1 Ayda 7 Kilo Verdiren Listem

Merhaba ben diyet listenize uymaya çalışıyorum. Ama etimek yerine galeta yiyorum diğerlerinin hepsine uyuyorum. gerçekten kilo verebilirmiyim ?

coooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk tesekkur ederim :):) bu diyeti cok sevdim 3 haftam doldu tam 4 kilo verdim son haftada bir kilo veririm diye dusunuyorum yani bir ayin sonunda 5 kilo vermis olacagim insallah :):):) benim gibi zor kilo veren biri icin gayet iyi bir sonuc bu :):):)

Sabah kahvaltısında zeytin yenilmiyor mu ? Ayran metabolizmayı hızlandırıyor aralarda elma yada ayran kullanabilir miyiz

mrb canım bu dıyetı sankı en bastakı sayfada kendım belırledım demıssın , kafam karıstı dıyetısyen verdı sen mı sectın :26: ben de baslıcam bı turlu yapamadım kaç aydır ama yaz gelıyor artık o minicik bikinlere sıgamamaktan korkuyorumm bır de bı sorum daha olacak vucudunda en fazla hangı bolgenden verdın acaba

kızlar bende bu diyeti uygulamak istiyorum ama kendime hakim olamıyorum kendime diyet arkadaşı arıyorum artık kurtulmak istiyorum bu kilolardan

Sizi gördüm , bende başlıyorum yarın boyum 170 kilom şimdi 61,4..
Hedefim 52 :) Bakalım kızlar , haftada bir size bildiririm kilomu .. Aynen uygulucam ancak yeşilçayı yatmadan önce ve sabah kahvaltılarında içicem..

arkadaşlar bu diyet gerçekten kilo verdiriyor ama önemli olan o kiloyu korumak...
ben yaklaşık 2 sene önce uzun araştırmalarımın sonunda aynen arkadaşımın listesi gibi bir liste yapmıştım kendime ve tam 3 ay gibi bir sürede 17 kilo verdim şöyle söyleyeyim boyum 1.71 diyete başlamadan önce 72 kiloydm ve 55 kiloya düştüm ve o kadar zor kilo veren biriydim.Aradan 2 sene gecti 64 kiloyum(
sonuç olarak tekrar diyete başladım ve bundan sonra daha dikkat edicem.
buraya yazmamın nedeni o kadar güzel şeyler okudum ki başarılı şekilde kilo veren arkadaşları görünce diyet bittikten sonra da dikkat etsinler ki emekleri boşa gitmesin istedim.
Umarım hepimiz bu yaz incecik gezeriz kızlar:)Kolay gelsinn herkese

Cevap gelecğini umud ederek yazıyorum; ben bu diyeti 3 gün uyguladım hiçte zorlanmadım ancak çalıştığım için uyamıyorum. İşyerinde yemekte yoğurt olmuyor mesela gelirken yanımda almayı denedim bazen unutuyorum kalıyor falan. mesele oun yerine öğlen çok az yemek yiyip akşam yoğurt ekmek yesek yani öğün değiştirsek? Ben açlık çekmiyorum ama böyle kurallı diyetlere uyamıyorum yemek saati dışarıda oluyorum mesela yada başka biyerde önümde ne varsa en az haliyle ondan yiyorum. bu seferde uyamadığım için moralim bozuluyor.

merhaba canim,

bende uzun zaman once bakmistim bu topike...bence bu diyet listesi cok zor degil..soyleki evet normalde abur cubur ya da asiri yiyorsak bu listedekiler az gelebilir..ama aslinda doyurucu...midemiz alisik degilse alismak 2-3 gun en fazla..oruc tutarkende oyle oluyoruz sonucta...bana kalirsa gayette saglikli bir diyet...tabiiki arada kacamak yapacaksin ya da ne bilim aksamlari bazen 1 dilim ekmek yedigin filan olur..ama genel hatlariyla bu sekilde yemek en dogrusu bencede...

buarada yogurt olayini demissin..sanirim konu sahibi arkadas yagsiz yogurt kullanmis hep...yarim yaglida kullanabilirsin...yarim yagli yogurdunda diyetlerde kullanildigini okumustum. bu listeye uyarmi tam bilmiyorum ama...
boyle yarim litrelik yogurtlar oluyor ya is yerine ondan getir bir dilim kepek ekmegiyle icine dogra ve ye...hem tok tutuyor gercekten hemde yogurt cok saglikli. iki ogun yogurt olmasi sebebide sanirim yogurdun yag yakma ozelligi...yogurt gobek bolgesindeki yaglari eritiyormus...yani yogurtla kas degilde yag kaybediyormussun..bi sitede oyle okumustum...

Son düzenleme:
ben yarın sabah başlıyorum.. iş nedeniyle 2 ay kadar şehir dışındayım ve şu an ki beslenme şeklime çok uygun bir diyet abur cuburu bırakırsam :)
topikte kimseler yok ama ben buralardayım.

Bende bir ara buna benzer bir şekilde 8 kilo vermiştim.Yoğurdun özellikle içine pul biber katıldığında yağ yakıcı etkisi var kızlar.Ev yoğurdu olursa çok daha iyi olur.Paylaşımın için teşekkürler , tekrar başliycam :)

diyetisyene gittiğim dönemde ara olarak 1 kase yoğurda bir tatlı kaşığı öğütülmüş çörekotu ekleyip yememi söylemişti. çok lezzetli oluyor. kırmızı biber de ekleyip deneyeceğim. teşekkürler ayça güzel bir fikir verdin..

ben yarın sabah başlıyorum.. iş nedeniyle 2 ay kadar şehir dışındayım ve şu an ki beslenme şeklime çok uygun bir diyet abur cuburu bırakırsam :)
topikte kimseler yok ama ben buralardayım.

siteyi uzun zamandır takip ediyorum ama yeni üye oldum ve bu ilk yorumum, umarım becerebirim :) şok diyetlerden yana olmadığım, yalnız yaşadığım ve yemek yapmayı sevmediğim için bu diyet listesi bana uygun geldi tabi fikrim öğle ve akşam öğünlerinin yerini değiştirerek yapmak.. bu şekilde birkaç gün deneyeceğim olmazsa akşam yoğurdun yanına köfte veya tavuk eklemeyi düşünüyorum.. bilmiyorum doğru yapar mıyım ama kilo vermek için yaklaşık 1 ayım var en azından 5 kilo :S ve destek arıyorum kendime :) sen başladın mı ne durumdasın acaba? yarın başlamayı düşünüyorum ben umarım yarına kadar birileri yorum yapar :S

peki bu diyette öğlen ve akşam ekmek yerine yoğurdun içine yulaf ekleyip yesek diyetten ekmekleri çıkarsan nasıl olur...

konu sahibi arkadaş buralarda mı ki hala ? :)
Benim de hoşuma gitti son 7 kilom var çünkü :)
En kısa zamanda bu diyete başlıyacağııım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…