1 ay sonra mesaj attım.Aferin bana.

Ben rezil olunacak bir şey göremedim açıkçası :) canınızı da sıkmayı, mesaj atmamış olsaydınız sürekli aklınızda olacaktı sürekli kendinizi yiyecektiniz :)
Bende şöyle bir yapı var, bir şeyi yaptıysam o an öyle hissedip yaptım, pişman olmam ( ağır, kötü şeyler dışında tabiki)

İlişkinizde ise bence onun size daha çok empati yapması gerekirdi, her aile yapısı aynı olmuyor malesef.. fakat o da çok heveslenmiş biraz da akşam görüşmemenize triplenmiş onu söylüyorken siz bayağı saldırınca:)) (bunu bende yapabiliyorum:))) ) kalbi kırılmış ve sonuç hüsran olmuş :)

ama şuna emin olun sizde hemen barış moduna girmezdiniz yani empati yapın ayrılmış olsaydınız erkek arkadaşınız sizi biraz paralamış olsaydı hemen barış moduna girer miydiniz? Bence onun tavrı da normal :)

dilerim hakkınızda en hayırlı en güzel şeyler olur

Son düzenleme:
Yaptığınız hiç birşey için pişmanlık duymayın.
O an içinizden öyle gelmiş öyle yapmışsınız.
Bu saatten sonra artık bişey yazmayın , zaten kalbindeyseniz hal illaki arayacaktır.
Aramıyosa zaten çoktan silmiştir.

evet aile yapım garip geliyor herkese ama seçemiyoruz maalesef :)

şimdi yorumunuz çok hoşuma gitti :)
doğru ben saldırdım adama

empati yapıyorum biri bana bu şekilde yanlış kişiyim sana falan dese aaa direkt bana yol veriyor der ağır bir tribe girerdim.
ertesi gün doğum günüm olsa kutlamasa vayyy hem yol verdi hem kutlamıyor bitirdi derdim.

sonra teeeee 1 ay sonra yazsa egom tavan olur yazmak için can atıyor olsamda. O gelmiş der havalara girer aynı şekilde cevap verirdim. Peşime düşsün diye beklerdim . Düşmeyince de tühh keşke oyle yazmasaydım derdim .

ay bu çok iyi oldu şuan :))
ama içten içe bakkk beni unutamamış diye havaya girerdim

Bence çok sekersiniz. Mesaj attım ya Allah benim belami versin sözünüz aynı ben valla:) Boşver içinde kalmamış ama biraz farklı dünyaların insanları gibisiniz. Ayrıca dogumgununu kutlamamissin bile o da ayrı koymuştur ona.
Not: Yıllardır dogumgunumu hatırlamayan bir eşim var ben de neden bu adamlayim hala Allah benim belami diyesim geldi bir an.

çoktan silmiş. Kalbinde olsam en azından biraz açık kapı olurdu. Bu da bana ders olsun.

Çok sağ olun . iyi geldiniz hepiniz.

Amann boş ver atmışsan atmışsın, hiç değilse acaba demezsin.Dünya onun etrafında mı dönüyor? ne düşünürse düşünsün.Üstelik bir hafta on güne kadar baktı sizden ses yok kendisi yazar zaten.

Yani birini bulmuş ya da aklında çıkmışsın denilemez..haklı olarak ağırdan alıyor ...belki daha fazla ilgi ve pişmanlık bekliyor

ay zaten doğum günü olduğunu 1 ay önceden pankartlarla duyurmadığı kalmıştı.doğum günüsü olduğu gün 4648463738 tane story attı. Kusucaktım

keşke içimde kalsaydı :) ay sorun yok diyince dedim zamansız Allah senin belani versin
siz demeyin demeyin. Evlisiniz sonuçta ama yontarsınız zamanla belki

Boşversene canım mesaj atmasaydın hep kendini haksız görecektin benim yüzümden bitti diyecektin mesaj attın ve adamın umrunda olmadığını gördün artık kendini suçlamazsın yoluna bakarsın iyi ki yazmışsın ama artık yazma

Malesef ki aile yapımız aynı sizinle, o yüzden sizi çoook iyi anlıyorum:))

Ayy Doğum günü kısmını kaçırmışım ben bide Doğum gününü kutlamamışsınız:))

Yani ister istemez egosu okşanmış oldu ama haksız da değil şimdi biran da ittirip attınız hayatınızdan:)) ona göre yani :))

Muhtemelen o mesajlaşmak için yine sizden mesaj bekliyor hani çabalamak falan ama tabiki bu size kalmış yapmasanız daha iyi, ama yüzde bin eminim, cevap veriş şekilleri bana öyle hissettirdi :))

Bence kendinize hiiiç yüklenmeyin, sıkmayın :) hissettiniz yaptınız bu kadar basit

Yani birini bulmuş ya da aklında çıkmışsın denilemez..haklı olarak ağırdan alıyor ...belki daha fazla ilgi ve pişmanlık bekliyor
ya sonuna kadar haksız olduğum konu olsa tamam gideyim peşinden.
Ama bende kendime göre haklıydım az yumusak konussa ölür müydü vicdansızzzz

çok kötü hissettirdi bir mesaj daha yazsam neyse zamansız işim var by yazacak gibiydi

ailemi reddedeceğim :)

evet evet doğum günün kutlamadım

bekliyor gibi gelmedi. Bana verdiği his ne var allahın belası gibiydi.

umrunda değilim ve bu çok koydu bana

Ah ah yaşamayan bilemez :))

Kıyamam:))

Yok yok o şimdi rahatladı biraz mesaj alınca ama, siz de diyeceğinizi demiş içinizi rahatlatmışsınız gerisi onda hayırlısı olsun :)

Rezil olmadın rahat ol
Şunu yazabilirsin
‘Sorun olmadığına sevindim hep mutlu ol yolun açık olsun’
Dersen sen yol vermiş olursun?

Rezil olmadın rahat ol
Şunu yazabilirsin
‘Sorun olmadığına sevindim hep mutlu ol yolun açık olsun’
Dersen sen yol vermiş olursun?
o da çok çelişmez mi ?

belli ki yazdım birşeyler düzelsin istiyorum. Sonra böyle yol versem komik duruma düşerim diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…