1.60 boy, 55 kilodan 50 kiloya düşme günlüğüm

bugün regl oldum kendimi çok şiş hissediyorum
regl bitince tartılacağım
yememe dikkat ediyorum. öğlenleri de kendi yemeğimi getiriyorum iş yerine artık. o yüzden yemekhanede çıkan karbonhidratlara yönelmemiş oluyorum.
kışlık kıyafet bakıyorum bu aralar ama 2-3 kilo vermeden almak istemiyorum bir şey. bir kaç ay sonra hem kilo vermiş olup hem sezon sonu indirimlerinden faydalanıp yeni şeyler alasım var. 2 senedir üstüme başıma doğru düzgün kıyafet almadım kilo verince alırım diye.
nisan 15 de 50 kilo olayım artık.

beklediğimiz çok önemli bir sonuç var. allahım ne olur gerçekleşsin artık. kafamın bir kenarında hep bu sorun var. giyinip süslenmeyi makyaj yapmayı özledim. kendimi çok saldım. hiçbir şey yapmak içimden gelmiyor sonuç açıklanmadan. ne olur ne olur olumlu olsun...

şaka gibi sonuç açıklansın diye yazdıktan 2 saat sonra açıklandı 1 seneye yakındır beklediğimiz sonuç.
ama olumsuz..
en az 1 sene daha belirsiz günler bizi bekliyor. en az 1 sene.. bilinmezli, geçim kaygılı, gelecek belirsizliği olan en az 1 sene... 2 senem zaten böyle geçmemiş gibi geçecek bir sene daha..
allahım çok yoruldum.
kafamı ellerimin arasına alıp hıçkıra hıçkıra ağlayasım var.

54,7 ile 1 günlük kabak detoksuna başlıyorum.

sabah 2 haşlanmış yumurta, beyaz peynir yedim.

öğle 2 adet rendelenmiş, sotelenmiş kabak (yoğurtla karıştırılıyor)

akşam öğlenin aynısı.

aralarda yeşil çay, şekersiz çay içerim. 2,5 lt su içeceğim bugün. ara öğünlerde de 1 porsiyon meyve var. elma yiyebilirim.

yarın sabah tartı sonucumu yazarım.

kabak detoksu sonucum -900 gram.
bu sabah 53,8 kiloydum.
bence güzel sonuç
detoksun dışına çıkmadım dün.
biraz baş ağrısı ve halsizlik oldu geceye doğru o kadar.
haftada 1 gün bu detoksu yapacağım 50 kiloya düşene kadar.
bu günde yediklerime dikkat etmeye devam.

Vücut kilo indeksiniz boyunuza göre ideal hatta daha ideal olabilmesi için 57 kiloda olmanız gerekiyor. 50ye düşerseniz kemik erimesi başlayabilir.

Vücut kilo indeksiniz boyunuza göre ideal hata daha ideal olabilmesi için 57 kiloda olmanız gerekiyor. 50ye düşerseniz kemik erimesi başlayabilir.
sağlıklı beslenmeye çalışıyorum yediklerimden çok kısmıyorum. spor yaparak vücudumu istediğim şekle sokmaya çalışma çabası benimkisi. teşekkür ederim uyarınız için

sağlıklı beslenmeye çalışıyorum yediklerimden çok kısmıyorum. spor yaparak vücudumu istediğim şekle sokmaya çalışma çabası benimkisi. teşekkür ederim uyarınız için
Bana da diyetisyen söylemişti, bebeğimin alerjisi vardı bazı besinleri almamam gerekiyordu vücut kilo indeksim de çok düşüktü sınırdaydım. Bana diyet yazamamıştı kemik erimesi oluşur diye. Hatta kilo almam gerektiğini söylemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…