- 12 Mayıs 2016
- 1.698
- 2.966
- 63
- Konu Sahibi beyinerror
-
Nasıl yazıp kelimeleri nasıl toparlayacağım hic bir fikrim yok.
Önceden 3 konu açtım konuların ortak noktası birdi. O zamanlar en kotu donemdeyim zannederdim ama su an dipteyim.
2 ay önce erkek arkadaşımla alkol aldığı için ayrıldık,yani aslında ben trip attım ama o uzattı.
Simdi taslar yerine oturuyor,alkol almaya gittiği aksam birine aşık oldu ve telinde adımı değiştirdi,arayınca ulasmamam için numarami engelledi,bunlari ayrilmadigimiz halde kusken yaptı,ben o zaman başkasına ihtimal vermediğim için çok kızdı bana diyordum.
Dun resimlerini gördüm,o kadar güzel bakmış ki kıza,aşık olmuş anladım. Ama aklım almıyor 1 ayda hemen nasıl nişanlanır çok üzülüyorum çok acı cekiyorum,aldatılmış hissediyorum çünkü biz beraberdik ve birden ilgi kesildi benimleyken ona aşık oldu.
Benim için evlilik erken falan derdi,gerçekten şoktayım
Sürekli ağlıyor,yatağa gömülmüş çıkamıyorum. Her yerde ağlıyorum nolur birşeyler söyleyin,duygularımı tarif edemiyorum
Simdi anlamissindir iste ne mal oldugunuHazmedemiyorum. Ayrılık süreci de çok sanciliydi benim için en başından söyleseydi başkası var diye,ben en azından tam toparlanmisken tekrar yıkıma ugramazdim yada acaba dönecek mi diye gün saymazdım bilmiyorum
Su an hepsinden midem bulanıyor.Bunu mu takiyorsun?
Bırak gitmis iste ne guzel, inan dunyada sevilecek ve bunu hak edecek bir suru erkek var :)
Bardağın dolu tarafına bakamıyorum çok üzgünüm çokSevincten aglamalisin kurtuldm diye
çok çok üzüldüm okurkenkendim yaşamış gibi hissettim yahu Allah yardımcın olsun ne denir ki
çok zor atlatacağını biliyorum ama atlatacaksın elbette sonra yeniden güzel günler göreceksin ve gerçekten hakedeni seveceksin,o süreç biliyorum çok zor geçecekama geçecek...
Evet birbirimize uygun değildik ama bu ilişkinin başlaması için o çok ısrar etti,aşığım seviyorum aşacağız bize sans ver dedi.eski konularını okudum hiç uyuşmuyormuşsunuz ki siz
iyi olmuş...dediğim gibi zor geçecek ama beklediğin ve istediğin hayırlı seçenek bu gibi
o yüzden sabret...
Hemde ne hayaller kurdum,çok sert çakıldımİliskilerimizde fazla hayallere dalmazsak herkesten herseyi bekleyebilirsek bu gibi durumlarda hayallerimiz yıkılmaz daha az acı çekeriz Bosverin gitsin dicem ama biliyorum kendinize kizicaksiniz neden diceksiniz.sizinle alakasi yok tamamen onun karaktersizligi.aylar sonra belkide günler sonra allah beni korumuş diyeceksiniz.
Evet değmez ama ben bunları hak etmemistimSenden tam ayrılmamışken başkasına aşık olan biri içinmi ağlıyorsun?
Lütfen yapmayın bu kadar güçsüz durmayın onu kaybettim diye değil o beni kaybetti diye düşünün hatta kurtuldum diye düşünün başkasına aşık olan bi adam için değmez...
Çok dua ediyorum hayirlisini ver allahim diye hayırlısı bu biliyorum ama yine canım acıyorCehennemin dibine kadar yolu var o herifin, kendine bak, giyin, çık arkadaşlarınla, hiç düşünmemeye çalış!
Ve ŞÜKRET bol bol, kurtulmuşsun
Sanırim dediginiz gibi düşünmekten öleceğim,yapboz gibi her hareketi birleştirip bir sonuca varıyorum oturup nasıl yaptın diye iki misli ağlıyorum.Oncesi vardir yoktur diye dusunup kendini paralamaktan vazgec. Olsa nolur? Olmasa nolur? Kurgulamaktan vazgec!
Acini yaşa ve bitir.sosyal medyadan takip etme! Isler gorundugu gibi olmayabilir.
Kendine hobiler edin. Adini agzina alma, romantik dizi sarki her seyden uzak dur.
Kaldıramayacağımı düşünüyorum,bu kadarı çok ağır geldi banaÜzülme.
O kız onu itin g.tüne sokar.
Belasını ondan bulur.
İlahi adalete güven.
Keske direk bu acıdan bakabilseydimKurtulmuşssun işte
O kadar güzel bakmış ki kıza,içim almıyor başkasına aşık başkasının gözünün içine bakıyor,tercih edildiğim kadına aşık,çok üzgünüm çok mutsuzCanim önce kimin için aladigina bak neden agliyorsun farz et evlendin ama mutsuzsun o dahami iyi olucakdi Allah seni sevdiyi icin ayirdi bow ver seni anliyorum ama erkekler icin eger boyle birise aglamaya deymez ilk once bunu dusun sen senin icin daha önemlisi ha sora bir wiy soyleyim kalbi kiranin Allah cezasini vericekdir bow ver vallahi sen iyilerine layiksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?