• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ay sonra mesaj attım.Aferin bana.

kızlar günaydınn. Sabahın köründe size koştum:KK200:

acil yardımınıza ihtiyacım var.
benim ki whatsapp'tan gece 02:00 sularında:KK53: mesaj yazmış ve silmiş. Bu mesaj silindi diyor.

Napayım napayım bir şey yazayım mı ? mesaj atmıssın gibisinden:işsiz:

yoksa havalar bin beş yüz :63: ay ne yazıcam beeee mi yapayım , napayı m mm:skandal:

benim ki whatsapp'tan gece 02:00 sularında:KK53: mesaj yazmış ve silmiş. Bu mesaj silindi diyor.

yoksa havalar bin beş yüz :63: ay ne yazıcam beeee mi yapayım , napayı m mm:skandal:

Cok ta fazla dusunme ne yazicam diye.Cool bir sekilde bir sorun mu oldu gece 2 de yazmissin yaz gitsin.

sakin yazma dediğim oldu umursamaz göründü senden daha ses çıkmayınca biseyler yapmaya başladı grur yapıp direkte yazamiyor sakin yazma bekle

sakin yazma dediğim oldu umursamaz göründü senden daha ses çıkmayınca biseyler yapmaya başladı grur yapıp direkte yazamiyor sakin yazma bekle
bir sorun mu var tarzında yazayım diyorum. İstekli gibi değilde onun bana verdiği cvplar tarzında net ve kısa.

bir sorun mu oldu gece mesaj atıp silmişsin ?

yazdım . bu bilmiyor mu mesajı silindi uyarısı gittiğini acaba :KK53:

Back
X