1 ay sonra nişanlanmış :(

Bunu mu takiyorsun?

Bırak gitmis iste ne guzel, inan dunyada sevilecek ve bunu hak edecek bir suru erkek var :)

İliskilerimizde fazla hayallere dalmazsak herkesten herseyi bekleyebilirsek bu gibi durumlarda hayallerimiz yıkılmaz daha az acı çekeriz Bosverin gitsin dicem ama biliyorum kendinize kizicaksiniz neden diceksiniz.sizinle alakasi yok tamamen onun karaktersizligi.aylar sonra belkide günler sonra allah beni korumuş diyeceksiniz.

Senden tam ayrılmamışken başkasına aşık olan biri içinmi ağlıyorsun?
Lütfen yapmayın bu kadar güçsüz durmayın onu kaybettim diye değil o beni kaybetti diye düşünün hatta kurtuldum diye düşünün başkasına aşık olan bi adam için değmez...

Simdi anlamissindir iste ne mal oldugunu

Cehennemin dibine kadar yolu var o herifin, kendine bak, giyin, çık arkadaşlarınla, hiç düşünmemeye çalış!

Ve ŞÜKRET bol bol, kurtulmuşsun

çok çok üzüldüm okurken kendim yaşamış gibi hissettim yahu Allah yardımcın olsun ne denir ki
çok zor atlatacağını biliyorum ama atlatacaksın elbette sonra yeniden güzel günler göreceksin ve gerçekten hakedeni seveceksin,o süreç biliyorum çok zor geçecek ama geçecek...

eski konularını okudum hiç uyuşmuyormuşsunuz ki siz
iyi olmuş...dediğim gibi zor geçecek ama beklediğin ve istediğin hayırlı seçenek bu gibi
o yüzden sabret...

Oncesi vardir yoktur diye dusunup kendini paralamaktan vazgec. Olsa nolur? Olmasa nolur? Kurgulamaktan vazgec!
Acini yaşa ve bitir.sosyal medyadan takip etme! Isler gorundugu gibi olmayabilir.
Kendine hobiler edin. Adini agzina alma, romantik dizi sarki her seyden uzak dur.

eski konularını okudum hiç uyuşmuyormuşsunuz ki siz
iyi olmuş...dediğim gibi zor geçecek ama beklediğin ve istediğin hayırlı seçenek bu gibi
o yüzden sabret...
Evet birbirimize uygun değildik ama bu ilişkinin başlaması için o çok ısrar etti,aşığım seviyorum aşacağız bize sans ver dedi.
Sonunda ağlayan ben oldum,asla beklemezdim boyle bir durumu çok güvenmişim müthiş inanmışım ondan bana asla zarar gelmez diye bakmışım olaya. O yüzden düşmem çok sert oldu,kelimenin tam anlami ile su an dipteyim.

Hemde ne hayaller kurdum,çok sert çakıldım
Evet değmez ama ben bunları hak etmemistim
Cehennemin dibine kadar yolu var o herifin, kendine bak, giyin, çık arkadaşlarınla, hiç düşünmemeye çalış!

Ve ŞÜKRET bol bol, kurtulmuşsun
Çok dua ediyorum hayirlisini ver allahim diye hayırlısı bu biliyorum ama yine canım acıyor

Sanırim dediginiz gibi düşünmekten öleceğim,yapboz gibi her hareketi birleştirip bir sonuca varıyorum oturup nasıl yaptın diye iki misli ağlıyorum.

Canim önce kimin için aladigina bak neden agliyorsun farz et evlendin ama mutsuzsun o dahami iyi olucakdi Allah seni sevdiyi icin ayirdi bow ver seni anliyorum ama erkekler icin eger boyle birise aglamaya deymez ilk once bunu dusun sen senin icin daha önemlisi ha sora bir wiy soyleyim kalbi kiranin Allah cezasini vericekdir bow ver vallahi sen iyilerine layiksin

O kadar güzel bakmış ki kıza,içim almıyor başkasına aşık başkasının gözünün içine bakıyor,tercih edildiğim kadına aşık,çok üzgünüm çok mutsuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…