1 ay uzaklastirma verdiler

tubaseyma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2013
515
4
118
Yozgat
mrb konumu okuyan arkadaslar bilir cuma gunu gidildi ve biray uzaklastirma aldi esim sanirim bu ikimiz icinde en iyisiydi ikimizde birbirimizden uzaktayiz veben cok rahatim sunuda belirtiymki sikayetci olmadim olsaydim belki bu bir aylik suredahada uzayabilirdi kendimce dogru bisi yaptigimi dusunyorum umarim yanilmiyorumdur saolun hersey icin

eşin onu senın ıhbar ettıgını bılmıyor dımı , konu komsunun lafıyla oldu sanıyor

aynı evdemı kalıyorsunuz?
enteresan bır soru ama konuya gore hareket edeyım dedim

eşin onu senın ıhbar ettıgını bılmıyor dımı , konu komsunun lafıyla oldu sanıyor

aynı evdemı kalıyorsunuz?
enteresan bır soru ama konuya gore hareket edeyım dedim

yok herseyi biliyo hatta bana sikayetci olma bile demedi ben hakkettim sen de bana vur dedi cuma gunude gittikzaten ama ben sikayetci olmadim o uzaklastirmayida iki kisinin sikayeti uzerine verdiler hatta ben sikayet etsetdim hapise bile atarlarmis

yok herseyi biliyo hatta bana sikayetci olma bile demedi ben hakkettim sen de bana vur dedi cuma gunude gittikzaten ama ben sikayetci olmadim o uzaklastirmayida iki kisinin sikayeti uzerine verdiler hatta ben sikayet etsetdim hapise bile atarlarmis

Tuba sen bu özürleri ,haklısınları kızılca ile olan gelişmelerden sonra da duymamışmıydın. Lütfen biraz gözlerini aç.
Her özür sonrası bir adım öteye gidiyor. Önce hakaret,psikolojik baskı,değersiz hissettirme sonra dayak sırada ne var.
Hiç böyle şeyler yazmak istemiyorum ama yine de dayanamadım.

bi dakika yaa ben kaçırmışım
tuğbaşeyma kocanla bozuştun mu sen?
iyi de konularında görünmüyo öyle bişey
ne oldu biri anlatabilir mi?

.
çok merak ettim flört kaç yol sürdü, sizinkisi aşk evliliği mi ? ,öncede belirtileri varmıydı şiddetle alakalı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…