Sorun yok demiş adam,ne demesini isterdin ki?
Benim de eskiden çalıştığım işte haftasonlari fazla mesai yapardık, haftaici bir gün izin olurdu.
Haliyle normal is saatlerinde çalışan sevgililerle denk gelmek zor olduğu için insanlar ya aynı isten birileriyle sevgili olurdu, ya da aksamlari görüşülen bir rutin ayarlanirdi.
Yoksa imkanı yok ki, nasıl görüşülecek?
Tamam her gece çıkma ama madem bir ilişkiye başlamak istiyorsun bir rutin oluşturulabilirdi. En azından her akşam bir çay içmek için... Hatta ben senin yerinde olsaydım ehliyet kursuna yazılır haftada bir kursa belki girer kalan günlerde de sevgilimle keyifli zaman geçirirdim :)
İsteyen insana ilişkisini sürdürmek için çaba sarf edecek çok şey var. Mesela benim o zamanki sevgilim görüşemiyoruz diye işinden ayrılıp gece resepsiyonisti olmuştu, bütün haftaicleri bize kalmıştı:) bu uç bir örnek ama ben çalışmazken sırf görüşelim diye evden iki otobüsle onun molasina giderdim, beraber yemek yerdik geri donerdim. Yarım saat de olsa görüşmüş olurduk...
Yani isteyen çeşitli fedakadliklarla da bu ilişkiyi surdurebilirdi.
Ama bence buluşma saatleri çakişmayan sevgiliden daha sinir bozucu olan şey bağırıp çağırıp beni kıran, insan gibi konuşmak yerine öfkesini sesini yükseltip dile getiren sevgilidir.
Bu konuda o kişi sizsiniz. O yüzden çocuğun mesajı gayet normal