nasıl gidiyor kalori sayımı ?

ben bu aralar çok konsantre değilim diyet işine ama yediklerimi de çok abartmamaya gayret ediyorum. 53 civarında gidip geliyorum.

Merhabalar
Ben kalori sayıyorum ama bugün serbest gün yaptım.20 dakika da spor yaptım o kadar.Yarın 1200 kal yapmam lazım.Bu sabah kilom 54.3 geldi.Keşke bu sayfa daha aktif olsa da motivasyonumuz artsa
Ben de 53- 54 arasındayım hep ama 51 in üzerine çıkmak istemiyorum hiç

merhaba
malum virüs dolayısıyla işe geliş gidiş günlerimiz belli olmuyor evde de nete giremiyorum aslında dediğiniz gibi daha aktif olsak süper olur.
şu anda güncel kilonuz ne? ben 53,5 civarıyım
2-3 kilo vermek neden bu kadar uğraştırıyor beni anlamıyorum 50-51 arası sabitlemek yetecek halbuki

Bence görüntü bizi tatmin ediyor o yüzden veremiyoruz.Ben de bugün itibariyle 53.8 kg çıktım ve bugün 1100 kalori aldım.
Bazen böyle gaza gelip 51-52 lere düşüyorum hooop hemen geri alıyorum.
Bu sefer kalıcı olsa bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…