artık saçlarımı boyatacağım bir kuaförümde yok. İki yandan vuruldumsaçlarına yazıkkk kızzz
evet aile yapım garip geliyor herkese ama seçemiyoruz maalesef :)Ben rezil olunacak bir şey göremedim açıkçası :) canınızı da sıkmayı, mesaj atmamış olsaydınız sürekli aklınızda olacaktı sürekli bir kendinizi yiyecektiniz :)
Bende şöyle bir yapı var, bir şeyi yaptıysam o an öyle hissedip yaptım pişman olmam ( ağır, kötü şeyler dışında tabiki)
Bence ( ilişki anlamında )onun size daha çok empati yapması gerekirdi, her aile yapısı aynı olmuyor malesef.. fakat o da çok heveslenmiş biraz da akşam görüşmemenize triplenmiş onu söylüyorken siz bayağı saldırınca:)) (bunu bende yapabiliyorum:))) ) kalbi kırılmış ve sonuç hüsran olmuş :) ama şuna emin olun sizde hemen barış moduna girmezdiniz yani empati yapın ayrılmış olsaydınız erkek arkadaşınız sizi biraz paralamış olsaydı hemen barış moduna girer miydiniz? Benve onun tavrı da normal :) dilerim hakkınızda en hayırlı en güzel şeyler olur
çoktan silmiş. Kalbinde olsam en azından biraz açık kapı olurdu. Bu da bana ders olsun.Yaptığınız hiç birşey için pişmanlık duymayın.
O an içinizden öyle gelmiş öyle yapmışsınız.
Bu saatten sonra artık bişey yazmayın , zaten kalbindeyseniz hal illaki arayacaktır.
Aramıyosa zaten çoktan silmiştir.
Yani birini bulmuş ya da aklında çıkmışsın denilemez..haklı olarak ağırdan alıyor ...belki daha fazla ilgi ve pişmanlık bekliyorevet kızlar . tam 1 ay sonra mesaj attım. Allah belamı versin yaaa
kısaca anlatayım . Tam bir ilişkimiz yoktu hani tam olma aşamasındaydık. Benim ailem biraz tutucu yani öyle gece falan pek dışarı çıkamıyorum. Kendisine en baştan söylemiştim bunu.
bir kaç kez söylediğim halde aksam 11 gibi çıkmama istedi. Çıkamayacağımı belirttim.
Kendisi kuaför ve sadece Salı günleri müsait ben ona bunun lafını hiç yapmadım. Sonuçta ben hafta sonu evdeyım söylenebilirdim ama yapmadım . Çünkü biliyorum mecbur yani her neyse.
O gün bir sebeple dükkanına gittim . Akşam yeni evlenen bir arkadası davet etmiş yemeğe herkes grup olarak gidiyormuş falan sende gel dedi. Saat 8 de dükkandan çıkıyor . Eve gidecek hazırlanacak falan oraya gitmemiz 10 . Benim babam 9 dedi mi aramaya başlıyor beni yani yapısı böyle .Ben gelemem geç olur baska zaman planlarız bende eve söyleyerek cıkarım evden dedim . Bozuldu biraz trip tavır falan. Neyse çıktım eve geliyorum.
Mesaj attı. Bu durum beni çok üzüyor , biz hiç akşam buluşamıcak mıyız , ben seni hep 9 'da eve mi bırakıcam vs vs. Benimde tepem attı. Dakika başı bunun tribiyle mi uğrasıcam yaaaa diyerekten hızımı alamadım.
ben sana baştan soyledim sürekli bunu bana söyleyip yüzüme mi vurucaksın. Amacın gece dışarıya çıkmak, rahat rahat takılmaksa ben yanlış kişiyim senin için dedim.
O da bana diyor ki hemen bana yol vereceğin kadar kötü bişi demedim falan .
ben freni boşalmış kamyon gibi devam ediyorum
hep bunu söylüyosun en güzel anda bile belli ki istediğin böyle bir ilişki değil, ben seni tutmayayım daha fazladedim . o da sadece okkk Zamansız okkkk!! yazmış.
o gün bu gündür 1 aydır yani. Ne o yazdı ne ben yazdım. Tartıştığımız günün ertesi doğum günüydü kutlamadım. Amannnn onla mı uğraşıcam havalarında geziyorum
hala sosyal medyada takip ediyoruz birbirimizi falan . Yaklaşık 1 hafta önce çıkardım sosyal medyadan hani bakıyorum sinirlerim bozuluyor.
sürekli aklımda yani . Uzun bir süre sonra birine bişiler hissetmiştim. Dedim ki mesaj atayım çok haksızlık yaptım. Kendime göre haklıydım ama abarttım yinede falan.
Yaklaşık 1 saat önce mesaj attım
konuşma aynen şöyle geçti.
Ben : selam X , biraz konuşabilir miyiz ?
O: selam, hangi konuda ?
Ben: şöyle anlatayım . Uzun zaman geçti üzerinden fakat ben yine de söylemek istedim. Kendime göre ben haklıydım sana göre sen. Yinede fazla tepki verdiğimi düşünüyorum. Seni yok yere kırmak istememiştim. Kusuruma bakma.
O: sorun yok.
yaaaa sadece sorun yok dedi. Şuan kendimi nasıl öldürebilirim onun için fikir istiyorum
ay zaten doğum günü olduğunu 1 ay önceden pankartlarla duyurmadığı kalmıştı.doğum günüsü olduğu gün 4648463738 tane story attı. KusucaktımBence çok sekersiniz. Mesaj attım ya Allah benim belami versin sözünüz aynı ben valla:) Boşver içinde kalmamış ama biraz farklı dünyaların insanları gibisiniz. Ayrıca dogumgununu kutlamamissin bile o da ayrı koymuştur ona.
Not: Yıllardır dogumgunumu hatırlamayan bir eşim var ben de neden bu adamlayim hala Allah benim belami diyesim geldi bir an.
evet aile yapım garip geliyor herkese ama seçemiyoruz maalesef :)
şimdi yorumunuz çok hoşuma gitti :)
doğru ben saldırdım adama
empati yapıyorum biri bana bu şekilde yanlış kişiyim sana falan dese aaa direkt bana yol veriyor der ağır bir tribe girerdim.
ertesi gün doğum günüm olsa kutlamasa vayyy hem yol verdi hem kutlamıyor bitirdi derdim.
sonra teeeee 1 ay sonra yazsa egom tavan olur yazmak için can atıyor olsamda. O gelmiş der havalara girer aynı şekilde cevap verirdim. Peşime düşsün diye beklerdim . Düşmeyince de tühh keşke oyle yazmasaydım derdim .
ay bu çok iyi oldu şuan :))
ama içten içe bakkk beni unutamamış diye havaya girerdim
ya sonuna kadar haksız olduğum konu olsa tamam gideyim peşinden.Yani birini bulmuş ya da aklında çıkmışsın denilemez..haklı olarak ağırdan alıyor ...belki daha fazla ilgi ve pişmanlık bekliyor
ailemi reddedeceğim :)Malesef ki aile yapımız aynı sizinle, o yüzden sizi çoook iyi anlıyorum:))
Ayy Doğum günü kısmını kaçırmışım ben bide Doğum gününü kutlamamışsınız:))
Yani ister istemez egosu okşanmış oldu ama haksız da değil şimdi biran da ittirip attınız hayatınızdan:)) ona göre yani :))
Muhtemelen o mesajlaşmak için yine sizden mesaj bekliyor hani çabalamak falan ama tabiki bu size kalmış yapmasanız daha iyi, ama yüzde bin eminim, cevap veriş şekilleri bana öyle hissettirdi :))
Bence kendinize hiiiç yüklenmeyin, sıkmayın :) hissettiniz yaptınız bu kadar basit
dimiii yaaa amannnn .. Ay egolar uçuyodur onun şuan.Amaaan ne mal olduğunu görmüş oldun boşver :)
umrunda değilim ve bu çok koydu banaBoşversene canım mesaj atmasaydın hep kendini haksız görecektin benim yüzümden bitti diyecektin mesaj attın ve adamın umrunda olmadığını gördün artık kendini suçlamazsın yoluna bakarsın iyi ki yazmışsın ama artık yazma
Yaa böyle kötü hissetmeyin :/umrunda değilim ve bu çok koydu bana
o da çok çelişmez mi ?Rezil olmadın rahat ol
Şunu yazabilirsin
‘Sorun olmadığına sevindim hep mutlu ol yolun açık olsun’
Dersen sen yol vermiş olursun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?