- Konu Sahibi denizkabugu
-
pek anlayamadım ben bu konuyumu nişanlına açmaktan çekiniyosun.. yol sorunsa sorundur ima etmene gerek yokki. erkekler düz mantıktır imadan anlamaz bence bu kadar sorun edeceğinize açık açık konuşun. evlenicem diyosunuz bunu bile paylaşmaktan korkuyosanız daha büyük bir sorunda yıkılırsınız .
7 de başlayan iş mi var ?
Merhaba arkadaşlar
1 ay sonra evleniyorum
allaha şükür çalışıyorum yerimde herkes olmak isterdi
bu çalıştığım şirkette 1 yılımı doldurdum
işe başlama saatim 7:00
çıkış saatim 18:00
öğle yemeği şirketten
şimdi bekarım diye baba evinden kısa bi mesafe yürüyüp anayola çıkıyorum saat 6.40 ta müdürlerim alıyor beni 7 km gidiyoruz ve
ve işyerimin yeri 7 km yi gittikten sonra ise anayolla 1.5 km uzaklıkta ve yol berbat
yazın sıcaktan kışın ise soğuktan yağmurdan dolayı kesinlikle yürünmez o derece berbat
şimdilik bekarım diye müdürlerimle aynı saatte gidiyorum bu yol konusunda sorun yok
ama asıl sorun evlendikten sonra yaşayacağım
gelin gideceğim ev anayola 1.5 km uzaklıkta sabah bir kere bu yolu yürümek zorundayım ve işyerimin de 1.5 km mesafesi
evlendikten sonra sabah 8-8:30 gibi işe başlamak istiyorum
arabamız da yok ben nasıl gitcem
nişanlımla bu konuyu paylaşamıyorum az çok imalarda bulunuyorum ama bişi anlamıyor sanırım
çalışmak güzel ama bu sorunu düşündükçe işimden soğuyorum
nişanlıma size anlattığım gibi anlatsam bekarken çalışıyordu şimdi koca buldu da işini sorun mu ediyor diye düşünmesini de istemiyorum
n'olur bana fikir verin
şu an işyerindeyim ağlamamak için kendimi zor tutuyorum
Tam anlayamadım konuyu fakat canım nişanlınlada konuş ama evlendikten sonra işi bırakma derim ben..evde akşama kadar oturmaktan sıkılırsın bence...
Evini işyerine yakın kirala
ne demek nişanlın senı anlamaz?
bence sen söylemeden onun düşünmesi gerekiyor senı..
bır erkek karısının nasıl işe gidip geldiğini rahatlığını, güvenliğini düşünüp ona göre önlem almalı
hatta işyerıne yakın bı yerden ev tutup yaz kış yanlız başına yürüme demeli
Nişanlınızla konuşmaktan neden çekiniyorsunuz ki ; çalışmak istemediğinizi söylemeyeceksiniz ki , şuanki sıkıntıları anlatıp fikir alacaksınız..
İstişare yapacaksınız yani.Bu çok normal.Karşılıklı iletişim olmasa evlilik evlilik olmaz ki ..
Oturun ve bir güzel sıkıntınızı anlatın..Başka bir iş mutlaka arayın eğer bu iş olmazsa.
Bir bayan eğer çalışma durumu varsa MUTLAKA AMA MUTLAKA
en azından evlendiği ilk zamanlar-ilk aylar mutlaka ça lış ma lı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?