1 ay içinde beraber 5 kilo verelim mi:)) hadi bekliyorum

Hanımlar merhaba..

Sabah su içemedim ..Şekersiz türk kahvesi içtim..

Öğlen de eve geldim kahvaltılık yedim..

1 dilim ekmek

2 tane yeşil zeytin..

Menemen yarım porsiyon ..

Ve açık şekersiz çay..

Akşam da tavuk yüreği alıcam ..
Canım çok çekti çatlarım almazsam :)

Onu da ekmeksiz sade yiycem
Ayrıca ne zaman tartılalım.. Ben dün gece tartıldım olduğumdan kilolu gösterdi..

Sabah mı denesek acaba tartılmayı

Hanımlar merhaba..

Sabah su içemedim ..Şekersiz türk kahvesi içtim..

Öğlen de eve geldim kahvaltılık yedim..

1 dilim ekmek

2 tane yeşil zeytin..

Menemen yarım porsiyon ..

Ve açık şekersiz çay..

Akşam da tavuk yüreği alıcam ..
Canım çok çekti çatlarım almazsam :)

Onu da ekmeksiz sade yiycem
Ayrıca ne zaman tartılalım.. Ben dün gece tartıldım olduğumdan kilolu gösterdi..

Sabah mı denesek acaba tartılmayı

Tatlım tartılmak yok!!!

Pazar günü sabah aç karnına tartılacaksın pazartesi de bize söyleyeceksin tamam mı:34:

Ayrıca öğle yemeğini yememşsin az ve sık ye

beni ac karnimla daha cok kilolu tartiyor ya oglen daha az gosteriyor,
hicbirsey anlamadim ben :44:

Siz çoktan başladınız ama ben de size katılmak istiyoruum. Şuan kaç kiloyum bilmiyorum şimdi tartılsam daha fazla çıkarıcam sabah aç karnına tartılıp bildirsem olur mu? Toplam da 10 kilo vermek istiyorum. Beni de aranıza alır mısınız?:17:

kizlar benide araniza alin, ne olurrr, benim hedefim bir ayda 5 kilo degil ama 3 kilo olursa çok ama çok iyi olur temmuzun ortasina kadar zamanim var, ve 10 kilo vermek istiyorum offf ama bir türlü bogazimi tutamiyorum :((

Tatlım tartılmak yok!!!

Pazar günü sabah aç karnına tartılacaksın pazartesi de bize söyleyeceksin tamam mı:34:

Ayrıca öğle yemeğini yememşsin az ve sık ye

evet canım yemedim :(

akşam da sadece 1 domates 1 salatalık yedim..

ama halden düşücem artık :(

dikkate alıcam dediğini..

ben de sürekli tartılıyorum hata ediyorum :)

Günaydın kızlar. Dün iş çıkışı arkadaşa gittik. Sözünüzü dinledim çok kaçırmamaya dikkat ettim. 1 ince dilim pasta yedim. Akşam kahvaltı yaptık. 2 dilim ekmek yedim. Arkasından 150 tane ip atladım. 30 tane mekik çektim. Sonracıma 10 dakika daha spor yaptım. Çok değil ama hiç yoktan iyidir. Ama acayip şişkinliğim var. Kullandığım ilaçlardan mı bilmiyorum.

evet canım yemedim :(

akşam da sadece 1 domates 1 salatalık yedim..

ama halden düşücem artık :(

dikkate alıcam dediğini..

ben de sürekli tartılıyorum hata ediyorum :)

Canım bence doğru değil bu şekilde yapman. Diyet demek aç gezmek demek değil ki. Herşeyden yiycez ama olabildiğince az. Öğün atlamak yok. Zaten sık sık azar azar yememiz gerekiyo. Sağlığımızla oynamayalım.:20: Hem bu şeklide verilen kilolar çok kısa sürede fazlasıyla geri gelir bence.

günaydınn herkese :))
cumanız mübarek olsun arkadaslar.....
kahvaltı mönumde 1haslanmıs yumurta,1bardak havuc suyu,3dal maydanoz,3dal nane,2dılım peynır,4dılım domates yedım...

Ben bu sabah kahvaltida 1kk kadar beyaz peynir
4 zeytin
2 dilim ekmek
yagsiz yogurt( bir iki tatli kasigi kadar)

Simdide dereotlu yagsiz yogurdumu kasikliyorum...

Benim bir sorum var arkadaslar,
bazi arkadaslar burda kofte yedigini yazmisti
bende bu aksam icli kofte yemegi dusunuyorum
benim kofteler yumurta boyunda acaba sizinkilerin boyu nasildi ve kac tane yemem gerekiyor? Benim aklimda 3 tane var, az mi cok mu bilemedim?????
Yaninda salata ve yagsiz yogurt yemegi dusunuyorum

Günaydın kızlar,

Ege'mi doktora götürdüm Ondan dolayı yoğundum bugün. Anca müsait olabildim.
Bugün yediklerimi söylim,
Domates, salatalık,simit
Kanıyarık, makarna

Peki canim doktor ne dedi?
Umarim hersey yolundadir.

Kalça ultrasonunu ben oğlum küçükkken çektirememiştim. Bana doktorumuz 20 günlükken getirip çektireceksin dedi. Ama 6 ayına kadar bile çekiliyomuş:14:
Şimdi çekmenin bi faydası yok dedi pelviz grafiği istediler sorun yok dedi doktor kan tahlili daha çıkmadı ama hiç içime sinemdi bu doktor beni tatmin etmedi ilgilenmedi adam gibi canım çok sıkkın oğlumu çok iyi bir doktora götürmek istyorm

Back
X