- Konu Sahibi denizkabugu
-
bence de nişanlınla bir an önce konuşmalısın direk söylemek istemiyorsun anlaşılan o zaman şöyle olabilir. mesela böyle böyle yol sorunum olacak nasıl çözebiliriz. yada müdürler evlendikten sonra beni evden almayacak ulaşımı nasıl sağlamalıyım. sabah çok erken iş başı yapmam seni rahatsız edermi? sonuçta 7 de iş başı yapan birinin hergün en geç 5 te kalkması lazım(yol da dahil). bana sorarsan daha 1 ayın var başka iş bul evlendikten sonra başlayacak gibi ayarla derim.
evet haklısınız ben çalışmak istemediğimi değil de yol sorunumu söyleyeceğim
yol için çözüm aramalıyız dicem zaten gerisi gelir
yol çözümü bulamazsak başka iş bulma yoluna gidebiliriz yani olay bu işte sıkıntımdan önce bunu düşünememiştim
tşk ederim
Nişanlınızla konuşmaktan neden çekiniyorsunuz ki ; çalışmak istemediğinizi söylemeyeceksiniz ki , şuanki sıkıntıları anlatıp fikir alacaksınız..
İstişare yapacaksınız yani.Bu çok normal.Karşılıklı iletişim olmasa evlilik evlilik olmaz ki ..
Oturun ve bir güzel sıkıntınızı anlatın..Başka bir iş mutlaka arayın eğer bu iş olmazsa.
Bir bayan eğer çalışma durumu varsa MUTLAKA AMA MUTLAKA
en azından evlendiği ilk zamanlar-ilk aylar mutlaka ça lış ma lı..
sizin durumunuz bariz ortada. bu konuyu nişanlınızın açmaması garip zaten nasıl bir erkek rahatsız olmaz
Nedense hep karşımızdakinin biz çıt bile çıkarmadan herşeyi anlamasını bekleriz..Özellikle biz bayanalar hep bunu yapıyoruz.. Anlatmadan, derdimizi dillendirmeden anlamalarını bekliyoruz, anlamadıkları taktirdeki --erkekler anlatırken bile anlamıyor, dile getirmesek hiç anlamazlarki--
içimize küsüyoruz, günlerce anlaşılmamanın verdiği hüzünle dolaşırız ortada.
Oysa her zaman; iletişim,iletişim, koşulsuz iletişim.
Offf "beğen" butonlarını cok özlüyorum yaaa
Süper yorum Birsen
Denizkabuğu, fazlasıyla gereksiz ayrıntılara takılıyorsunuz..Neden bu kadar ayrıntılı düşünüyorsunuz ki.. Dediğimiz şekilde paylaşacaksınız hepsi bu.
Ne nişanlınızın düşünceleri nede başka birşey önemli değil ki.Önemli olan sizin hissettikleriniz, sıkıntınız.Ayrıntıları bırakın bir kenara.
Fazla büyütüyorsunuz gibi geldi bu konuyu. Acaba çalışmaktan sıkılıp, evinizde dinlenmek istemeniz olabilir mi düşünceniz?
Böyle bile olsa buna bile hakkınız var unutmayın..Çalışmayı kesinlikle tasnif edenlerdenim özellikle ilk zamanlar bu çok önemli, bayanın kendisi için, borçlar ya da çalışma zorunluluğundan değil.
Ama ne düşünüyorsanız düşünün açıkça konuşmayı unutmayın.Evliliğiniz sürece bu tür ayrıntılara takılırsanız, çok birikirsiniz.
Nedense hep karşımızdakinin biz çıt bile çıkarmadan herşeyi anlamasını bekleriz..Özellikle biz bayanalar hep bunu yapıyoruz.. Anlatmadan, derdimizi dillendirmeden anlamalarını bekliyoruz, anlamadıkları taktirdeki --erkekler anlatırken bile anlamıyor, dile getirmesek hiç anlamazlarki--
içimize küsüyoruz, günlerce anlaşılmamanın verdiği hüzünle dolaşırız ortada.
Oysa her zaman; iletişim,iletişim, koşulsuz iletişim.
Evet büyüttüğümün inanın ben de farkındayım
ama içim farkında değil içime söz dinletemediğimden
yoksa ben de sizinle aynı düşüncedeyim birsen teşekkürler
İnanın ne kadar iyi olurlarsa olsunlar bu kadar ayrıntıyı, ayrıntılı, hassas düşünmeyi hak etmiyor erkekler.
''büyütüyorsun'' kelimesini kullanmaktan ve duymaktan hiç haz almam.Çünkü o an, o şey o kişiye çok büyük geliyordur, bunu kimse yargılayamaz.
Benim bunu kullanmamdaki tek neden böyle yapan bayanlar kaybeder..Dediğim gibi bu kadar hassaslığı haketmiyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?