- 15 Ocak 2016
- 513
- 187
- 33
- Konu Sahibi beyinerror
-
İlgisiz değildi ilişki suresince konuşmalar mesajlar çok iyidi gorusurdukte sıkıntı yoktu,1 hafta içinde ilgisizlik kafa karisikligi ve bomba ayrilik yaşandı,sebep buymuşBir ayda olmamış o, evveliyatı var. İkinizi bir arada idare ediyormuş ve ilgisizliği de bu yüzdenmiş zaten.
Kolay kolay beddua etmem ama oyle bir çöktüm ki,rabbim yanina bırakmasınBir sure daha uzulursun.sonra icin soguaya baslar tekrar asik olursun ve bu kisi aklina bile gelmez.
Su surecte sakin arama bu aeni daha cok uzer.
Kurtulmussun suan okadar canin aciyorki goremiyorsun.eenseysin bu adam seni hep aldatirdi.en yorucu kismi onu takip edip delil buldukca daha cok icin aciyip nefret edecektin.verilmis sadakan varmis birak kendi pisliginde bogulur yakinda
Gerçekten aynen,yani ben beni sevdiğine o kadar inandım ki harika bir aşk var diye kendi kendime mutluydum ilişki sürecinde,ayrılık sürecinde ben şok
İlişkimiz bitti ben sonrasında kendimi o kadar suçladım ki,niye kizdim niye ustune gittim keske yapmasaydim özür dileyelim barışalım vs vs su 2 ay hergun kendimi yedim dün 1 ay önce nisanlandigini öğrendim,iptal oldum o dakikadan sonraSalak diilsin aşıksın ! Ayrıca erkekler çok sinsi böyle konularda kadınlar aşktan gözü kör olduğu için konduramıyor hepsi bu
Ayrılırken bile bana başkasına aşık oldum dese 2 hafta ayılır bayilir kalkardım,ben 1 ay acisini cekip üzüldüm tam toparlandim derken bunu öğrendim,Allahim yanlarina birakmasinÖffff ama karaktersizlik bu abi ya, sevmiyorsan ayrıl defol git. Neden başkasıyla fink atarsın ki? Hangi adam gibi adam bunu yapar ki? Belli işte karakteri oturmamış, Allah korumuş işte bundan sonra dikkat et, şükür et ve yoluna devam et...
İlişkimiz bitti ben sonrasında kendimi o kadar suçladım ki,niye kizdim niye ustune gittim keske yapmasaydim özür dileyelim barışalım vs vs su 2 ay hergun kendimi yedim dün 1 ay önce nisanlandigini öğrendim,iptal oldum o dakikadan sonra
Birdaha birine güvenecek ne gücüm ne halim kaldı,kesinlikle boyle olacağımYok kardeş erkeklerden midem bulanıyor en iyisi tek takılmak.
Eki Görüntüle 1833404
İlgisiz değildi ilişki suresince konuşmalar mesajlar çok iyidi gorusurdukte sıkıntı yoktu,1 hafta içinde ilgisizlik kafa karisikligi ve bomba ayrilik yaşandı,sebep buymuş
Olan bana olduTamam işte karar verme aşamasına gelmiş arkadaş ve kararını diğer hatundan yana kullanmış.
Olan bana oldu
Olan sana olmadı sen kurtuldun ucuz yırtın böyle tekersiz bir adamla kimse nişanlı olmak istemez emin ol.
Olan bana oldu
Hayır asla ama gururum incindi,duygularım incindi cok kırıldım,nasıl ayağa kalkicam bilmiyorumAynen öyle...
Seni aldatan biri ile herşeye göz yumup birlikte olmaya devam edebilecek miydin? Güvenebilecek miydin bu adama ömür boyu? Sana bir şey olduğu yok, yat kalk dua et.
Amin,hepimize inşallahben evi terkettigimden 3 ay sonra eski esim nisanlandi, toplam 7 ay sonra evlendi
yani beterin beteri vardir, zaman gectikce insan "iyiki..." diyor
Allah sabir versin
Hazmedemiyorum olan durumu,birçok kişiden bu davranışı beklerdim ondan beklemezdim kafam aklım allak bullak,ne zaman geçecek bilmiyorumOlan sana olmadı sen kurtuldun ucuz yırtın böyle tekersiz bir adamla kimse nişanlı olmak istemez emin ol.
Ben resimleri dün gördüm,olayları daha yeni birleştirdim ve gerçekle yüzleştim.Evlenince de aldatabilirdi iyi tarafından bak. Ayrıca adamlar böyle yapınca size bi tiksinme gelmiyor mu nasıl ağlıyorsunuz hala
Kendine olan saygın niye yerle bir oluyor karaktersiz olan karşındaki insan.. Hiç kendini yıpratma.Ben resimleri dün gördüm,olayları daha yeni birleştirdim ve gerçekle yüzleştim.
Özgüvenim kendime olan saygım yerle bir oldu. Ne yapacagimi bilmiyor durumu hazmedemiyorum
Zamana bırakacaksın, başka yolu yok. Evet hiç kolay değil yaşadığın, insan seven kalbine mi kızsın yoksa laf geçiremediği aklına mı bilemiyor ama eninde sonunda geçiyor, sadece karşına çıkan insanlara karşı daha temkinli oluyorsun.Hayır asla ama gururum incindi,duygularım incindi cok kırıldım,nasıl ayağa kalkicam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?