• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ay içinde beraber 5 kilo verelim mi:)) hadi bekliyorum

bak bu konuda haklısın sen baya sıkmışsın kendini cnm sanırım:)) bize de tavsiyelerin işe yarayacak inşallah:16::16:

evet cok sıktım herseyden vazgectım.ekmeksız karnım doymazdı artık ekmek yemıyorum.gunde 1lıtreye yakın kola ıcerdım oda artık yok.kızartma hastası idim tefal actifry aldım onunla idare edıyorum yag oranı dusuk oldugu ıcın.sızede tavsıye ederım ekmek kola ve kızartmadan uzak durun :47:

yas 23
boy 1.68
kilo 61
hedef 55 tabii daha cok verebilirsem ne mutlu bana
asalinda doktorumun dedigine gore kan degerlerim iyi olmadigi icin diyet yapmam gerekiyormus yoksa kilom boyum orantiliymis

kahvaltim saat 8
2 dilim siyah kahverengi ekmek
yagsiz peynir veya yagsiz herhangi baska bir urun
istege gore domates salatalik ben salatalik yedim
1 bardak sekersiz cay veya su

ara ogunum saat 9:30
1 elma yada 1 kucuk kase yagsiz yogurt

ogleyemegi 12:30
corba
1 dilim kahverengi ekmek ve corba
veya 2 dilim kahverengi ekmek yesillik yagsiz peynir veya yagsiz herhangi bir urun ben 1. secenekten yanaydim.

birazdan bir ara ogunum daha olacak :))))

evet canim 6 ay once yuksek cikmisti cok abur cubur yedigimi soyledim doktoruma onu kestim yememe icmeme daha cok dikkat ettim gecen gun yine kan verince ikiye katlanmis
nerden bulastim yaaa

cok gecmıs olsun cnm.sana bi önerıde bulunayım.cevizin içinde kı çeperlerı ve cevızın kendını aksamdan 1 su bardagına ıslat.sabaha kadar rengı koyu bır renk alıyor.sabahları bunu ıc hergun tekrarla.cevızını de ye.kolestrolde gozle gorulur düşüş yapıyor.

cok gecmıs olsun cnm.sana bi önerıde bulunayım.cevizin içinde kı çeperlerı ve cevızın kendını aksamdan 1 su bardagına ıslat.sabaha kadar rengı koyu bır renk alıyor.sabahları bunu ıc hergun tekrarla.cevızını de ye.kolestrolde gozle gorulur düşüş yapıyor.

cook sagol canim.
ama kolestrolumu o sekilde degilde diyet ve sporla dusurmeye calismak istiyorum o yontemi cok duydum ve gordum ve cevizlede aram hiiiic iyi degildi.
belki bu vesileyle kiloda vermis olurum yaa o yuzden.
diyetle bi deneyeyim olmazsa aklimda bulunsun oyle yaparim

cook sagol canim.
ama kolestrolumu o sekilde degilde diyet ve sporla dusurmeye calismak istiyorum o yontemi cok duydum ve gordum ve cevizlede aram hiiiic iyi degildi.

inş. kısa zamanda saglıgına kavusursun cnm.

cook sagol canim.

inş. kısa zamanda saglıgına kavusursun cnm.

yas 23
boy 1.68
kilo 61
hedef 55 tabii daha cok verebilirsem ne mutlu bana
asalinda doktorumun dedigine gore kan degerlerim iyi olmadigi icin diyet yapmam gerekiyormus yoksa kilom boyum orantiliymis

evet cnm fazla kilon yok ama gene de zayıf olmak güzeldir:)

evet cok sıktım herseyden vazgectım.ekmeksız karnım doymazdı artık ekmek yemıyorum.gunde 1lıtreye yakın kola ıcerdım oda artık yok.kızartma hastası idim tefal actifry aldım onunla idare edıyorum yag oranı dusuk oldugu ıcın.sızede tavsıye ederım ekmek kola ve kızartmadan uzak durun :47:

bende kola çok severim patates kızartması ile harika gider:) ama artık yok :41:

Çünkü ben 50 kilo olacağım :emir_bebek:

evet cnm fazla kilon yok ama gene de zayıf olmak güzeldir:)

47 kilo idim nisanlandigimda 50 53 arasi gittim geldim evlendim dogum kontrol haplari stress derken ucmusum isin komik yani nisanlikyen giydiklerim bana simdi hala oluyor
tabiiki kilo vermek zayif olmak cok guzel ve bende cok istiyorum eski kiloma donmeyi

haa bu arada az once bir elma daha yedim

47 kilo idim nisanlandigimda 50 53 arasi gittim geldim evlendim dogum kontrol haplari stress derken ucmusum isin komik yani nisanlikyen giydiklerim bana simdi hala oluyor
tabiiki kilo vermek zayif olmak cok guzel ve bende cok istiyorum eski kiloma donmeyi

haa bu arada az once bir elma daha yedim

Dönersin cnm sıkma canını hiç bak ben sıkıyo muyum:16::16:

Afiyet olsun hep böyle meyve sebze ağırlıklı sağlıklı beslenelim

Kızlar arada bişeyelr yiyo musunuz hiç ben yemiyorum aslında meyve getirsem mi iş yerine yerim arada

aranıza katılabilir miyim :( diyette 8. günüm ve henüz tartılmadım :( hayatımda ilkkez diyet yapıyorum boyum 1 70 ve kilom 64. 50 kilo inmem gerek çünkü ben yemek yemeği bilmiyorum aşırı abartıyorum :( fazladan 5 kilom veriyim doya doya yiyim istiyorum :p

aranıza katılabilir miyim :( diyette 8. günüm ve henüz tartılmadım :( hayatımda ilkkez diyet yapıyorum boyum 1 70 ve kilom 64. 50 kilo inmem gerek çünkü ben yemek yemeği bilmiyorum aşırı abartıyorum :( fazladan 5 kilom veriyim doya doya yiyim istiyorum :p

hemen ekliyorum listeye cnm:))

sen neler yiyosun anlat bakım

Back
X