Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Biliyorum, sadece tartıdaki rakam değil aynı zamanda kas-yağ oranımız da önemli ama yine de görüşlerinizi almak istedim. Alt ve üst beden olarak 36 bedene girebileceğimiz kilo aralığı sizce nedir?
36 beden olmak en çok istediğim şey Çok zayıf olunca kadınsı hatlar da kayboluyor, dümdüz hâle geliyor insan. İşte hem zayıf olup hem de o kadınsı hatları kaybetmemiş olmak en güzeli
36 beden olmak en çok istediğim şey Çok zayıf olunca kadınsı hatlar da kayboluyor, dümdüz hâle geliyor insan. İşte hem zayıf olup hem de o kadınsı hatları kaybetmemiş olmak en güzeli
1.70boy kaç kılo olmalı gıbı bı soru cok yanlıs bence. Bunlar kas oranı yağ oranı gibi nedenlerle kişiden kişiye degişir. benimde boyum 1,70 fakat dıyetısyenım 75 kılo olacaksın dedi 55 demissinizde coook fark var arasında. tabii vücudumda kas oranının %60 oldugunuda belirtmek lazım :)
1.70boy kaç kılo olmalı gıbı bı soru cok yanlıs bence. Bunlar kas oranı yağ oranı gibi nedenlerle kişiden kişiye degişir. benimde boyum 1,70 fakat dıyetısyenım 75 kılo olacaksın dedi 55 demissinizde coook fark var arasında. tabii vücudumda kas oranının %60 oldugunuda belirtmek lazım :)
Evet, çok haklısın :)
Her ne kadar kilonun kişisel olduğunu; yağ, su, kas oranının önemli olduğunu bilsem de her defasında bu soruyu sormaktan alamıyorum kendimi
Sanırım hiç zayıf olmadığım için kendimi hayal edemiyorum ve biraz da sabırsızlanıyorum :)
Benim yağsız beden kütlem 48 kilo.
Eğer kilo verme döneminde kas kaybım olmazsa - ki umarım olmaz - 59-60 kiloda istediğim gibi bir bedene sahip olabilirim :)
Keşke benim de o kadar fazla kas kütlem olsaydı, daha fit olur ve daha güzel görünürdüm, çok şanslısın